6 vrst poljubov, ki razkrivajo, kakšen je v postelji

Te zanima, ali gre za pravo ljubezen ali samo za pravo avanturo? Prisesaj se na njegove ustnice, pa ti bo hitro vse jasno! Tu pa še Cosmo priročnik, da se zagotovo najdeš v prevodu.

6 vrst poljubov, ki razkrivajo, kakšen je v postelji (foto: Profimedia) Profimedia
9. 12. 2017

1 Filmski poljub

On obožuje spektakularne poljubovalne lokacije, kot so vrh kitajskega zidu, Copacabana v sočnem zahodu, vece zasebnega letala ... Super, a tvegaš, da boš večinoma časa praznik rok ... No, ust.

Kakšen ljubimec je?

Vsaj malo je tudi ekshibicionist. Vprašanje meseca je, ali se gre to zares ali igra vlogo, v kateri si ti le soigralka.

Bo trajalo?

Če nočeš, da bi prehitro prišla do odjavne špice, ga preizkusi z vročimi poljubi nekje na samem in v popolni temi.

2 Z zaprtimi očmi

Spominja te na prvi poljub, tako nežen in nedolžen je. V tem trenutku se ti zdi, da bo ljubezen večno trajala. Lahko bi se začel potres, on pa te sploh ne bi nehal poljubljati.

Kakšen ljubimec je?

Mogoče malce nesproščen. Ne glede na starost je v njem čutiti nihanje med zaigrano hladnostjo in zadrego zaradi neizkušenosti.

Bo trajalo?

Tudi če ne bo, ti bo ostalo v lepem spominu, kot pravljica ali sanje z odprtimi očmi. Mogoče pa bo le odrasel ...

3 Vampirsko grizljanje

Ti si višja od njega, zato je večino časa prisesan na tvoj vrat. Njegovi poljubi bi bili nedolžni, če bi ti jih lepil na lička, a niso, ker je vrat ena večjih erogenih con!

Kakšen ljubimec je?

Zaljubljen in strasten, nežen in istočasno pacek. To je moški, ki pozna idealno razmerje med ljubeznijo in seksom.

Bo trajalo?

Čisto se je zgubil v tvoji lepoti, tvoja višina ga pa še dodatno vzburja. Če se mu ne boš preveč podredila, bo za vedno ... odvisen od tebe.

4 Zaščitniško cmokljanje

On je kot radar: Opazi vse, kar se dogaja okrog vaju, predvsem pa opazi vsakogar, ki te gleda s preveč zanimanja. S svojimi bicepsi ti visi na vratu, ti pa godeš v njegovem zaščitniškem objemu.

Kakšen ljubimec je?

Ker je ljubosumen in posesiven, je v postelji dominanten. Kot ljubimec je zelo zahteven, a tudi zelo pozoren. V postelji se boš ob njem počutila zelo žensko.

Bo trajalo?

Če uživaš v podrejenem položaju, lahko vajino razmerje traja, ob vsakem poskusu osvobajanja izpod njegovega nadzora pa tvegaš konflikt.

5 Očetovski poljubčki

Tako te ima rad, da bi te neprestano cmokljal po ličkih in čelu? Saj se ne pritožuješ, a razlike med očetovimi in bratovimi poljubčki pa tudi ne čutiš!

Kakšen ljubimec je?

Pozoren, nežen, počasen ... rahlo dolgočasen. Ker med vama ni kemije, je vajin seks kot iz šolskega učbenika.

Bo trajalo?

Bo, če imaš rada varnost in ljubezensko mrtvilo. Takšnega partnerja si izbereš, ko v domu upokojencev igraš briškolo, ne pa pri dvajsetih.

6 Vročekrvno žretje

Tega se drugače sploh ne da opisati, a vsak njegov poljub je tak, kot da ne more zdržati niti minute več, ne da bi ga vtaknil vate.

Kakšen ljubimec je?

Podivjan, strasten, nenasiten! Pravi zapeljivec ... Srečnica!

Bo trajalo?

Najbrž ne, ker življenje na tako visokih obratih ni najbolj realno. Vsa stvar je še najbolj podobna adrenalinskim športom, ki ne bi mogli zamenjati umirjenega vsakodnevnega teka po Rožniku, a to ne pomeni, da ti ne bi vsake toliko razburkali življenja.

Pripravila: Alja Maček

Preberi še: 6 posteljnih trikov, ki moškega spravijo ob pamet

Priporočamo tudi: "Kako sem svoj libido vrnila na raven 18-letne sebe" (izpoved mlade Slovenke)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri