Slovenka na forumu razkrila svoj bizaren fetiš, nad njim se zdaj zgražajo vsi (preveri, če tudi ti)

28. 9. 2023
Slovenka na forumu razkrila svoj bizaren fetiš, nad njim se zdaj zgražajo vsi (preveri, če tudi ti) (foto: Profimedia)
Profimedia

Iskreno je priznala, kaj jo najbolj pritegne in privlači, splet pa je šel v zrak. Preveri, če se tudi tebi zdi njeno priznanje totalno sporno! 

Na forumu Starševski čvek se je oglasila gospodična, ki jo privlačijo samo določeni moški - tisti, ki so v zvezi.

"Ima še kdo ta problem, da jo rajcajo poročeni, vezani? Do sedaj sem Imela 3 kao srečno poročene, dva sta imela že otroke, tretji pa je imel visoko nosečo ženo. Potem na žurki, v službi sem spoznala kar nekaj tipov, ki imajo punce. Vedno si vzamem to kot izziv, da jih zapeljem in potem odvržem. Kdo bi sploh hotel te izrodke. Ampak to je prav moj fetiš. Uživam v tem, ko to počnem. Kako je smešno poslušat kakšne punce, ko govorijo moj pa že ni tak haha. O pa je, sam ti to skriva.Nevem, zakaj me vsi ti, ki so “prepovedani” tako privlačijo," je zapisala.

Pod njenim zapisom se je zvrstilo kar nekaj mnenj in odgovorov, med drugim tudi tale:

"Dobiti hočeš to, kar kot otrok nisi dobila od staršev, verjetno od očeta – prave očetovske ljubezni. Hrepeniš po tem, da bi bila takrat kot majhna punčka odločna in bi si vzela to, kaj ti je pripadalo: objem, zavetje, podporo … Veš, življenje je zanimiva stvar, če stvari ne boš predelela (psihoterapija), se boš kaj hitro znašla na drugi strani, ko bo tvoj moški žrtev ene podobne ženske kot si ti danes. Nisi pa edina, sem že slišala za takšne stvari …"

No, kaj pa ti praviš? Je tole sprejemljivo ali sploh ne?

Maščevanje kot iz filma: Sosed ga je zatožil policiji, a v sanjah ni pričakoval, kaj ga bo pričakalo zvečer

Preberi več na Govori.se

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