8 ljubkih stvari, ki so skupne vsem srečno zaljubljenim parom

Kako čudovito je imeti ob sebi nekoga, ki ga lahko kličeš 'ljubi'! Z njim postanejo tudi najbolj običajne in preproste stvari izjemne. Navdajajo te s posebno vrsto veselja in dobijo povsem drugačen pomen.

8 ljubkih stvari, ki so skupne vsem srečno zaljubljenim parom (foto: Profimedia) Profimedia
4. 4. 2017

To je seznam 8 ljubkih stvari, ki so skupne vsem srečno zaljubljenim parom:

1. Skupaj se tuširajo

Se skupaj tuširata? Eden drugemu drgneta hrbet in včasih celo drug drugemu umivata lase? Mu občasno noge zdrgneš s pilingom, ki ga uporabljaš za telo? No, to je le ena izmed stvari, ki so skupne srečnim parom.

2. Zvečer skupaj ležejo v posteljo

On je sicer nočna ptica, ti pa bi najraje zaspala kar na kavču? Čeprav sta si glede tega različna, sta našla kompromis in zvečer se v posteljo odpravita skupaj. Pomembno je, da drug ob drugem zaključita dan.

3. Vzamejo si čas zase

Zmenki so super stvar! Četudi sta v zvezi že lep čas, je prav, da si vsake toliko časa privoščita trenutke le za vaju. Ti se lepo urediš, si sfriziraš lase, on si uredi brado (če jo ima!) in ravno tako uredi pričesko ter si nadene svojo najljubšo usnjeno jakno. Simpatična sta. Prav oba. To je čas za vaju, da si oddahneta in se malce odmakneta od težav. Pri načrtovanju zmenkov vama lahko pomagajo namigi Celo leto zmenkov, ki jih lahko naročita TUKAJ!

4. Obožujejo rituale

Zjutraj se skupaj usedeta za mizo in popijeta kavo. No, ali pa se popoldan podata skupaj na sprehod v park. To so lahko vajini vsakodnevni zmenki, med katerimi govorita o perečih temah. Cilj podobnih ritualov je vsakodnevno sproščanje in učinkovito povezovanje.

Srečen par

5. Večer za seks

Srečni in dolgoletni pari vedo, da lahko ob vseh obveznostih spolno življenje povsem zamre. Seveda naj bi bil seks spontan, saj načrtovanje seksi igric res ni videti prav nič romantično, a vendarle imajo načrtovane posteljne igrice tudi svoje prednosti. Ob rednem upoštevanju načrta se bo večer za seks zagotovo odvil, plus tega bosta oba vznemirjeno čakala tisti večer (dva ali tri!) v tednu, ki sta ga določila za vajinega.

6. Osredotočenost na pozitivne lastnosti partnerja

Eden od receptov za ultra srečno razmerje je tudi to, da znata partnerja ceniti in občudovati lastnosti drug drugega. To ju ves čas opominja, zakaj se ljubita. Osredotočanje na pozitivne vrline iz razmerja prežene vso negativno energijo, ki lahko sicer znatno zastruplja odnos.

7. Ko opazijo nakako, jo popravijo

Srečni pari upoštevajo dejstvo, da se na napakah učimo, a težijo k temu, da se le-te ne ponavljajo. Slednje velja za oba – tako zanjo kot tudi zanj. Naj gre za dejanja, besede ali obnašanje.

8. Pogosteje si izrečejo 'ljubim te'

To so besede, ki razmerje vedno držijo skupaj. Kadar opaziš, da je partner potrt, žalosten, preobremenjen, mu lahko preprosti in resnični dve besedi polepšata dan. Tako kot tebi, kadar jih izreče on. Se strinjaš?

Preberi še: Čudovita intimna vprašanja, ki jih (vsaj enkrat) zastavi svojemu partnerju in To je način, kako najdemo idealnega partnerja za nas

Priporočamo tudi: 6 čudovitih stavkov o poljubih in seksu