"Bil je surov ljubimec - potisnil me je ob steno ..." (o seksu s plačanim spremljevalcem)

Ko je Samanta na Tinderju videla tega lepotca, je s prstom takoj podrsala v desno in ga potrdila. Čeprav je bil zelo iskren glede svojega … ‘poklica’.

"Bil je surov ljubimec - potisnil me je ob steno ..." (o seksu s plačanim spremljevalcem) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 12. 2020

Nekega dne sem bežno pregledovala Tinder, ko sem našla Mihov profil. Bila je privlačnost na prvi pogled. Njegove fotografije so razkazovale božansko telo in super lep obraz. Ko sem pregledala njegov opis, sem ugotovila, da je plačani spremljevalec. Takoj me je začel zanimati – priznam. Zato sem ga potrdila ... in on je potrdil mene.

Zadetek!

Prvi pogovor je bil popolnoma običajen, je pa res, da sem hitro opazila, da ni pretirano bister. A to me sploh ni motilo – potrebovala sem samo njegovo telo. Dogovorila sva se, da se dobiva pri njem in naročiva tajsko hrano. Še isti večer sva bila zleknjena na njegovem kavču, večerjala, pila in klepetala.

"Odločila sva se, da pogledava film, a spolna energija je bila premočna in kmalu sva bila drug na drugem, prekrita z dotiki in poljubi."

Najprej na kavču, potem na tleh in se na koncu le premaknila v spalnico. Od začetka mi je bilo jasno, da bo to popolnoma drugačna izkušnja. Ko sem se ga lotila oralno, je bil tako zelo hvaležen. Užival je in tega se ni bal pokazati. Očitno je bil bolj vajen oralno strežbo dajati, kot pa jo prejemati, zato te izkušnje verjetno ni pričakoval.

In seks? Le kaj lahko pričakuješ od tipa, ki mu je seks v bistvu služba? Bilo je noro.

Če obstaja trening, ki ga morajo vsi plačani spremljevalci opraviti, naj ga obvezno priporočijo vsem moškim! To je bil najboljši seks v mojem življenju. Miha je natančno vedel, kaj si želim. Pri njem ni bilo nobenega opotekanja in nerodnosti.

Nekateri fantje nimajo pojma, kaj naj počnejo, Miha pa je vedel, kje in kako se me dotakniti, da sem bila takoj vzburjena. Poskrbel je, da sem bila zadovoljena, preden je prišel na vrsto on. Priznajmo, to ni ravno običajna praksa pri fantih.

Z njim sem bila tudi veliko bolj odprta za eksperimentiranje ...

Med seksom sem se počutila bolj privlačno, saj sem vedela, da je zagotovo že spal s starejšimi in manj privlačnimi dekleti. Zato se nisem obremenjevala s svojim telesom in sem mu dovolila več, kot sicer dovolim fantom.

Bil je surov ljubimec – potisnil me je ob steno. Vrtel me je naokoli, vse se je zdelo kot v 50 odtenkih sive, le brez tiste sumljive rdeče sobe. Pri analnem seksu sem sicer potegnila črto, a sem dovolila, da se je poigraval tudi na tistem delu. On je pokazal, kam želi, jaz pa sem določila, ali se strinjam.

Seks s plačanim spremljevalcem

Bila sem odprta za več, znotraj meja lastnega udobja, seveda. V nekem trenutku je strastno surovost omilil in postal nežen, želel se je crkljati. Nikoli nisem vedela, kaj lahko še pričakujem, in on je v tem užival.

Z njim sem se počutila varno.

Morda zato, ker sem vedela, da mi ne bo treba opraviti vsega dela med seksom, kot je bila to pri mnogih, s katerimi sem bila prej, navada. Vedela sem, da mi bo udobno in da bo poskrbljeno za moje potrebe. Prav tako ni bilo nobenega vprašanja glede uporabe zaščite. Veliko moških hitro zavrne idejo o uporabi kondoma, češ da moti občutke in da pri tem preprosto ni kompromisov. Z Mihom pa teh pregovorov ni bilo.

Vem, da te zanima tudi velikost njegovega … paketa. Takole bom rekla. Njegov penis ni bil gigantski. Bil je normalne velikosti in meni je to popolno. Fantje z večjimi ne nudijo nujno tudi več užitka, Miha pa je vsekakor znal uporabljati to, kar je imel. Zdaj razumem, zakaj nekatere ženske plačajo 500 evrov za njegove usluge.

Po seksu je bil zelo skrben. V glavi sem imela scenarij kot pri Čednem dekletu, kjer je bilo pravilo, da se s strankami ne poljublja na usta, ampak Miha je bil zelo čuten.

Vsakič, ko sva se ponovno dobila, je želel, da ostanem in da se crkljava.

Vsako najino srečanje je bilo zelo intimno, nikoli se nisem počutila le kot kos mesa ali zgolj priložnostna trofeja.

A celoten čas sem se zavedala, da z njim nikoli ne bom mogla imeti normalnih zmenkov. Če bi se zaljubila, ne bi mogla čez to, da denar služi, kakor ga pač služi. Večkrat me je prešinilo, da je tisto, kar počne meni, prej že počel le kdo ve koliko drugim ženskam.

Že po prvi noči sva se dogovorila, da ne bova več kot le prijatelja z dodatki. Ta odnos sva ohranila približno en mesec. Ko sem mu dala vedeti, da prav zares nočem ničesar resnega, pa sva prekinila stike. A za vselej mi bodo ostali čudoviti spomini. In naslednji tip v moji postelji se bo moral soočiti s precej visokimi pričakovanji.

Prevedel: Darjo Hrib
Fotografije: Getty Images

Preberi še: Vsi zvoki, ki jih tipi spuščajo med seksom (in kaj v resnici pomenijo)

Priporočamo tudi: TEGA ne počni med analnim seksom! (kaj o tem pravijo zdravniki)