Božička zanima: Si pridna ali poredna?

Vedno imaš vsaj dve možnosti: pridno ali poredno.

Božička zanima: Si pridna ali poredna? (foto: zoey grossman) zoey grossman
19. 12. 2013

Hitri zmenek pod prho

Pridna

Pomisli na tisti gel za tuširanje z vonjem po svežem sadju, ki ga tako obožuje na tebi! Povabi ga pod tuš in mu z njim nežno umij njegovo prelepo orodje. Oba bosta uživala v vonju in dotiku – no ja, on celo malo bolj kot ti.

Poredna

Povabi ga pod prho za praktičen prikaz, kako se spraviš do vrhunca s curkom vode. Prepovej mu vsakršno dotikanje, s hrbtom se nasloni na ploščice in razkreči noge. Bodi glasna: stokaj, mrmraj, kriči ... Prizorov, kot je ta, ne bo pozabil vse življenje.

Ustni izpit

Pridna

Z usti se sprehodi od njegovega čela pa vse do popka in še dlje. V trenutku, ko boš prispela na cilj, bo od vzburjenja že čisto trd in odločen, da te osreči. A tokrat se vse vrti okrog njega: vzemi ga v usta in ob tem mrmraj.

Poredna

Tako to počnejo poredne punce: ustnice si na debelo namažejo z mentolovim vazelinom, nato pa ga celega obližejo. Mentol na nežni koži penisa pušča hladno-pekoč občutek. Vznemirjenje se mu bo hitro razlezlo vzdolž hrbtenice do vratu.

Odvijanje daril

Pridna

Obleci se v oblačila, za katera veš, da so mu všeč: mogoče je to mala črna, pa rdeči salonarji z vrtoglavo peto ... obenem pa poskrbi, da bo pod ozko oblekico našel čisto novo seksi spodnje perilo. Ti si paketek, ki ga bo počasi odvil ...

Poredna

Seksi spodnje hlačke uporabi za troje: najprej zato, da ga vzburiš, nato zato, da ga z njimi nežno našeškaš, na koncu pa mu z njimi zamaši usta, da boš brez ugovarjanja opravila svoje. Z ujetnikom svoje ljubezni zdaj lahko počneš, kar se ti zljubi.

Seksi malica

Pridna

Tole bo prav posebna degustacija: čez oči mu povezni svilen trak in mu nato v usta počasi nosi slastne zalogaje sadja, peciva, sladkarij ... on pa naj vsakič ugane, s čim ga hraniš. Mini obrok mu bo seveda še bolj teknil na živem 'krožniku'.

Poredna

V hladilniku moraš imeti vsaj decembra vedno najmanj eno steklenico šampanjca. Razlogov za praznovanje je trenutno dovolj, če bo treba, pa si kakšnega še izmisli. Mrzel šampanjec v kapljah polij po njem, nato pa ga počasi celega poliži.

Samo poljub

Pridna

Napovej filmski večer in pripravi kavč za nada­lje­vanje filmskega večera. Reci mu, da mu dovoliš pod pižamo, a samo do hlačk, ker drugače ne moreš slediti zgodbi, šele po vztrajanju pa se mu pusti prepričati za celo seanso.

Poredna

Ko te bo poljubil, mu vrni poljub, nato pa se pretvarjaj, da je njegov jezik penis. Sesaj njegovo konico, medtem ko z roko krožiš nekje okrog mednožja. Tu in tam naj ti roka uide nevarno blizu, dokler te ne bo na kolenih prosil za več.

Prevedla in priredila: Alja Maček