6 VROČIH prediger, ki ga bodo vzburile ŠE bolj kot spolni odnos (št. 3!!! 🔥)

To so stvari, ki si jih moški mislijo (a jih le redko povejo). 🙊

6 VROČIH prediger, ki ga bodo vzburile ŠE bolj kot spolni odnos (št. 3!!! 🔥) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 9. 2022

Moški možgani delujejo drugače

Obstaja seksualni mit, da moškim predigra sploh ni pomembna, saj potrebujemo le hitro grabljenje in kakšen sporen ugriz in smo že pripravljeni na akcijo. Vendar to sploh ni res. Moški potrebujemo le drugačen tip predigre kot ženske, ker moški možgani delujejo na svojevrsten način, pa tudi erogene cone niso med spoloma popolnoma identične.

Za primer je tu šest drugačnih načinov predigre, ki bodo bolj ustrezali moškemu vzburjenju. Kot za vsako predigro si boš morala za realizacijo teh želja vzeti malce več časa, ampak to verjetno že veš, glede na to, koliko pridig slišijo moški na račun prekratke preigre.

Njegova ogrevalna želja 1

Naj te resnično vidi golo

Četudi si se pred njim že slekla, obstaja verjetnost, da tvojega golega telesa ni ugledal za več kot nekaj sekund. Mogoče zato, ker znaš hitro skočiti iz cunjic, kadar si pod pritiskom strasti, lahko pa sta si vajini telesi kasneje preblizu, da bi si te lahko temeljito ogledal. Zato je čas, da mu ponudiš ponovitev predstave.

Ko moški vidi seksi podobo, se nivo njegovega testosterona dvigne in to zbudi njegov seksualni nagon. Že stokrat smo predavali o tem, da smo moški vizualna bitja, zato: dlje ko mu boš pustila, da si ogleduje tvoje krivine, bolj vroče mu bo postajalo.

Ni ti treba plesati, se zvirati ali delati razkorakov za želeni učinek, le ob njega lezi popolnoma gola in se prepusti njegovemu občudovanju. Ob tem boš uživala tudi ti, saj se boš počutila seksi, ko boš videla tresoče učinke, ki jih povzročaš v njegovem glasu, pa pravzaprav ne počneš ničesar.

Lahko narediš takole: medtem ko je on na postelji, se najprej zelo počasi sleci. Luči naj bodo prižgane, a ne preveč, da ne bosta imela občutka, da sta v ateljeju. Zaenkrat mu zabičaj, naj le gleda in se ne dotika (prepovedi vzburjajo, saj veš).

Preden se mu približaš za pogled od blizu, se nekajkrat obrni, da si bo lahko ogledal vse dele tvojega telesa, če pa želiš njegov pogled osredotočiti, se določenega dela telesa dotakni s prsti in rahlo pobožaj.

Dodaten učinek prinaša delna zakritost, na primer čipkast modrček ali moške boksarice, ki jih ne odvržeš takoj. Imel bo občutek, da je zakriti del nekakšen tabu in ga bo zanimanje zanj le še dodatno vznemirilo.

Njegova ogrevalna želja 2

Naj sliši, da te vzburja

Preden se prične kakršno koli dotikanje, lezi ob svojega izbranca in mu potiho zašepetaj, kako neverjetno vzburjena si. Poskušaj tvoriti stavke, ki ne omenjajo seksa neposredno, ker bo to zanj namig za takojšen štart. Zateči se k mehkim, čutnim informacijam, ki jih moški sicer nismo vajeni, a vseeno vzbudijo številna pričakovanja.

Brez sramu si lahko zelo natančna pri opisu – povej mu, da te od pričakovanja že vse ščemi tam spodaj. Ko ga boš začarala, igrivo potegni prste blizu njegovih intimnih predelov in s tem fizično namigni na akcijo, ki prihaja (ignoriraj živalske zvoke, ki jih pri tem verjetno spušča, in ga zaenkrat še drži v mirovanju). S tem bo gospodič že zelo na trnih.

Njegova ogrevalna želja 3

Zadovoljevanje dveh delov telesa hkrati

Ko se vendarle skloniš bližje za strasten poljub, ujemi njegov jezik v svoja usta v slogu najbolj vročega francoskega petinga. Nato z lizanjem in sesanjem konice njegovega jezika ustvari občutek urgentnega stanja. To je namreč namig na našo prvinsko, skorajda nekontrolirano strast, kar moški neskončno obožujemo.

