77 načinov za vžig njegovega motorja

Moški so nam dali 77 namigov, česa si resnično želijo v postelji od žensk. 

77 načinov za vžig njegovega motorja  (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2015

1

Poljubi me tako, da bom vedel, da misliš resno. Z obema ustnicama objemi moji ustnici in potem še jezik.

2

Medtem ko se ljubiva, močno zagrabi moji ritnici – z obema rokama.

3

Med oralnim ljubljenem je dobrodošla tvoja dodatna slina.

4

Ko si na meni, sprejmi v vagino le konico mojega penisa, potem pa se brez opozorila spusti nižje, da bom zaplaval in se potopil vate.

5

Neko dekle se me je lotilo oralno skozi boksarice. Potem mi je zapeljivo namignila, da bo drugi korak, torej v ‘živo’, naredila šele na prihodnjem zmenku. Mislil sem, da bom znorel od napetosti in nestrpnosti. Drugi randi sem komaj dočakal in po malem mi je ves čas stal.

6

Po elektronski pošlji mi pošlji razvratni erotični video – s tabo v glavni vlogi.

7

Oblizni si konico prsta in se z njim čutno sprehodi po mojem ušesu. Najprej po zunanji školjki in potem še po notranjosti ušesne odprtine.

8

V postelji se mi pridruži oblečena v nekaj svilenega. Nato se sleci in mi s tkanino nežno božaj penis.

9

Med poljubljanjem mi spodnjo ustnico malo grizljaj.

10

Ko se spustiš nižje od mojega pasu in se me lotiš z usti, naredi korak več in me drzno glej v oči.

11

Všeč mi je, če moji bradavici poljubljaš, ližeš, sesaš, grabiš … ali kar koli ti že pride na misel.

12

Zame so trije čarobni elementi oralnega seksa: velika usta, dolg jezik in čvrst prijem.

13

Spravi se name, kot v sendviču objemi moj penis z dojkama in se gibaj gor-dol. Zagotavljam ti, da bom trd kot skala, in v hipu bom pripravljen na nepozabno intimno akcijo.

14

Ljubezenski madeži na koži sodijo v šolske klopi, a meni se še vedno zdijo seksi. Zato se mi zasesaj v vrat, kolikor močno moreš.

15

Ko se po oralnem seksu poljubljam in začutim v njenih ustih okus po samem sebi, me vselej vznemirja dejstvo, da me je posrkala vase, kolikor je le mogla.

16

Otipavaj me pod mizo. Začni pri kolenih, dvigni se po stegnih in še naprej – seveda če misliš, da sem zmožen prenesti tolikšno vzburjenost v javnosti.

17

Vem, da se ne bom nikoli znašel v postelji v troje z mojim dekletom in njeno najboljšo prijateljico. A moja draga vseeno napaja mojo sanjarijo o skupni seansi, in sicer tako, da mi erotično dogajanje slikovito opisuje.

18

Če imaš dolge lase, pometi z njimi po celem mojem telesu. Začni na licih, potem se spusti na oprsje in trebuh ter nadaljuj pot proti jugu.

19

Izvleci polaroidno kamero in posnemi prizore med predigro. Če to naredi moški, velja za čudaka, če snema ženska, bo junakinja v fantazij slehernega moškega.

20

Zame je nepopisno dražljivo ljubljenje v počasnem ritmu, ko se upiram skušnjavi, da bi pospešil korak.

21

Med predigro me nepojmljivo draži nežno žgečkanje ali praskanje po spodnji meji testisov.

22

Medtem ko se z ustnicami nežno dotikaš mojega ušesa, mi šepetaj nagajive in ‘pokvarjene’ zamisli, ki bi mi jih naredila, če bi si upala.

23

S konicami prstov kroži po moji koži in ne izpusti nobenega koščka mojega telesa.

24

Prijavi se na internetno stran www.adultshop.com.au in se poveži z mano.

25

Hodil sem z Rusinjo, ki je med orgazmom vedno vpila v materinščini. Ruščine ne razumem, zato ne vem, kaj je govorila, a naglas in zvok njenega jezika me je čisto znorel.

26

Ko mi začne prihajati, zakoplji svoje nohte v moje lopatice. Zdaj poznam vzrok, zakaj je ta scena postala hollywoodska uspešnica – je nadvse učinkovita.

27

Oralna ljubezen nič ne zaleže brez dela rok. Uporabi eno kot podaljšek svojih ust, z drugo lahko počneš, kar ti pride na misel.

28

Pokaži mi svoje telo. Veliko bolj poskočen bom, če si bom lahko najprej napasel oči, kot pa, če se bom moral do tvojega zaklada pretipati pod odejo.

