6 preprostih znakov, ki razkrivajo, da si mu RESNIČNO všeč

Včasih je odgovor o njegovi predanosti na dlani. Ali pa v le enem telefonskem klicu. Vse o tem, strnjeno v šest preprostih znakov, ki ti bodo DOKONČNO potrdili, da si mu zares všeč, pa v nadaljevanju.

6 preprostih znakov, ki razkrivajo, da si mu RESNIČNO všeč (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2016

Namesto, da izgubljaš čas z analiziranjem vsake besede v njegovih sporočilih in da obenem cepetajoče čakaš na pogovor, ki bo za vselej utrdil tvoje prepričanje, da je to, kar imaš s tem fantom, vsaj po osnovnih kriterijih sklepano za romantično zvezo, poskusi odkljukati naslednje točke. Morda se v tem vendarle skriva bližnjica do želenih odgovorov.

1. Pokliče le zato, da preveri, kako je minil tvoj dan

SMSi ne štejejo. To so le tisti klici po koncu napornega (ali pa dolgočasnega dne), ki nimajo nobenega drugega namena kot to, da te povpraša, kako se je odvil tvoj dan. Fantje namreč praviloma ne izvršujejo telefonskih klicev kar tako, za klepet. Če se tvoj izbranec potrudi preskočiti to moško kaprico, zna biti, da si bila tudi čez dan pogosto v njegovih mislih.

2. Izpusti večer s prijatelji, da je lahko s teboj

Krdelo dolgoletnih prijateljev je prav brutalna družbena organizacija. Veliko razmerij se lahko skrha, če prijatelji pritisnejo na svojega kolega, ki se ravnokar potaplja v romantično razmerje. Največkrat zato, ker on sedaj nima več toliko časa za njih, kar ga v skupini nemudoma označi za copato. Če se on vseeno odloči, da bo s teboj navkljub možnim izbruhom njegovih prijateljev, potem je zagotovo predan ideji skupne poti v prihodnost.

3. Ne motijo ga tvoje stvari pri njemu doma

Ker še nista uradno par, ti pri sebi doma seveda še ni dodelil predala za tvojo kramo. Če ga kljub temu ne moti, da pri njemu pustiš kakšen kos svoje garderobe in te na to ne opozarja ali pa ti ga celo dostavi v Mercator vrečki na naslednji zmenek, potem o tvojih stvareh razmišlja kot o svojih stvareh, kar je vsekakor velik korak vsaj do lastnega predala, če ne celo utrjene zveze.

4. Na sprehodu te prime za roko

Držanje za roko ni najbolj naravna stvar za fante. Zato so ženske tako izkušene v kopanju po njegovih žepih, da mu znajo iz vseh skritih kotičkov izbrskati dlan, na katero se potem zmagoslavno priklopijo za izpopolnitev svoje romantične vizije. Če te pri tem on prehiti in prvi zgrabi tvojo roko, pomeni da se v tem stiku že počuti udobno in da je, obenem, ponosen, da lahko pokaže, da si njegova.

5. Pripravljen se je pogovarjati - tudi o statusu razmerja

Uradni pogovor morda še ni stekel, a če kaže znake zanimanja za to tematiko, potem sta vsekakor na dobri poti. Pogovor o kateremkoli delu vajinega odnosa je pravzaprav le prolog za tisti pravi pogovor - če ga bosta na koncu sploh potrebovala. Tudi pogovori o reševanju nestrinjanj ali kompatibilnosti življenjskih filozofij, so pravzaprav pogovori o skupnem življenju.

6. Te pogreša?

Vsakršni znaki, da pogreša tvojo prisotnost, so nedvomno močan znak njegove predanosti. Fantje so namreč programirani v samostojno življenje, samota je za njih lahko pravi paradiž. Kako izrazi, da te pogreša, niti ni pomembno - SMS, klic, Facebook privatka, črkovanje z rokami; naj pove po svoje, ti pa lahko to razumeš le kot zelo pozitiven kompliment.

Preberi še: To je recept za najbolj srečno in uspešno ljubezensko razmerje

Priporočamo tudi: "Seksi smo že, svobodne pa ne!" (iskrena izpoved naše novinarke)