7 seks trikov, ki si jih bo zapomnil za vedno!

S trikom številka 2 pa mu boš glavo zmešala že v nekaj sekundah! ;)

7 seks trikov, ki si jih bo zapomnil za vedno! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 4. 2018

Zadnjič sem se (sumim, da po službeni dol­žnosti) zalotila, da sem, potem ko sva prepotena obležala v razmetani postelji, pomislila, kako bi seks ocenil on, če bi mu kdo pod nos pomolil enega od vprašalnikov, iz katerih se sestavljajo seksualne študije.

No ja, roko na mednožje – mislim si, da so možnosti ocenjevanja vedno le tja od osem do deset. Osem – strasten, čuten in zadovoljujoč seks, devet – nepredvidljiv, živalski in zelo poreden seks in nato – njegovo veličanstvo, čista desetka: seks, ki si ga zapomni do smrti! In kaj je pri desetki tako posebenga?

Preprosto: gre za tiste vrste nepozabno erotično izkušnjo, ki vključuje nekaj drznega, novega, odštekanega, še neodkritega, skratka – seansa, ki je začinjena s ščepcem ‘prepovedanega’ in z veliiiiiko žlico predrznosti samozavestne osebe, ki zna zelo uživati v eksperimentiranju.

In ker se nobena Cosmo bejba res ne more zadovoljiti zgolj z devetko (kaj šele s osemko!), je tukaj sedem idej, ki bodo v najslabšem primeru med tabo in tvojim ljubimcem prižgale kakšen plamenček strasti več, v najboljšem primeru pa zanetile pravcati orgazmični požar!

1. Žoga užitkov

Kako jo izvesti: Zlekni se lepo na žogo za telovadbo ali pa tisto za na plažo tako, da si z razprtimi nogami in stopali trdno na tleh, glavo pa imaš usločeno navzgor, medtem ko so roke spuščene do tal – za oporo. Morda nisi pomislila, a on lahko v tem položaju vztraja tudi medtem ko te med sunki drži za boke ali pa se uleže nate in se z rokami prime tal, kot bi delal sklece. Ti ga med seksom zgrabiš za ritko in povlečeš nase ali pa se drži tal, če te bo dajalo ravnotežje. Žogica marogica, prihaaajam!

Zakaj mu bo všeč: Žoga se bo skotalila stran, če bodo njegovi sunki premočni ali njegov tempo prehiter, zato se bo moral fizično zadrževati, medtem pa bo seveda njegova strast naraščala ... Aha, in če bo najprej debelo pogledal, ko boš od nekod privlekla žogo (in jo po možnosti začela pred njim napihovati), je velika možnost, da se bo on medtem zamotil kje drugje. Ker boš z usti in rokami preokupirana z žogo, ni treba ugibati, da lahko to dvoje zaposli tudi on ...

2. Strastna igrač(k)a

Kako jo izvesti: Ko bo tvoj tipček vzburjen, lahko za spremembo njegovega ‘trdonjo’ uporabiš drugače. Recimo, da je tvoj cilj doseči potešitev tako, da uporabiš njegovo orodje namesto erotične igračke. En izmed načinov je, da se namestiš v položaj, ko si ti zgoraj, a namesto da mu pustiš, da začne s penetracjo, le drsi gor in dol vzdolž njegovega Organa. Ali pa se ulezi poleg njega in si ščegetavček draži z njegovo glavico. Tik preden ti bo prišlo, mu to seveda daj vedeti ... tvoje gibanje ga bo tako vzburilo, da bo mogoče končal kar skupaj s tabo.

Zakaj mu bo všeč: Ena od moških skritih fantazij je, da bi jih ženska izkoristila kot spolno igračko, in ugani – ta fantazija se mu bo uresničila sredi lepega belega jutra! To, da se ne boš pustila motiti in se boš dražila po svojem mokrem mednožju z njegovim ponosnim korenjakom, plus gledanje, kako se ‘sebično’ zadovoljuješ, ga bo razkurilo ... kar te potem čaka, pa pripiši sama sebi!

3. Poredna nogavička

Kako jo izvesti: Pričakaj ga oblečena v mrežaste nogavičke, dokolenke ali nadkolenke, nato pa eno pred njim zapeljivo sleci in jo navleci na svojo roko. Kot da je to tvoja običajna rutina, mu na penis kani malo lubrikanta in ga primi z omreženo dlanjo za rob glavice. Če se bo primerno odzval in bo postal ves trd in lovil sapo, ne skopari z dodatno količino lubrikanta – hej, samo da ga od navdušenja ne poškoduješ! Skozi mrežo lahko dražiš le glavico, z drugo roko pa drsiš gor in dol po korenu.

Zakaj mu bo všeč: Medtem ko bo tvoja gola roka drsela po korenu njegovega pokončneža, ga bo mrežasta nogavička malo bolj grobo drgnila po ultra občutljivi glavici, česar verjetno še nikoli ni izkusil. Že sama misel na to, da ima na intimnih delih tak poreden kos ženske garderobe, ga bo popeljala čez rob. V njegovih očeh boš zrasla vsaj kak meter in vsakokrat, ko bo pogledal dol in videl eno tvojo nogico golo, eno pa oblečeno, se mu bo zdela tvoja iznajdljivost nekaj fantastičnega. Če rečemo, da lahko poči od ponosa, ne bomo veliko pretiravali – saj se razumemo?

4. Sladki priboljšek

Kako to izvesti: Reci mu, naj se udobno uleže na posteljo, nato pa vzemi sprej s stepeno sladko smetano in ja – poprši ga z njo od popka do notranje strani stegen. Najprej jo počasi poliži samo okoli njegovega najobčutljivešega dela. Po vsakem sladkem oblizu ga z ustnicami, prekritimi s smetano, poljubi in nato nadaljuj spodaj. Počasi poliži vso smetano (vmes lahko mljaskaš) in šele ko bo začel stokati glasneje, mu ustrezi in se posladkaj s tistim, kar te pravzaprav mika še bolj kot smetana. Priznaj si, da si tako ubila dve muhi na en mah!

Zakaj mu bo všeč: Tvoj vroč jezik, ki liže hladno smetano z njegovega telesa, ga drži v pričakovanju, kaj bo sledilo. Vsakič, ko ga boš poljubila na usta, si bo obu­pno želel, da se spet spustiš dol. Vedi, da prav to poljubljanje okrepi tudi intimno zbližanje med vama.

5. Seksi frača

Kako jo izvesti: Postavljena v pasji položaj mu nakažeš, da okrog tvojih bokov namesti brisačo in potem močno drži robove, tako da te bo lahko privzdvignil in nadziral gibe med sunki.

Zakaj mu bo všeč: Z uporabo brisače oz. tovrstnega načina te dodatno privzdigne ter nadzira kot in globino penetracije, prav tako pa tudi tempo sunkov ... Nekje v kotičku možganov se prebudi v njem prvinska želja po prevzemu nadzora, kar naredi seks še bolj divji.

6. Vroč ovoj

Kako jo izvesti: Zlezita v spalno vrečo ali pa se zavijta v toplo odejico iz mikrovlaken. Ulezita se na bok, tako da mu boš kazala hrbet, medtem pa daj zgornjo nogo prek njegove. Medtem ko prodira vate, naj te prime čez prsni koš ali tebuh in se stisne ob tvoj hrbet. Segrevanje skozi že tako vroč seks bo tako lahko privedlo do ... ja, savna seksa!

Zakaj mu bo všeč: Kot prvo, položaj omogoča globoko penetracijo. Kot drugo, s celim telesom, pritisnjenim ob tvojega, in prostimi rokami se lahko igra s tvojimi prsmi in/ali ščegetavčkom, kar bo vročino še stopnjevalo z občutkom, da sta usklajena v vajinem vročem ovoju. In še to: mehkoba in lahkost tkanine zadržita vajino telesno toploto in povzročata prijetno segrevanje, ki zmehča mišice in sproži še večjo občutljivost kože ... Malce prepotena stegna med seksom za strast še nikoli niso bila slab znak, se strinjaš?

Zmagovalec

Stuširan s pohotno pozornostjo

Kako to izvesti: Skupno tuširanje, ou jes! Že ko stopata skupaj v kabino ali banjo, vesta oba, da se obeta nekaj hudo mooookrega in vročega ... On naj se s hrbtom obrne proti pipi, ti pa poklekni pred njim. Tvoje vrtenje jezička in stiskanje ustnic okoli njegove glavice, hkratno božanje jajčk z drugo roko, ki je rahlo šamponirana, da vse lepo polzi ... je že samo po sebi ugodje, da se mu meša, ampak tukaj srečka čaka še bonus! Curek ravno prav vroče vode mu medtem polzi vzdolž hrbta, po ritki in za jajčki. Če se lahko vživiš v to, veš, da lahko kaj hitro eksplodira!

Zakaj mu bo všeč: Vse skupaj vključuje dve vrsti mokrote – tvojih ust in vode izpod tuša. Prav tako mu nudi dvojno stimulacijo njegovega premoženja: tvoje ustnice na glavici in dlan, ki ga masira po modih. Ko vsake toliko v roko spretno kaneš malo šampona, ki ga voda sproti spira, bo ponorel, in svarim te, da boš za tem doživela seks, ki te bo komaj obdržal na nogah!

Naše bralke so nam zaupale

  • “Preden sva začela, sem ga po telesu nežno zdrgnila s spužvo, tudi njegovo orodje. Za to svojo pozornost sem bila ne le pohvaljena, ampak tudi pošteno poseksana že čez nekaj trenutkov!’’
  • “Presenetila sem ga, ko sem se pod tušem prikazala v prozorni beli majčki. Doživel je svoje mokre sanje – dobesedno pred svojimi očimi.’’
  • “Fant mi je rekel, da mu je bilo zelo seksi, ko je gledal, kako se moji dolgi mokri lasje lepijo povsod po njegovem mednožju, medtem ko ga oralno zadvoljujem.’’
  • “Mojemu tipu je vedno všeč oralna akcija, ampak skupaj z vročo vodo izpod tuša ga je do eksplozije pripeljala v rekordnem času.’’
  • “Vsake toliko sem prenehala za nekaj sekund in ga po hrbtu in riti pošpricala. Vmes sem malo sebe, nato sva orgazmirala, medtem ko je voda tekla po nama od zgoraj.’’

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Marko Potrč objavil fotografijo svoje Lili brez ličil s čudovitim pripisom

Priporočamo tudi: 9 znakov, da sta seksualno nekompatibilna