7 načinov, kako ti (brez besed) sporoča, da te ljubi

Saj veš, da imajo moški težave, ko morajo izpovedati svoja čustva z besedami. Zato to raje storijo z dejanji. In kdaj ti brez uporabe besedic ljubim te, sporoča, da zares tako čuti …

7 načinov, kako ti (brez besed) sporoča, da te ljubi (foto: Profimedia) Profimedia
1. 7. 2022

V svežem razmerju se moški trudi, ko pa po določenem času stvari postanejo 'utečene', je čas, da spoznaš njegova prava čustva, ki ti jih zagotovo ne bo razkril z besedami – zato bolj kot ušesa napni oči in spremljaj njegova dejanja.

1 Vklopi dolgoročni spomin

Ko mu pripoveduješ zgodbe o svoji družini, prijateljicah in pripetljajih iz življenja, si informacije iz tvojih ust zapomni za več kot en teden in ne vpraša desetkrat: "Kako je že ime tvoji mami?"

Ne samo to, posluša te z zanimanjem, postavi tudi kakšno vprašanje in ti zaupa kakšno iskreno podrobnost o svoji nepopolni družini.

2 Domače zaloge … zate!

Ko njegovo stanovanje preplavijo stvari in predmeti, ki so všeč tebi in si mu to v vajini kratki preteklosti mimogrede omenila, je to znak, da te posluša tudi takrat, ko si prepričana, da njegove misli tavajo v popolnoma drugem svetu. Ustvarja si zaloge za zimo, ker bi se rad grel ob tebi!

3 V javnosti te ne skriva

Njegovo obnašanje do tebe v javnosti pove veliko o njegovem odnosu in načrtih za prihodnost.

Če te ob odhodu od doma prime za roko ali objame in ostane s teboj v kakršnem koli stiku dokler se ne vrneta domov, v okolico oddaja jasno znamenje, da je zaseden!

Če pa ni ravno prepričan, ali si zanj 'tista' prava, bo v javnosti hodil pred teboj in ti utiral pot ali pa se vlekel za tabo kot majhen in izgubljen kuža – da le ne bi opazila njegovih begajočih oči, ki iščejo potencialni plen na dveh nogah.

4 Osebna stilistka

Ko ti moški dovoli, da zanj izbereš majčke, hlače, pižamo, spodnje perilo … skratka ti prepušča kontrolo nad garderobno omaro, to pomeni, da popolnoma zaupa tvoji presoji in se ti predaja s telesom in dušo!

5 Govori v prihodnjiku

Ko ti med pogovorom omeni, kaj vse si želi doseči čez pet let, bodi pozorna, kako vanj vključi tebe.

Če si v njegovih načrtih omenjena, potem je to znak, da te želi imeti ob sebi … Če ne, pa morda le preverja, če tudi ti vidiš njega v svoji prihodnosti.

Ko moški govori v prihodnjiku, misli resno, zato tudi ti povej, kakšen je tvoj pogled na prihodnost vajinega razmerja!

6 Ko zazvoni telefon

Če ne bo trznil, ko bo njegov telefon zazvonil v tvoji družbi in boš s kančkom očesa lahko ujela ime kličočega na zaslonu, je to znak, da ti ničesar ne prikriva.

Če ima skrivnostno oboževalko, pa bo njegov telefon vedno varno spravljen v žepu njegovih hlač, do koder se tvoj pogled zagotovo ne bo dokopal.

7 Ko strmi vate

Moški vedno strmijo v svoj občudovani objekt in če si to ti, potem ga boš zagotovo občasno ujela, kako strmi vate.

Še raje in pogosteje se bo zagledal vate, če boš tudi doma oblečena v seksi oblačila in imela kakšen razporek več, kot bi si ga dovolila v javnosti. Ne pozabi, da so moški vizualna bitja – izkoristi to sebi v prid!

Preberi še: Kakšna je intimna zveza z moškim pri 20, 25, 30, 35 ali pa Poroči se z moškim, ki ve, kaj pomeni močno ljubiti