7 stvari, ki naj bi jih ON v postelji oboževal (a jih ne)!

Namigneš mu, da si potrebna, nato pa se umakneš in uživaš, ko se slini okrog tebe. No, to je že ena stvar. Gremo naprej ...

7 stvari, ki naj bi jih ON v postelji oboževal (a jih ne)! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 6. 2020

1 Zjutraj se mu pred službo pridružiš pod prho

Njegova prva misel: Če te zdaj nasadim nanj, mi zvečer ne boš dala, poleg tega pa se mi mudi in moram še malo razmisliti o sestanku.

In vse nadaljnje ... Ko si še v komi in se ti v mislih pojavljajo vse mogoče misli, od katerih niti ena ni povezana s seksom, je izjemno težko stati na drsečih tleh s to­vorom v rokah. Stvar je naporna sama po sebi in še zdaleč ne tako seksi kot na fotografijah in v filmu: majhen prostor, lepljiva plastična zavesa, trenutek, ko zmanjka tople vode, slika šefa, ki se ti vsi­ljuje v najbolj neprimernem trenutku ...

Tragedija vsega je, da se moškemu ob pogledu na žensko, ki vdira v tuš kabino, tudi zares dvigne, a to še ne pomeni, da bo tistih pet minut seksa v ekstremnih razmerah zares užival.

2 Namigneš mu, da si potrebna, nato pa se umakneš in uživaš, ko se slini okrog tebe

Njegova prva misel: Še več dela ni ravno tisto, kar si želim, ko pridem domov z dela.

In vse nadaljnje ... Lov je sestavni del osvajanja, ko pa je razmerje utečeno in naoljeno, je za moškega največja radost, da ve, da se mu za seks ni treba več truditi. Ko jo osvaja, naredi marsikaj, kar sicer ne bi (na primer tri tedne ne je mesa, ker je ona borka za pravice živali, gre v opero, čeprav ne mara tistega dretja, in podobno), potem pa bi po vsem tem trudu rad pobral sadove svojega dela. Ko se te igrice zgodijo v razmerju, jih moški občuti kot kruto in nepravično kazen.

3 Prisiliš ga, da si te vzame pred velikim ogledalom

Njegova prva misel: Mogoče pa nisem ravno top model ...

In vse nadaljnje ... Že to, da telo v ogledalu ni ravno popolno, ni ravno seksi, a čeprav bi bilo, ogledalo kvari pozornost in koncentracijo. Tako moški razmišlja, kako to, da ni že prej opazil, da ima njegova draga stegna, polna celulita. Gleda svojo rit in razmišlja, da bi v fitnesu moral malo spremeniti trening, in potem pomisli na seksi punco, ki tam telovadi v istih terminih kot on ... Ker nismo več v sedemdesetih in ogledala ne visijo na stropih, bi mogoče ogledala v spalnici morala na smetišče zgodovine.

4 Oblečeš si top s sto majhnimi gumbi in si jih počasi odpenjaš

Njegova prva misel: Tole predolgo traja – lahko, medtem ko to počneš, še malo gledam nogometno tekmo?

In vse nadaljnje ... Večini fantov je seveda všeč striptiz, a če malo pogledaš, kako so oblečene punce v tistih lokalih, je jasno, da gre za hitro in preprosto snemljive stvari. V striptiz baru ni mogoče najti niti enega samcatega gumba! Slačenje odobravajo, a ne sme trajati dlje od glavnega dogodka! Čisto dovolj je, če si počasi slečeš T-majčko, njemu pustiš, da ti odpne modrček in se čisto malo poigraš s hlačkami. Več res ne potrebujejo. Res res ne.

5 Kupiš si super drago super seksi spodnje perilo – zanj

Njegova prva misel: Saj je lepo, ampak je odveč: zakaj se takoj ne slečeš?

In vse nadaljnje ... Če fant dobro ve, kaj bo našel spodaj, je stvar nekako brez pomena. A vseeno: če ga že misliš vzburiti, si lahko nekaj zelo prozornega omisliš v seks trgovini. Če se pred njim že ne plaziš v starih, razvlečenih mamastih spodnjih hlačkah, je fantu pred akcijo vseeno, ali je čipka francoska ali idrijska, ali so krpice svilene ali bombažne (tudi poliester bo čisto v redu), zato se raje osredotočaj na tisto spodaj.

6 V njegovo aktovko vtakneš rutko z napisom: Uporabiti na meni!

Njegova prva misel: Uf, jo bo zvečer zeblo?

In vse nadaljnje ... Fant se zmede, če ne ve, kaj dekle hoče, ali če ne ve, kako bi tisto uporabil. Enako velja za lisice, različne kostume (razen če ima fant kakšen poseben fetiš), hrano (sicer ima smetano vsakdo rad, ne marajo pa vsi, da jim ga namažeš z njo) in podobno. Ni spremljevalni program tisti, ki vzburja, ampak ti, zato mu v aktovko raje zatakni svojo fotografijo, za katero si se pozabila obleči.

7 Predlagaš, da bi mu prebrala dooolg odstavek iz erotičnega romana

Njegova prva misel: Kaj pa, če ob tem zaspim? In pa: ali veš, da je na internetu polno zastonj pornografije?

In vse nadaljnje ... Vse bi bilo prav, če bi živeli v 19. stoletju, pa ne. V današnji družbi je seks na vsakem koraku: internet, reklamni oglasi, moda ... Vse je seks, zato je odstavek iz erotičnega romana lahko kvečjemu smešen. Gre za to, da smo ob vsej preobilici seksa tako in drugače otopeli, zato hočemo biti naslovni junaki zgodbic (in to brez dolgih opisov narave in vremena).

Priredila: Tina Torelli