Poglej, kako vrhunsko zadovoljiti moškega z enim dotikom!

Preprosto je!

Poglej, kako vrhunsko zadovoljiti moškega z enim dotikom! (foto: Shutterstock) Shutterstock
27. 9. 2020

1. Ko si s fantom v razmerju že dalj časa, rada pozabiš, kako zabaven zna biti flirt!

Preseneti ga s pomežikom v trenutku, ko tvoje igrivosti ne bo pričakoval, sprehodi se svojimi prsti po njegovem prsnem košu in vročico stopnjuj do grizljanja ene od njegovih ušesnih mečic. Za začetek bo to dovolj ...

2. Samozavest je vedno seksi, čeprav te on že dobro pozna in ve tudi za tvoje šibke točke

Gre za eno tistih stvari, s katero vedno zapelješ svojega dragega. Pokaži mu, kako samozavestna znaš biti! Verjemi, ne bo se ti mogel upreti!

3. Tvojemu moškemu je všeč, kadar mu posvečaš pozornost

Bodi pozorna na to, kaj mu je všeč, kako mu je všeč in kaj točno ga pripelje do vrhunca. Verjemi, to bo popestrilo vajino zvezo.

4. Bodi odločna!

Moški imajo radi, če je ženska odločna v tem, kaj ji je všeč in kaj ne. Če si ena izmed tistih, ki ima kakšen skriti fetiš, ga končno deli s svojim dragim. Ne zadržuj se, saj ti bo tvoj veliko bolj zaupal, s tem pa bo vajina zveza postala tudi trdnejša.

5. (Raz)draži ga s poljubi

Približaj svoje ustnice njegovim. In ne pozabi: vse je v pričakovanju! Podaljšaj trenutek sladkega pričakovanja s kakšnim nagajivim umikom ali poljubom tam, kjer ga v danem trenutku ne bo pričakoval.

6. Že samo dotik lahko resnično vzburi moškega!

Pobožaj ga po roki in nagajivo zdrsni pod njegovo srajco? Verjemi, zelo mu bo všeč!

7. 'Dirty talk'

To je odličen, samozavesten, provokativno drzen in sproščen način, da namigneš, kaj ti je všeč. Tako bo tvoj fant natančno vedel, kaj si želiš, vajino vzajemno zadovoljstvo pa bo praktično zagarantirano.

Pripravila: Teja Turk

Preberi še: 5 načinov za noro dober seks med menstruacijo in Moški pravijo, da je ta del ženskega telesa daleč najbolj privlačen ...

Priporočamo tudi: Analni seks: Menite, da gre za BOLEČINO ali VESOLJNI UŽITEK?