Čarobne lastnosti, ki naredijo moškega privlačnega (ne glede na videz!)

Si mnenja, da so lepi ljudje privlačni ljudje? Pa se motiš! Privlačnost ni povezana zgolj z videzom posameznika. Poglej, katere so čarobne lastnosti, ki moške naredijo privlačne (ne glede na videz!)

Čarobne lastnosti, ki naredijo moškega privlačnega (ne glede na videz!) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 4. 2017

1. Skladnost

Moški, ki se bori za tisto, kar ima rad, in nam kaže, kako je vse mogoče, je privlačen. On ve, kaj je ponos in kaj je vztrajnost. Se rada pogovarjaš s takšnimi tipi, kajne?

2. Samozavest

Lahko je na zunaj še tako vroč, a če ne izgleda, da je gospodar samega sebe … Nima smisla! Sključena ramena, ponižen glasek, zgolj poslušanje in prikimavanje v ženskah ne bo vzbudilo interesa. Ženske privlačijo moški z odločno telesno govorico. Ko se nekdo postavi za svoje ideje in o njih odloča, to je tisto pravo. Se strinjaš?

3. Smisel za humor

To je ena najpomembnejših osebnostnih lastnosti. Dober smisel za humor je lastnost, ki naredi človeka zanimivega in je tudi ključ do uspeha v vsakem pogovoru. Moški s smislom za humor se zdi precej 'enostaven za uporabo'.

4. Ritem

Ti potrebuješ ritem! Bodisi na plesišču ali v postelji. Moški, ki premorejo seksi gibe ženskam vzamejo dih. Preizkušanje novih stvari in osvajanje plesišč pripomorejo k dobremu ljubezenskemu odnosu.

5. Seksualne spretnosti

Tukaj mislimo predvsem poslušanje, pozornost in dominiranje umetnosti ljubezni. Toliko moških gre v postelji naravnost do konca, brez upoštevanja potreb svoje partnerice, razvajanje erogenih območij ali poljubljanja. Naj spolni odnos traja.

6. Karakter

Lepo je pogledati fanta, ki ima svoje mnenje in ne potrebuje potrditve drugih.

7. Inteligenca

Ni vse v izobrazbi! Biti inteligenten pomeni tudi uporabiti svoje znanje za dosego želenega cilja. Oseba z razvitim intelektom razume, privlači in fascinira vsakogar.

8. Majhne podrobnosti

Lahko gre za najbolj nezaznavno in smešno majhno podrobnost na našem videzu, ki je lahko še kako privlačna in se bo za vedno vtisnila v spomin prave osebe. Bodimo torej pozorni na podrobnosti.

9. Zanimiv pogovor

Ne, ne mislimo na načitanost in mnenja. V mislih imamo pogovor, v katerem ne govori ves čas le ena oseba o sebi in svojim problemih.

Vir: 9 Things That Make a Guy Attractive Regardless Of His Looks

Preberi še: 10 znakov, da sta čustveno odvisna in ne dejansko zaljubljena in Tara Zupančič: "Brez ljubezni ni ničesar" <3

Priporočamo tudi: Eden od načinov, kako najti srečno ljubezen, je EROTIČNA MEDITACIJA