Bombastičen trik, kako do ženskega orgazma z draženjem bradavičk

Tokrat o tem, da lahko ubijalski orgazem dosežeš tudi le z draženjem bradavičk! Kako do ekstremne avanture? Hitro preveri.

Bombastičen trik, kako do ženskega orgazma z draženjem bradavičk (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2021

Igranje z bradavičkami pred seksom in med njim lahko poveča spolno vzburjenost, trdi raziskava, objavljena v Journal of Sexual Medicine. In kakšen je učinek tega igranja?

Zelo verjetno bo rezultat intenzivnejše doživetje vrhunca. In kar je še šokantnejše – izpovedi žensk, ki poročajo, da so doživele orgazem zgolj in samo s stimulacijo bradavičk.

Kaj se pravzaprav skriva za temi orgazmi? 

“Predvsem možgani,” razlaga dr. Barry Komisaruk. “Stimulacija bradavic aktivira isti del možganov, kot ga aktivira stimulacija vagine ali klitorisa.” In ko uskladiš zabavo na zgornjem in spodnjem delu, lahko doživiš nepozaben vrhunec in sprostitev.

Pripravili smo nekaj napotkov, kako svoji 'punci' pripelješ do razburljive akcije.

Lizanje, frcanje, ščipanje …

Ni napačnega zavoja na cesti proti orgazmični evforiji. Med potjo komuniciraj in vadi s svojim partnerjem, da ugotoviš, kateri prijem te najbolj zadovolji, svetuje seksologinja dr. Jill McDevitt.

Partner naj prste položi na areolo in se počasi približuje središču bradavice. Če se bradavica otrdi ali čutiš napetost, gibi delujejo.

Prepusti se nežnemu stiskanju ali trepljanju vrha bradavice z jezikom ter zaključku z lizanjem in sesanjem.

Nadgradi svoje znanje in z dodatnim eksperimentiranjem doživi še močnejši prsni orgazem!

Poskusi s kroženjem okrog bradavičke z majhnim vibratorjem, lubrikantom z učinkom segrevanja ali ledenimi kockami.

Za ekstremno avanturo lahko preizkusiš ščipalke za bradavičke. Vendar ne pretiravaj. Če so tvoje prsi otečene, občutljive, bo dodatna stimulacija povzročila prej 'auč' kot 'oh, ja'.

Dovoli svojima dvojčicama, da se pridružita zabavi, ko bosta nanjo pripravljeni. 

Kaj pa moške bradavice?

Moški nimajo prsi, ki bi lahko hranile otroke, zakaj torej sploh obstajajo moške bradavice?

Zato ker se tako razvije že sam zarodek in tako kot pri ženskah tudi pri moških lahko stimulacija bradavičk povzroči intenzivnejši orgazem. Dr. Komisaruk pove, da dotikanje penisa in bradavic deluje na isti predel možganov. Tako je vsaj v teoriji, v resnici ima zgolj 52 odstotkov moških 'vzburljive' bradavičke glede na novo študijo.

Če se sprašuješ, ali je tvoj fant v tem odstotku, poskusi z nežnim drgnjenjem s palcem in kazalcem, počasi dodajaj večji pritisk ter preizkus zaključi z jezikom. Njegovi vzdihi ti bodo potrdili, da si odkrila še eno vročo točko.

Po predlogi Anke Radakovich priredila Nina Vidrih
Fotografija: Getty Images

Preberi še: "Obožujem, ko mi partner reče ..." (23 stavkov, ki nam polepšajo dan)

Priporočamo tudi: Dragi moški, to ste se (narobe) naučili iz porničev!