In medtem ko mu obdeluješ usta, roko počasi zapelji do njegovega penisa in ga lahkotno objemi okoli korena. Tvoj prijem naj bo tesnejši, ko bo njegov ud postajal trši. Duet občutkov bo v kombinaciji zanj seveda nepopisno dober.

Njegova ogrevalna želja 4

Draženje prehodnih linij

Moški imamo zelo zanimivo, recimo temu skorajda erogeno cono. Gre za linijo, ki teče od družinskih draguljev in označuje prehod med stegni in zgornjim delom telesa (torej linija, kjer se končajo stegna). In veliko žensk niti ne ve, da gre za zelo občutljiv del moškega telesa, predvsem zato ker ga tudi moški redno zanemarjamo.

Medtem ko leži na hrbtu, se spusti nižje, da imaš imenovano linijo na dosegu jezika. Z mehkimi dotiki boš segrela kožo in ga pripravila za neposredno stimulacijo. Pri tem naj ima on kolena rahlo pokrčena, noge pa za malenkost razkrečene. V takšnem položaju je občutek ranljivosti za moške večji, s tem pa se poveča tudi občutljivost na dražljaje.

Njegova ogrevalna želja 5

Položaj 69 ... ampak od strani

Vsi že poznamo položaj 69, kjer je ženska na moškem in drug drugega zadovoljujeta oralno in vsi tudi vemo, da je bil ta položaj nazadnje aktualen ravno nekje leta 1969. Ker je pač precej neudoben. Moderna izvedba je veliko bolj praktična in pri njej se lahko oba namestita v popolnoma udoben obdelovalni položaj.

Oba ležita drug ob drugem, obrnjena z glavami pri mednožju drugega. Vsak potem pokrči koleno in ga obrne navzgor, tako da se okoli genitalij ustvari nekakšen okvir. Dostop do želene cone bo tako preprost, novi položaj pa omogoča dolgotrajno uživanje, ne da bi kateri od vaju staknil krč v vratu.

Njegova ogrevalna želja 6

Draženje s konico

Končna demonstracija naj prikazuje, da se predigra ne konča, ko se prične penetracija. Namigni mu, da je čas za vstop, a naj vstopi počasi. Ko je konica njegove moškosti v tebi, stisni nožne mišice in mu prepreči nadaljnji potisk, s tem pa boš tudi upočasnila tempo in podaljšala užitek.

S stiskom boš zajela najbolj občutljivi del penisa in ga obenem mučeniško vzburjala. V tekočem ritmu stiskaj in popuščaj, na ta način pa ga boš verjetno zelo hitro pripeljala do roba orgazma, zato se igrajta previdno in mu ne pusti, da gre čez rob. Naj se igra na koncu vendarle sprevrže v strasten seks.

Spontani užitki

Bodi ustvarjalna in morda mu ponudiš nepričakovane užitke.

“Na ustnicah sem imela balzam in ko sem poljubila fanta, sem opazila, da se je zanimivo odzval, predvsem ko sem ga pričela poljubljati po vratu. Izkazalo se je, da je bil razlog mentol v balzamu.” – Ana, 25

“Moj izbranec obožuje, da ga ližem po prsih. Enkrat pa me je zaneslo in sem s konico jezika pričela obdelovati njegov popek. Takrat je pričel stokati in prositi, naj to počnem še naprej. Nikoli si nisem predstavljala, da je lahko ta del tako občutljiv.” – Hana, 30.

“Nek zimski večer se mi je pokvaril senzor za ogrevanje in je kurjava šla čez vse meje. Postalo je skorajda nevzdržno vroče. Z zaročencem sva bila prepričana, da naju čaka obupna noč, a zanimivo je bilo, da sva v vročini oba postala neverjetno pohotna. Ko sva se še slekla, je bilo žgečkanje potnih teles nekako rezultat celotnega položaja.” – Erika, 29

“S fantom sva ravno imela resen prepir in posledično sem bila še zelo razdražena. V zagonu sem ga ugriznila v ustnico in nato še v ušesno mečico. Nepričakovano ga je to vzburilo.” – Mojca, 23

“Imela sva vročo debato po mobitelu in pogovor je postajal že zelo pikanten. Celo tako, da je on kar med pogovorom sedel v avto in pripeljal do mene. – Lisa, 23

Pripravil: Darjo Hrib

Fotografije: Profimedia