8 seksi grehov, ki si jih lahko privoščiš v postelji

Pravila so in pravila bodo, vendar ne pri seksu! Če hočeš resnično dober seks, pozabi vse naučeno in postani prava seksi grešnica. Beri dalje!

8 seksi grehov, ki si jih lahko privoščiš v postelji (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2017

Ne smeš tega, ne smeš onega ... Že od malega nas morijo s tem, kaj smemo in česa ne smemo početi. Ko končno z majcenimi, težkimi in sramežljivimi koraki zakorakamo v ljubezenski svet, se zgodi – spet ista zgodba. Ne smeš biti egocentričen, moraš biti glasen, ne smeš biti ignorantski in tako naprej in tako naprej. Ali ni pri seksu najbolj pomembno, da si divji, poreden, uporniški in predvsem, da ne spoštuješ nobenih pravil? Pa si poglejmo najbolj grozeča pravila, saj je njihovo kršenje lahko zelo, zelo vznemirljivo.

1. Tišina ni sprejemljiva

Po vseh pravilih moraš biti v postelji kolikor lahko glasna. Bolj si glasna, boljše je, mar ne? Tako je všeč tebi in tako je všeč njemu. Kaj pa če prekršiš to pravilo in se trudiš, da si kolikor se le da, tiho? Poizkusi. Iz tega lahko narediš noro seksi igrico.

Pretvarjaj se, da te kdo opazuje, da si na javnem mestu, kjer moraš ostati mirna. Če sta oba kar se da tiho, lahko uživata v zvokih, ki sta jih prej preslišala. Od mečkanja rjuh, udarjanja dveh teles skupaj do tistega globokega dihanja, ki naznanja ... prihajanje ... Že sama igrica skrivalnic bo dvignila seks na višjo raven, ko pa boš zraven doživela še vse zvokovne dražljaje, o katerih se ti prej še sanjalo ni, je lahko vse skupaj zelo, zelo vroče.

2. Lenoba, lenoba, zvesta ti bom do groba ...

Seveda, vsak moški rad vidi, da ga naskočiš in mu pokažeš, kako si seksi punca vzame, kar ji paše. Za spremembo se mu popolnoma prepusti in pusti njemu, da pokaže, kaj zna. V vsakem moškem bo tvoja popolna predaja predramila globoko zakoreninjen kompleks zavojevalca, ki bo z veseljem naskočil svoj ‘plen’.

Starodavna tantrična modrost pravi, da se morata partnerja izmenjavati v zadovoljevanju drug drugega. Če se resnično sprostiš in uživaš brez razmislekov o tem, kako se ga boš lotila, te popolna sproščenost in zavest v uživanju trenutka lahko popelje v popolnoma drug svet.

3. Vsak ima svoj vonj

Ni lepšega vonja, kot ga ima sveže oprha no telo, to vemo vsi. Pa vendar, če te napade ravno potem ko si pretekla svoj običajni tekaški trening, ni nobene potrebe, da ga odženeš, ampak se mu prepusti in uživaj v njegovi nasladi.

Vsak znoj, ki ga izloča človeško telo, je poln naravnih feromonov. Še posebno veliko se jih izloča pod pazduhami. Vsi ti naravni afrodiziaki bodo v tvojem moškem vzbudili pravega jamskega človeka. In verjemi, seks-o-meter se bo dvignil v neverjetne višave. Seveda pa previdnost ni nikoli odveč, ker – so vonji in so VONJI.

4. Smeh? Ne, prosim

Seks je resna zadeva, tu resnično ni prostora za norčije in smeh, mar ne .... NEE! Kje pa!

Po besedah seksologinje Sandor Gardos je smeh eden od najbolj sproščujočih elementov pri ljubljenju. Dejstvo je, da se vsakemu paru pripeti kakšna hecna situacija; čuden zvok, neumen izraz na obrazu (njegovem, seveda), in če se dobro poznaš s svojim partnerjem in se ob njem počutiš udobno, se brez strahu lahko zarežiš. Smeh je odličen za prebijanje raznih napetosti in je sproščujoči dejavnik, ki popelje seks v noro zabavne dimenzije.

5. V postelji moraš biti vedno seksi

No, ne ravno vedno, ampak seksi perilo, čipkasti negližeji, usnjeni dodatki in razni zabavni pripomočki vedno padejo na plodna tla. To je dejstvo. Pa vendar moški nismo tako zahtevni ...

Kot piše v knjigi Zakaj moški opravljajo le eno nalogo hkrati ... in zakaj ženske nikoli ne utihnejo: “Ko gre za spolnost, potrebuje ženska pravi razlog, moški pa prostor.” Ali še bolje: Na vprašanje, kako zadovoljiti žensko, avtorja navajata: “Skrbite zanjo, hvalite jo, razvajajte, ponujajte ji užitke in strasti, sočustvujte, bodite duhoviti, spodbujajte jo ...” Na vprašanje, kako zadovoljiti moškega, pa odgovarjata kratko in jedrnato: “Slecite se.”

Tudi če se pojaviš v navadni pižamici ali pa ‘babičini’ spalni srajci, lahko na pogled zelo neseksi oblačila obrneš v svojo korist. K pižamici npr. dodaš še čopke in se preleviš v nagajivo učenko, lahko si ‘na vlečeš’ njegovo razvlečeno športno majico ... Zmaga na seksi igrišču je zagotovljena.

6. Ne smeš biti preveč egoistična

Ne smeš biti preveč zahtevna, ne smeš vzeti več, kot dati, v nasprotnem se bo nežni moški ego sesul kot steklo. Kehm, kehm, čakaj malo ...

Emily Hayes, avtorica knjige Cosmopolitan’s A to Z Of Sex, pravi, da ko boš prvič sprostila svoje zavore in zahtevala več, boljše, hitreje, močneje, bo občutek nedvomno čuden. A ko boš zagledala učinek na samozavestnem moškemu, ki ve, kaj hoče, ti ne bo žal, da si zahtevala več. Ne le zato, ker mu bo jasno, kaj ti je resnično všeč in kaj resnično hočeš, ampak tudi zato, ker bo za nagrado izživel svojo fantazijo o seksi, zahtevni in vznemirljivi vroči bejbi – kar v svoji spalnici.

7. Nikakor ne smeš razkazovati svojih ... kehm, kehm ... obilnejših predelov

Vedno uspešno skrivaš oz. se vsaj trudiš skrivati svoje rahlo problematične dele, kot so malo bolj zaobljena zadnja plat ali pa malo več trebuščka. Kako bi se recimo počutila, če bi moški vseskozi tečnaril zaradi svojega penisa, da je premajhen, ali pa zaradi svojega pivskega trebuha? Verjetno bi ti šlo močno na živce.

V resnici moški teh zadev sploh ne opazimo. Veseli smo, da si tam in da bomo čez nekaj trenutkov zelo, zelo zadovoljni. In če greš v posteljo pokrita kot talibanka, skoraj zagotovo tisti čarobni trenutek še zdaleč ne bo tako čaroben, kot bi lahko bil.

8. Ne smeš reči NE!

Nobenega razloga ni, da mu ne bi naravnost povedala, da to pa ne gre ... Da tvoje prsi niso odbojkarska žoga in da tebi tako pač ne ugaja. S tem si boš privarčevala marsikatero bolečo in neprijetno izkušnjo. Pa tudi moški smo kar veseli, če nam kdo pove, kaj in kako (no, vsaj kdaj pa kdaj).

Taktnost in zmernost tudi v takih primerih nista odveč.

5 seksi grehov, ki si jih on lahko privošči (pa ne vedno):

  • Preskoči (ali odvihra čez) predigro. Kdaj pa kdaj te pač želi takoj.
  • Pograbi te, kadar je to najmanj primerno. Tako si vsaj vedno pripravljena.
  • Je preveč zahteven v postelji, kar je v bistvu zelo, zelo dobro – vrneš mu lahko z enako dozo.
  • Če pravi, da ni ravno za stvar, ga pusti ... Potem pa mu nudi neverjetno obdelavo z usti (dokler je s tabo, že ne bo govoril, da mu ‘ni za stvar’ ...).
  • Po nesreči mu v trenutku pride ... Samo da se to ne bo preveč ponavljalo in da se bo naslednjič resnično potrudil.

Grega Zalaznik

Preberi še: Kaj storiti, ko izvemo, da nas partner vara?

Priporočamo tudi: Poroči se z moškim, ki ve, kaj pomeni močno ljubiti