Bodi seksi porednica

Ti tabu triki bodo močno povečali tvoje poželenje, vajin užitek pa bo bombastičen!

28. 8. 2008

Včasih sta že z igrico žgečkanja in seksi slačenja vzdrževala navdušenje v spolnem življenju, a ker sta v postelji prebila že nešteto uric, je včasih treba sprostiti poredne misli, da bi popestrila sicer povsem simpatično seksualno rutino. Verjemi – navdušena bosta oba!

Spremenita torej posteljne igrice v seksi igre. Igrajta različne vloge, kdaj pa kdaj uporabi rutico za okrog bokov, ki je na plaži plapolala okrog tvoje ritke – z njo preveži njegove oči – ali njegovo kravato za resne sestanke, s katero mu boš zavezala roke, da si te bo še bolj želel, preizkusita pa tudi druge trike …

Ne ustraši se – razširjanje meja ne zahteva biča in verige (razen če vama je to resnično všeč). Vsaka zamisel, ki je zunaj navadnega, deluje tako, da oba napolni z močnim seksi navdušenjem, saj novosti povečujejo proizvodnjo kemikalij dobrega počutja v možganih – adrenalina in dopamina. Med spodnjimi zamislimi poišči tiste, ob katerih se ti bodo zasvetile oči ali bodo zaplesali metuljčki v trebuhu, in ga preseneti, ko bo najmanj pričakoval.

Bodi mala pokvarjenka

Raven porednosti lahko zvišaš, ne da bi bila perverzna. Kar koli je vsaj v določeni meri prepovedano (npr. da se delata, kot da sta tujca), povzroči, da se tvoj moški počuti poredno, kar je zelo vzburljivo.

Ko si med seksom zgoraj, uporabi kravato ali ruto, da mu boš zavezala roke nad glavo in ga tako naredila (srečno) nemočnega. Ko ženska prevzame nadzor v postelji, moški začuti neverjetno razbremenitev, ker ga ne skrbi, kako se bo izkazal.

Lahko le leži in uživa v ‘vožnji’, medtem ko ti določaš tempo in globino, tako kot ustreza tebi. Ker pa ima zavezane roke, si obenem noro želi, da bi se te dotikal, te grabil, dražil ... In ker tega ne more, si te še bolj želi, kar ga še dodatno vzburja.

Reci mu, naj se sleče in se za 60 sekund usede na svoje roke. Potem ga zajahaj in drgni svojo mucko po glavi njegovega penisa. To ga bo tako vzburilo, da bo umiral od želje, da se te dotakne … Vendar tega ne bo mogel (in smel!). Občutek, da imaš nadzor, te bo vzburil, on pa se bo počutil, kot da bo počil (na dober način).

Dodaj še košček vzburjenja tako, da boš malce igrala vloge. Pretvarjaj se, da si maserka. Na postelji naj leži z obrazom navzdol, gol, pokrit le z rjuho od pasu navzdol. V drugi sobi se sleci, potrkaj na vrata spalnice in se predstavi kot njegova maserka. Uporabi olje z vo­njem po cimetu (mandljevemu olju dodaj nekaj eteričnega cimetovega olja), da ga boš dražljivo zmasirala po hrbtu in ritnicah. Po petih minutah ga prosi, naj se obrne, da ga boš masirala spredaj. Ko boš prišla do njegovega zaklada, ga vzemi v roke in zagotovi, da se bo resnično srečno sprostil … ali pa ga zajahaj za obojestransko zadovoljujočo ‘masažo’.

Skriti triki: erotika v javnosti

Seksanje na mestu, kjer bi te lahko dobili, je lahko vzburljivo. Ne gre za to, da si želiš, da te kje dobijo brez hlačk, temveč za vznemirjenje zaradi možnosti, da vaju bodo odkrili. Seksanje na prepovedanem mestu se navezuje na prirojene fantazije ekshibicionizma in voajerizma. Tudi to, da izključiš posteljo, bo imelo svoje učinke – prisililo vaju bo, da bosta iskala novo doživljanje seksa – torej sta to dva bonusa hkrati.

Če imaš zasebno in zakrito dvorišče, izkoristi topel jesenski sončen dan in uživaj v mokri in divji zabavi. Oba se slecita in pojdita na dvorišče. Izmenoma se po golih telesih škropita s cevjo za vodo in bodita posebno pozorna na genitalna področja. Potem se približajta in naj on uporablja tok vode, tako da bo menjal pritisk, kot da bi na tebi uporabljal vibrator z več hitrosti. Podobno igrico (sicer brez ‘občudovanja javnosti’) se gresta lahko tudi v domači kopalnici - prav tako bo zabavna!

Med večerjo s prijatelji ga božaj pod mizo. Zelo se bo moral truditi, da se bo nadzoroval in se ne bo odzival na tvoje dotike, tako da nihče ne bo ugotovil, kaj se dogaja pod mizo. Morda se bosta od večerje morala posloviti malce hitreje kot sicer, ne verjamemo pa, da bo zdržal do doma (predlagaj, da boš vozila ti, in ustavi na prvem primernem zakritem mestu).

Pospeši mu pretok energije v avtu. Namigni mu, da imaš poredne želje, tako da ga boš med vožnjo nežno drgnila po zgornjem delu bedra. Medtem ko bo njegovo vzburjenje naraščalo, se premakni višje. Ko bo imel težave z osredotočanjem na cesto, mu reci, naj ustavi. Najdita zapuščen kraj in parkiraj­ta avto. Vozniški sedež do konca spustita nazaj, usedi se nanj, tako da mu boš kazala hrbet, in seksajta v obrnjenem jahalnem položaju.

