9 stvari, zaradi katerih so fantje noro zaljubljeni v športnice

Če nisi med njimi, to še vedno lahko postaneš. Pa ne zaradi fantov, ampak predvsem zaradi sebe, svojega počutja, samozavesti in zdravja!

9 stvari, zaradi katerih so fantje noro zaljubljeni v športnice (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2016

1. Je neodvisna

Nič ni bolj seksi od ženske, ki ima rada čas zase. Ženske, predane športu, se zaradi svoje telesne aktivnosti brez problema odrečejo drugim manj pomembnim stvarem, in bolj cenijo prosti čas, ki ga preživijo s svojim partnerjem.

2. Zna se sprostiti

Šport sprošča napetost in stres, hkrati pa povečuje hormon sreče in zadovoljstva, zato se je z njo zelo prijetno družiti.

3. Ima veliko mero samozavesti

Rada ima svoje telo ali pa aktivno dela na tem, da pride do tega. Večanje samozavesti je ena od glavnih prednosti ukvarjanja s športom in sigurno med najbolj privlačnimi lastnostmi dekleta.

4. Je močna – od znotraj in od zunaj

To, da je ženski spol šibkejši, je za njene pojme ven iz mode. Lepo od njega, če se ponudi nositi prtljago do letališča, vendar jo lahko odnese tudi sama. Poleg trdnosti, ki jo dekle kaže navzven, pa imajo fantje radi, da njihova partnerica ve, kaj si želi in se vedno potrudi, da to tudi dobi (pa naj bo še tako težko dosegljivo).

5. Je motivirana

Vedno ima dovolj energije za preživljanje časa tudi zunaj telovadnice, pa naj bo to druženje s prijatelji, žuranje ali noč s svojim fantom.

6. Spoštuje sebe in svoje telo

Telo je tempelj, in športniki to vedo. Ko ženska začuti in prepozna moč svojega telesa, sprejema dobre odločitve in zdrave navade, da ostaja močna. Prav tako se bo postavila zase, ko in če bo to potrebno. Fantje jo zato jemljejo bolj resno.

7. Vedno sprejme vsak izziv

Zunaj telovadnice sledi svojih lastnih željam in potrebam, še posebej ko gre za boljše življenje, kariero in ljubezensko vezo. Nikoli ne bo kar pobegnila od težkih situacij ali pogovorov.

 

8. Nova dogodivščina? Seveda!

Moški obožujejo ženske, ki so željne novih avantur in počnejo zabavne stvari. Športnice so znane po svoji ustvarjalnosti, zanimivih zmenkih, s svojim partnerjem pa rade preizkušajo nove stvari.

9. Ve, kaj pomeni timsko delo

Vsak, ki se vsaj malo spozna na šport, ve, kako pomembno je biti timski igralec. Dekle, ki zna dobro delovati v timu, je lahko enako uspešna tudi v vezi. Razume, zakaj sta sklepanje kompromisov in empatija ključnega pomena za ohranjanje ljubezni in osrečevanje svojega partnerja.

Ne spreglej! 

Te zanima, kako lahko sama vplivaš na dobro počutje, pri tem pa ohranjaš zdravje na vrhuncu? Športni trener Gašper Predanič nam je razkril Kako začeti, vztrajati in ne odnehati?.

Preberi še: 16 znakov, ki kažejo na to, da tvoje seksualno življenje močno šepa

Prevedla in priredila: Maja Jagodic