7 stvari, ki ti jih nikoli ni potrebno storiti za ljubezen

Določenih stvari za ljubezen pač ni potrebno narediti, ne glede na to, kako zelo si jo želiš izkazati ali jo zakričati v nebo, da bodo vsi vedeli, da si za vselej zapletena v srečen romantičen duet.

7 stvari, ki ti jih nikoli ni potrebno storiti za ljubezen (foto: Profimedia) Profimedia
17. 7. 2020

Seveda razumemo in tudi večkrat pridigamo, da odrasla razmerja potrebujejo določeno mero kompromisov in žrtovanj, a ne za ceno tega, kar si.

Ne za ceno tisočerih sprememb, da na koncu ne ostane niti senca osebe, kakršna si nekoč bila.

Ne glede na to, kako zelo ljubiš svojega dragega, je prav, da znaš zahtevati kdaj in kje bo po tvoje. In obenem premisliti, preden narediš nekaj, kar znaš obžalovati jutri ali pa čez deset let.

1. Narediti tatu vprašljivega značaja

Nič ni bolj smešnega kot ljudje srednjih let, ki imajo na svoje telo za vse večne čase vgravirano ime osebe, s katero že desetletja niso več skupaj. Potrjevanje ljubezni ne potrebuje podpisovanja s črnilom v kožo.

Če želiš imeti tatu, izberi nekaj osebnega, nekaj, kar bo izražalo tvojo osebnost, ne pa tvojo predanost nekomu drugemu.

V nasprotnem primeru si lahko tetoviraš kar obesek z njegovo telefonsko, da vedo, koga poklicati, če te kje najdejo samo.

2. Vedno plačati račun

Uspešne, samostojne ženske, so danes v družbi že prej pravilo kot pa izjema. Zato ni nič čudnega, če na zmenkih plačaš ti.

A naj to ne pomeni, da začneš s svojimi prihodki podpirati njegovo leno (ali še huje, škrto) rit in plačevati na čisto vsakem zmenku, na čisto vsaki pijači, na čisto vsaki večerji.

Bodimo fer - emancipaciji navkljub, še vedno prija, če te moški pocrklja na staromoden način, kjer ne potrebuješ svoje denarnice.

3. Početi bizarne stvari v postelji

Če si jih želiš, potem seveda kar pogumno. Eksperimentiranje je vedno pohvalna praksa med rjuhami. V kolikor ti nekaj ne ustreza, pa to seveda oznani svojemu partnerju.

4. Pretvarjati se, da tvoje telo deluje drugače kot njegovo

Ja, vemo, ogabno je, da parkrat na dan sedimo s hlačami pri gležnjih na veliki luknji z vodo in iz sebe mečemo nabrane odpadke.

In seveda si moški radi predstavljajo, da ženske ne prdijo in ne kakajo in so le hodeča seksi telesa, narejena za njihovo zabavo.

A v vsakem razmerju, se je sčasoma potrebno soočiti z realnostjo. Boš sicer zadrževala celo noč in potem še celo življenje?

5. Znebiti se svojih prijateljic

Morda z njimi ne boš več preživljala vsake budne ure svojega življenja, a prijateljice morajo ostati pomemben del tvojega vsakdanjika.

Če mu ne ustrezajo, se z njimi lahko dobivaš ločeno, a tako kot on ne bo nikoli zapustil svojega krdela pivskih kolegov, tako tudi tebi ni nikoli potrebno prekiniti prijateljskih vezi s svojimi babami.

6. Preživeti vsak praznik z njegovo družino

Nelagodne opazke njegove tete lahko poslušaš le nekajkrat na leto. Ni protokola, po katerem moraš biti vsak praznik priklenjena na emocionalno izčrpavanje njegove širše ali ožje družine.

7. Znebiti se psa/mačka, ker je on alergičen

Ni pogojev. Morda se ti zdi nenavadno, da to sploh omenjamo, a ljubezen zna zmešati tvoje možgane, zato raje na glas omenimo, da nikoli in nikdar ne razmišljaj, da bi svojega domačega ljubljenca izločila iz enačbe, ker se kihajočemu fantiču ne da v lekarno po Flonidan.

Danes obstaja nešteto načinov, kako se soočati s tovrstnimi alergijami - zato je odgovor na njegov ultimat "jaz ali on" seveda jasen.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Fante smo vprašali, kaj bi s tabo najraje počeli v postelji

Priporočamo tudi: Pegging je nov SEKS TREND, ki ga moraš poznati (in priljubljen je bolj kot kdajkoli prej!)