"Bil sem prepričan, da je otrok moj, dokler nisem dobil TEGA sporočila" (izpoved moškega)

"Ali lahko svoji punci še sploh zaupam?"

"Bil sem prepričan, da je otrok moj, dokler nisem dobil TEGA sporočila" (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 10. 2022

Moja punca mi je dovolila, da sem se povezal z dojenčkom, za katerega je vedela, da morda niti ni moj – kako naj zdaj sploh še ostanem z njo?

Že kmalu zatem, ko sva se začela dobivati, je zanosila. Pravzaprav nisem niti nikoli razmišljal o tem, da bi lahko bila noseča, še preden sva se spoznala.

Star sem 31, ona pa 29 let. Skupaj sva leto in pol. Nekje tri mesece po začetku najine zveze mi je povedala, da je pričakuje dojenčka in da sem 100 % oče. Moja čustva do nje so tako ali tako bila močna, zato me ta obveza ni prestrašila.

Ko se je dojenček, majhen fantek, rodil, sem bil najsrečnejši moški na svetu – dokler ga nisem držal v svojem naročju, se nisem zavedal, kako močno sem si želel biti oče.

Naslednjih šest mesecev smo se povezali kot družina. Ljubil sem vsako sekundo naših skupnih trenutkov. Moji sodelavci na gradbišču, kjer sem delal, so bili že prav naveličani gledanja fotografij njegovega prikupnega nasmeška.

Nekaj tednov nazaj pa sem na Facebooku dobil sporočilo ene od prijateljic moje punce. Videla je namreč objave o 'najinem sinu' in resnice več ni mogla držati v sebi.

Povedala mi je, da je moja punca dva tedna, preden sva se spoznala, imela avanturo za eno noč. Svojim prijateljicam je priznala, da ne ve, kdo je oče. Ko sem ji sporočilo pokazal, je priznala, da je res. Želela je, da smo družina, a vendar je vedela, da obstaja možnost, da bi odšel, če bi poznal resnico.

No, pravzaprav je resnica takšna, da po tem, ko sem odraščal brez očeta, nikoli ne bi zapustil otroka, ne glede na to, ali je moj ali ne.

Vendar pa ne prenesem laganja, zato zdaj razmišljam, da bi najino razmerje končal. Za otroka bi še zmeraj finančno skrbel, ampak preprostno ne vem, kako bi lahko svoji punci še kadarkoli zaupal.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Punco sem zalotil, medtem ko je fafala slačifantu na svoji zabavi"

Priporočamo tudi: "Fantu se zdi normalno, da si erotično dopisuje z drugimi - sem jaz čudna?" (klic na pomoč Slovenke)