Čajanka z avtorico Vražjih zakoncev

Zakaj so nekateri pari tako srečni, medtem ko so drugi nesrečni? Je ljubezen prvih močnejša? Je posredi le naključje ali ...?

5. 6. 2008

“Včasih me pograbi nepopisna jeza, ko opazujem, kako družine razpadajo zaradi neumnosti, kot je prenapihnjen ego, ki vztraja pri svojem jaz imam prav, ne glede na visoko ceno, ki jo mora plačati. Trapasto skrivanje za maskami navidezne moči, nadutosti, samovšečnosti … napuha in požrešnosti,” piše v svoji knjigi Aleksandra Kralj, ki jo gotovo dobro poznaš tudi kot našo dežurno 'cosmo svetovalko' na temo čustev in razmerij.

O vsem tem na srečanju

Zanimivo?

... v četrtek, 12. junija ob 19. uri v Ljubljani, Podjunska 13 (Šiška), se lahko pridružiš prijetni družbi, ki bo temo pogovorov namenila prav takšnim, večno aktualnim vprašanjem ljubezni in srečnih medsebojnih odnosov. In ker je moderatorka srečanja gospa Aleksandra Kralj, avtorica knjige Vražji zakonci, lahko pričakuješ, da bo srečanje nadvse zanimivo, če že ne vsaj poučno.

P.S. Prispevek za udeležbo na čajanki znaša 20 evrov, dvema cosmopolitankama pa se bodo vrata na čajanko odprla brez predplačila. Če te udeležba na čajanki zanima, nam piši!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri