Zakonska svetovalka iskreno: "Zato sem možu prepovedala, da se druži z drugimi ženskami"

"Pravila, ki sva jih z možem postavila v najinem zakonu, marsikoga razjezijo." Kaj praviš? Je naredila prav ali je tole čisto preveč? 

Zakonska svetovalka iskreno: "Zato sem možu prepovedala, da se druži z drugimi ženskami" (foto: Profimedia) Profimedia
11. 1. 2022

Si razmišljala kdaj o tem, ali te motijo prijateljice tvojega dragega? No, ena naša bralka je temu ...

... posvetila kar precej pozornosti. Če te zanimajo njeni res zanimivi prijemi, beri dalje 👇:

"Pravila, ki sva jih z možem postavila v najinem zakonu, marsikoga razjezijo, a v najinem primeru delujejo. Sama sem po poklicu zakonska svetovalka in videla sem že marsikaj. Resnično marsikaj! Pred poroko sva si zato vzela teden dni počitnic in se pogovorila o vseh pričakovanjih, pravilih in vrednotah, ki jih želiva vpeljati v najin zakon. Najin dogovor se marsikomu zdi zelo zanimiv, a za to nama je vseeno.

Noben od naju tako ne sme imeti prijateljev, ki so nasprotnega spola. Jaz se torej ne smem družiti z moškimi, on pa ne z ženskami. Z osebo nasprotnega spola v nobenem primeru nikoli ne smeva ostati sama nekje, prav tako pa ne smeva imeti bližnjega odnosa s sodelavci nasprotnega spola. To sploh ne pride v poštev.

Če si kateri od naju dopisuje z osebo nasprotnega spola, morava to drugemu tudi povedati.

Nekateri sicer trdijo, da sva s tem izgubila veliko priložnosti za prava in odlična prijateljstva, a sama se s tem ne strinjam. Drug drugemu morava biti dovolj, v nasprotnem primeru nekaj v najinem zakonu pač ne deluje.

Ob tem moram poudariti, da to velja za nova prijateljstva. Tista, ki sva jih spletla, še preden sva postala par, sva seveda obdržala.

Ti ljudje so se namreč že izkazali kot osebe, ki jim lahko zaupava, novih ljudi v svojem življenju tako ne potrebuje noben od naju."

No, tole je vsekakor zanimiv pogleda na vse skupaj, kajne? Kaj pa ti meniš?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: "Moj mož se mi gabi in iz srca mi je žal, da nisem ..." (brutalno iskrena izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: "Po smrti fanta sem ugotovila, da je v resnici živel skrivno (in sprevrženo) življenje!" (resnična zgodba)