29

Ko te bo mikala posteljna telovadba, mi to takoj povej. Večina moških je pripravljena na akcijo kadarkoli, kjerkoli in s komerkoli.

30

Ogrej masažno olje med dlanmi in me masiraj po vsem telesu. Najdlje se zadrži na notranji strani stegen, prosim.

31

Ko se moja izbranka spravi name, med ljubljenjem gibanje nenadoma ustavi in začne s Keglovimi vajami (stiskanje vaginalnih mišic). Po nekaj minutah jo – kot da mi gre za življenje – prosim, naj nadaljuje tam, kjer je malce prej končala. Noro!

32

Za večerni potep po lokalih si obleci le obleko. Potem mi povej, da si spodaj čisto brez.

33

Uporabi prevezo za oči, kajti vznemirljiva je za oba. Tisti, ki ima prevezane oči, je poln napetega pričakovanja, tisti, ki vidi, pa dobi priložnost, da uresniči vroče zamisli, ki si jih sicer zaradi sramežljivosti pod budnim očesom partnerja ne bi upal.

34

Ljubil sem se dekletom, ki gola zajaha moj trebuh in mi na glas bere žgečkljive članke iz Playboya. Še dobro, da se mi ne zmeša od napetosti.

35

Sesaj moj prst tako, kot da bi sesala, hm, nek drug del mojega telesa.

36

Naslednjič, ko se boš lotila ‘ročne’ obdelave mojega pokončnega možica, uporabi svoje naravne sokove namesto kupljenega vlažila.

37

Grozno vznemirljivo se je ljubiti z žensko, ki je še na pol oblečena. Preplavlja me občutek, da zaradi silne pohote v naglici nimava časa za slačenje. Le tistih nekaj sekund, da ji dvignem krilo in potegnem del spodnjic med nogama na stran.

38

Preden se spraviš z usti na mojega ‘petelina’, popij kozarec ledene vode. Hladna usta dvignejo moje čutenje na višjo raven.

39

Lani se je na moj rojstni dan moja draga pritihotapila v moje stanovanje. Medtem ko sem jaz še pridno garal v službi, je preoblekla posteljo s svilenimi rjuhami, in ko sem se vrnil z dela, me je med svilnatimi gubami čakala popolnoma gola. V predrzni pozi, se razume.

40

Obleci staro bluzo, majico ali obleko, za katero ti ni nič več mar, potem pa me pouči, kako naj oblačilo strgam s tvojega telesa.

41

Prebudi me z mojim penisom v tvojih ustih.

42

Pošlji mi elektronsko pošto z natančnimi navodili, kje in kako bi se rada ljubila, ko se vrnem domov.

43

Medtem ko sem jo zadovoljeval z usti, je moja deklica posegla po ogledalu in ga namestila pri moji glavi, tako da sem lahko natančno spremljal, kaj počnem. Zame je to najbolj nora izkušnja in najbolj dražljivo dejanje, ki mi ga je pripravila ženska v postelji.

44

Pri oralnem seksu me narahlo potegni za ‘jajca’.

45

Ljubiti se v popolni tišini je lahko tako vznemirljivo, da ima že pridih skrivnostnosti.

46

Namesto povabila na intimno večerjo za rojstni dan rezerviraj sobo v cenenem motelu, v katerem se bova sladkala drug z drugim.

47

Ko sva šla z dekletom v nočni lokal in si je v temačnem kotu odpenjala bluzo ter me pri tem nepremično gledala v oči, sem mislil, da se mi bo popolnoma odtrgalo. Počutil sem se kot idiot, ki prvič vidi žensko od blizu, in sem z odprtimi usti zijal vanjo. Kar jecljal sem in nestrpno čakal, da se je dotaknem. Ko sva se zatem ljubila, je bilo nepozabno noro.

48

Preseneti me in se mi pridruži pod jutranjo prho. Na sebi imej pižamo, da ti jo bom lahko olupil s telesa, ko se ti bo prilepila na mokro kožo.

49

Ko se boš z usti poigravala z mojim pokončnim vojačkom, me bo odneslo v višave, če boš hkrati s telesom drsela po notranji strani mojih stegen.

50

Ko bom tik pred orgazmom, rahlo poščegetaj mojo mošnjo.

51

Včasih se moja žena sredi noči začne stiskati k meni in se drsa obme kot razvajena mačka. Dela se, kot da spi, čeprav oba veva, da ni v deželi sanj. Začnem jo ljubkovati po vsem telesu in ne neham, dokler ji ne pride. To je ena najinih najbolj erotičnih iger.