Šokiraj ga tako, da ga boš sezula

Igrajta se igrico ‘kaj je to’. Namažita se z mandljevim oljem, potem pa mu zaveži rutico prek oči. Zdaj se dotikaj penisa ali ustnic svojega moškega z različnimi deli telesa (npr. z mezinčkom, bradavičko, palcem, svojo mucko in tako naprej). Uganiti mora, s čim se ga dotikaš.

Zaradi olja je težje ugotoviti, za kateri del telesa gre, kar ustvarja resnično posebne občutke.

Ko bo med seksom že čisto blizu vrhuncu, medtem ko boš na njem in s prsmi na njegovem obrazu, se nenadoma nagni nazaj in razširi noge. Ne le, da bo njegov penis začutil nekaj popolnoma drugačnega, temveč ga bo vizualni šok tega, da bo nepriča­kovano videl najbolj vroč del tvojega telesa tako blizu, popolnoma razkuril.

Medtem ko se pomakneš navzdol, pojdi še malo bolj na jug in nežno ovij ustnice okrog njegovih jajčk in začni mrmrati. Občutek vibracije je še dodaten užitek.

Bodi malce groba

Če boš malo groba, boš sproščala endorfine. Toda napreduj počasi – vedeti namreč moraš, kako občutljiv je tvoj partner. Eksperimentiraj tako, da se ga boš vedno močneje dotikala, dokler ne boš vedela, koliko lahko prenese oz. kaj ga še vzburja.

Ko bo crkljanje pos­talo že zelo vroče, ga z eno roko povleci za lase, tako da mu boš malo vlekla glavo nazaj, ali pa ga rahlo ugrizni v spodnjo ustnico. Vzburjen bo prav zaradi tega, ker bo prisiljen v tako podrejen položaj. Lahko ga presenetiš tudi tako, da ga kar takoj primeš za njegovo strateški ‘kos’.

Med misijonarskim položajem ga najprej močno potisni nase in ga nekaj časa drži, da bo popolnoma prilepljen nate. Nato pa ga zagrabi za rit in ga rahlo poči. Ko je moški vzburjen, mu presenetljivi pok pošlje sunek adrenalina skozi telo. Poleg tega bo od presenečenja še bolj ‘podivjal’.

Začni ga oralno zadovoljevati. Ko bo postal zelo trd, ga nežno (vendar res zelo nežno!) drgni z zobmi, premikaj pa se gor in dol. Nato ga spet vzburjaj z jezikom in menjaj med tema dvema metodama stimulacije. Ker ne bo vedel, kdaj boš zamenjala, se bo počutil ranljivo in zaradi možnosti neudobja bo vedno na robu. Napetost lahko vzburja, povzroča namreč iste fiziološke odzive kot

vzburjenje.

Razišči nov izzivalni teritorij

Ko s svojim moškim najdeta najboljši in najhitrejši način, da drug drugega pripeljeta do konca, se po navadi zanašaš na že preizkušene trike. Toda s tem, da greš vedno le na njegove glavne točke, lahko zgrešiš pomemben in neodkrit teren. Raziskovanje novih erogenih območij na novo vzbudi vzburjenje.

Ko ga oralno zadovoljuješ, uporabi kazalec tako, da mu boš nežno risala kroge okrog anusa. Verjetno bo malce zaskrbljen, do kod in s kakšno močjo boš šla. Zaradi napetosti bo na trnih, da ne omenimo tega, da se dotikaš njego­vega zelo občutljivega dela, kar je prav tako zelo vzburljivo.

Prsti so superobčutljivi, toda pogosto spregledani, kar jih naredi zelo sprejemljive za užitek. Medtem ko mu drgneš penis, daj njegov mezinček v usta in ga sesaj, tako da boš šla gor in dol v istem tempu kot spodaj. Potem to delaj z vsakim prstom posebej. Ker bo oboje čutil istočasno, si bo začel predstavljati, da so tvoja usta na njegovem penisu. Ko boš končala z vsemi desetimi prsti, pojdi dol in mu uresniči fantazijo. Zaradi napetosti in močne želje bo njegov užitek še močnejši!

Zadnja stran njegovih kolen je pravo središče živčnih konic, in če ga božaš, ližeš in poljubljaš tam, ga to zelo vzbuuuuri! Naj leži na trebuhu – poljubljaj ga po zadnji strani vratu in počasi napreduj proti kolenom. Liži celo območje zadnje strani enega kolena, nato naredi isto na drugem. Obnorela ga boš, če boš šla z jezikom navzgor po notranjosti bedra in nazaj. Obenem si bo močno zaželel, da bi se povzpela višje, zato mu izpolni tudi to željo.

Premagaj ovire

Raziskovanje novega seksualnega terena je lahko malce strašljivo. Naši nasveti ti bodo pomagali premagati tvoje zadržke.

Delaj to doma

Verjetno se boš počutila bolj sproščeno, če boš osvajala nov teren doma. Ustvari posebno vzdušje, tako da boš zatemnila luči in poslušala zapeljivo glasbo.

Obleci seksi spodnje perilo

Če oblečeš posebej seksi spodnje perilo, medtem ko si na neraziskanem področju, se boš počutila, kot da si druga oseba.

Domisli se varne besede

Preden začneta, se spomnita besede ali izraza, ki pomeni ‘ustavi se’.

Vnaprej se pomenita o željah

Če svoje fantazije zaupata drug drugemu, preden se začne glavna stvar, to lahko prepreči trenutke zadrege in slabo komunikacijo. Ne po­zabi, da se je erotično tudi pogovarjati o tem, kaj si hočeta narediti.

Napreduj z majhnimi koraki

V bolj poredne igre napredujta počasi in z maj­hnimi spremembami – spremenita položaj ali seksajta na kuhinjskem pultu.

Laura Milej