"Če bi bila ptica, bi točno vedela koga posrati." (izpoved mlade Slovenke, ki te bo nasmejala do SOLZ)

"Nimam napak, to so moji specialni efekti." 😂😂😂 Stisni 'like' če se strinjaš z zapisom te 👇🏼 mlade slovenske mamice! 💪🏼💪🏼💪🏼

"Če bi bila ptica, bi točno vedela koga posrati." (izpoved mlade Slovenke, ki te bo nasmejala do SOLZ) (foto: Unsplash.com/Jeryd Gillum) Unsplash.com/Jeryd Gillum
17. 10. 2019

Tale zapis nas je danes nasmejal do solz! 😂 In če bo tudi tebe, ga nikar ne pozabi deliti s svojimi prijateljicami! 💪🏼 #CosmoGang

V našem Facebook nabiralniku nas je ta teden pričakal nadvse zabaven zapis mlade Slovenke, mamice in žene Jasmine, ki je tako brutalno iskren, da se mu preprosto moraš nasmejati. 

Preberi, kaj je napisala:

"SEM ŽENSKA, stara malo čez 30. No, če sem iskrena, se s svetlobno hitrostjo bližam 40-ki.

Saj ne, da bi se hvalila, ampak videti sem kot neka 25 letna frklja, čeprav me že pestijo težave, ki dejansko kažejo moja leta:

Telefon držim daleč proč, da vsi mislijo, da delam selfije, jaz pa bi rada le prebrala sms sporočilo.

Moje kosti in križ znajo napovedati vremensko prognozo bolje od državne meteorološke službe in dejansko nikoli ne zatajijo (kadar boli, bo vreme grdo, ko me ne boli nič - takrat se zelo prestrašim, ali sem sploh še živa - bo vreme lepo)

"Luči sem začela ugašati iz varčnosti, ne iz romantike".

Vsako stvar povem istemu človeku tudi po trikrat.

Da ne omenjam sivih las, ki pa jih spretno prekriva moja blond barva Subrina Saten (hvala tistemu, ki je izumil barvanje las).

Spreminjati pa se je začela tudi moja postava. Čeprav je po statistiki znano, da naj bi človeško telo raslo do 25 leta, pa je zelo zanimivo, da moj trebuh in rit nista o tem bila nič obveščena.

Zadnje čase pa opažam nekaj, kar sicer nerada priznam, ampak včasih, SAMO VČASIH, znam biti tako sitna, da grem pošteno na živce že sama sebi, kaj šele mojim, ki me morajo prenašati. Dobro, da se to ne zgodi pogosto (čeprav se moji s tem prav gotovo nebi strinjali. Ampak kdo bi verjel njim!?).

"Nisem pa samo ženska. Sem tudi mama. SUPER MAMI Z NAPAKO."

Da vam povem, da sem, preden sem postala mama, vedela popolnoma vse o vzgoji. Ampak res vse. Točno sem vedela, kako je potrebno vzgajati tuje otroke, dokler nisem dobila svojega. Potem sem se začela učiti.

Prav dobro se spominjam tistega znamenitega stavka: "Moj otrok pa ne bo ..." Pa ja da. Seveda ne! Veste tisto!? Karma is a bitch!

"Sprva sem googlala kot nora in brala vse, kako biti popoln starš, dokler mi ni klik v moji blond glavi sporočil, da otrok ne potrebuje popolnih staršev, ampak zgolj ljubeč in pristen odnos."

Tako sem v 4 letih odkrila nov način vzgoje, ki ji pravim "prosto po Prešernu", z glavnim ciljem izogniti se kaotičnem dnevu. Do sedaj mi kar dobro uspeva. In mislim, da sem mu dobra mama.
(Če odmislim tisto izjavo pri njegovih treh letih, ko sem ga vprašala, če ve, da ima samo eno mamico in on mi brezbrižno odgovori, da če bi imel 2, bi se mu zmešalo.)

Pri svojih 38-ih sem torej spoznala, da sem popolna ženska, mati, vendar imam serijsko napako, ki mi nadvse pristaja, saj sem to jaz ...

Ne morem zaustaviti let, ampak tudi leta ne morejo mene.

Nikoli ne berem navodil – pritiskam na vse gumbe, dokler mi ne uspe.

Alkohola ne pijem, da bi bila na obratih – to mi uspeva tudi brez njega.

Če bi bila ptica, bi točno vedela, koga najprej posrati.

Jaz ne menjam razpoloženja, sem samo emocionalno fleksibilnejša.

Nimam napak, to so moji specialni efekti.

Oprostiti in pozabiti? Ne bo šlo – nisem Jezus in niti blizu Alzhaimerja.

ENIM GREM NA JETRA ...

DRUGI ME IMAJO ČEZ GLAVO ...

... TOREJ, ČE VZAMEM NEKO POVPREČJE, SEM LJUDEM PRI SRCU."

Jasmina, bravo! 💪🏼💪🏼💪🏼

Fotografije: Unsplash.com/Jeryd Gillum

Preberi še: Na FB je objavil, da ga žena vara z njegovim bratom. Ko se je oglasila ONA, je bilo vsem jasno, zakaj!

Priporočamo tudi: Prdiš pred partnerjem? Ne boš verjela, kaj naj bi to razkrivalo o vajinem razmerju 😂