52

Moja partnerka obožuje svojo igrico za gostilniškim pultom. Naenkrat se začne obnašati, kot da me je ravnokar spoznala, meni pa prepusti vlogo, da jo z osvajanjem prepričam, da greva skupaj k meni domov. Ob pamet me spravlja občutek lova in zmagoslavje, da sem žensko že ‘prvi večer’ spravil v posteljo.

53

Ko se ljubiva od zadaj, stegni roko in me božaj med stegni, ljubkuj moja testisa ali kar koli drugega, kar lahko v tistem trenutku dosežeš.

54

V bistroju me zvleči na stranišče, da si privoščiva vročo, vznemirljivo in hitro združitev stoje.

55

Razkrij mi svoje vroče in najbolj umazane fantazije, in z veseljem ti jih bom uslužno izpolnil.

56

Kjer koli pod popkom izpiši svoje ime na moji koži. Za ‘svinčnik’ naj ti bo jezik.

57

Ko me boš dražila z rokama, na poti navzdol izmenjuj dlani tako, da bom imel občutek, kot da v kratkih presledkih nenehno vstopam vate.

58

Naj se tvoje bradavice dotikajo moje kože, medtem ko me poljubljaš po vsem telesu od glave do pet.

59

Medtem ko pripravljam večerjo ali pomivam posodo, se pritihotapi od zadaj in mi začni odpenjati hlače.

60

Pusti prižgane luči.

61

Med predigro mi gre dekle skozi lase s konicami prstov, najdlje pa se zadrži na delu glave tik nad vratom. Že ko se spomnim na te trenutke, me oblije kurja polt.

62

Najhitrejši način, da me ‘zrajcaš’? Vrzi glavo vznak, da ti bodo lasje zavalovali po hrbtu, in si obleci najtesnejši, strogi službeni kostim. Takšna podoba je kot prošnja, naj ti začnem odpenjati gumbe.

63

Ne ravnaj z menoj, kot da nosim nalepko – pazi, lomljivo. Zame je večina žensk preveč nežna, ko gre za stiske, prijeme in dotike. Bodi bolj energična.

64

Reci mi, naj iztegnem jezik, potem pa mi ga počasi in čutno sesaj kot prerokbo, kaj naju čaka pozneje, ko se bova zares ogrela.

65

Moja prejšnja me je prosila, da jo zadovoljujem in ji pri tem natančno opisujem, kaj v vsakem trenutku razmišljam. Stoodstotno ‘odštekano’!

66

Nežni poljubi so čudoviti za začetek, ko pa se temperatura v nama dvigne, se zagrizi v moje ustnice, in najina skupna noč bo dobila drugačno razsežnost s predznakom divje strasti.

67

Vsake toliko si za nočno akcijo določi nalogo, da me zapelješ. Izberi, kar hočeš in kar ti pride na misel. Od divje združitve stoje ob hladilniku do nežnega valjanja po svilenih rjuhah.

68

Nekoč me je partnerka pod prho prosila, da ji obrijem noge in intimni del. Bil sem tako razburjen, da sem komajda zmogel opraviti, kar me je prosila.

69

Ko bom spet zatopljen v knjigo ali računalnik, me prisili, da vse spustim iz rok, in me neučakano začni slačiti.

70

Če si rada zgoraj, mi privošči veselje in se zavrti na mojem ‘tičku’, da si bom lahko napasel oči na tvoji čudovito zapeljivi zadnjici.

71

Vem, da zveni čudaško, toda če boš z jezikom počasi krožila po mojih očesnih vekah, boš najmanj podeseterila mojo trdoto.

72

Ko ti pride, hočem to natančno videti v tvojih vzdihih, krikih, mrmranju … Verjemi mi, da je zavest, da si žensko pripeljal do orgazma, za moškega največja možna stimulacija.

73

Če ti je nerodno, da bi mi povedala, kakšni dotiki so ti všeč, me primi za roko in jo položi tja, kjer želiš, da te vzburjam, in mi pokaži, kako naj se tega lotim. Obljubljam, da si bom vse tvoje lekcije zapomnil.

74

Oralna in ročna zadovoljitev sta lahko še bolj vroči akciji, če mi istočasno masiraš zadnjico in se spustiš do anusa.

75

Moje dekle se me loti oralno s takšnim izrazom na licu, kot da je ves dan komaj čakala in hrepenela izključno po tem. Noro!

76

Ko si na vrhu, imej kolikor je mogoče stisnjena stegna.

77

Po seksu mi pomagaj umiriti hormone tako, da sedeš na prekrižane noge, vzameš mojo glavo v naročje in mi masiraš obraz.

Petra Potočnik