Barvni seks test? Zakaj pa ne!

Najbrž si ne predstavljaš, da lahko nekaj tako banalnega, kot je izbira najljubše barve, vpliva na intimne urice! Predstavljamo ti kviz, v katerem boš našla nagajive namige za popestritev vajinih posteljnih aktivnosti!

25. 4. 2011

Ko izbiraš najljubšo seks barvo, ne izberi takšne, ki ti najbolje pristaja (za to boš morala rešiti kakšen drug test). Raje pomisli, kateri je tisti odtenek, ki te vznemirja in spravlja v dobro voljo – ravno ta barva ti bo pomagala obuditi vajino spolno življenje.

Tvoja barva je: Oranžna

Osebnostno si: Igriva, topla in čustvena.

Seks astrologija: Prepričana si, da mora biti seks zabaven in hkrati zelo čustven. Ne bojiš se preizkusiti nemogočih položajev, smeh pa je stalnica tudi v najbolj intimnih trenutkih.

Veščina, ki jo moraš obvladati: Čeprav je zganjanje šal med seksom super popestritev, pa lahko pomeni, da se izogibaš globljim čustvenim vezem, ki se lahko spletejo med vama. Če vedno ohranjaš razdaljo, zamujaš zelooo romantičen in resnično vroč seks, ki bi vajino razmerje popeljal na čisto drugo raven.

Nujno moraš preizkusiti: Postani boginja 'quickija'! Ker si zelo spontana oseba brez zadržkov, izkoristi svoje čare za hitri seks in ga zapelji tik pred odhodom v službo ali nedeljskim kosilom. Poglej ga naravnost v oči (seveda z najbolj poželjivim pogledom, ki ga premoreš) in mu zaupaj, da ga potrebuješ čisto takoj! Pritisk pred odhodom od doma bo samo povečal vajin užitek!

Tvoja barva je: Vijoličasta

Osebnostno si: Dramatična, vztrajna in močna.

Seks astrologija: Všeč ti je strasten in vznemirljiv seks v zelo drznih in divjih položajih. Tvojo pozornost najbolj pritegnejo različni pripomočki in žgečkljivi filmih, ki poskrbijo za pravo doživetje med rjuhami.

Veščina, ki jo moraš obvladati: Ohrani svojo drzno plat, vseeno pa bodi pozorna, da vaju seks ne izmuči preveč! Uporaba vseh igračk vaju lahko oddalji od čustvene povezanosti, zato se občasno prepusti tudi njegovim željam po romantiki.

Nujno moraš preizkusiti: Izberi položaj, ki vaju bo kljub spolnim igricam prisilil v globoko intimnost. Posedi ga na stol z nogami narazen in ga prisili, da bo sodeloval v tvoji igrici. V tem položaju je telesni stik najbolj intenziven, med seksom ga lahko nenehno gledaš v oči ali ga strastno poljubiš. Sicer se ne boš mogla veliko premikati, bo pa zato vrhunec toliko bolj čuten in globok.

Tvoja barva je: zelena

Osebnostno si: Preprosta, prvinska in prijazna do soljudi.

Seks astrologija: Zelo si osredotočena na potrebe svojega partnerja (včasih celo preveč!). Pri seksu te razveseli misel, da je po tvoji super obdelavi tvoj dragi najbolj srečen moški na svetu!

Veščina, ki jo moraš obvladati: V spolnosti resnično nisi najbolj sproščena. Skrbiš za varen seks, pri tem pa pogosto pozabiš nase. No, pa tudi ne zdi se ti v redu, da bi tvoj izbranec vse delo opravil sam (čeprav ni s tem čisto nič narobe!!). In kako boš rešila problem? Moški obožujejo dekleta, ki kar kričijo od užitka, za katerega seveda poskrbijo oni. Njihova skrita fantazija pa vedno ostaja ženska (po možnosti preoblečena v policistko), ki od njih zahteva njegove najljubše stvari.

Nujno moraš preizkusiti: Zgrabi svojo najljubšo čokolado (sladki greh bo tukaj povsem na mestu), odpleši striptiz v njegovem naročju in se počasi polivaj s čokolado. Nato mu namigni, naj jo poliže iz tebe, pri tem pa se boš počutila, da sta si v spolnosti povsem enakovredna, kar ti bo dalo posebno energijo.

Besedilo: Manca Čampa

Foto: Alexa Miller, shutterstock