6 subtilnih znakov, da je nekdo dober ... v postelji

Si vedela, da lahko že samo s tem, ko z nekom preživiš nekaj prostega časa, (skoraj!) določiš, kakšen je v postelji?

6 subtilnih znakov, da je nekdo dober ... v postelji (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2018

Napisali smo 'skoraj', ker je pravzaprav edina pot, da se prepričaš in izveš, kakšen je nekdo v postelji, ta, da z njim spiš. No, sicer pa lahko na podlagi številnih študij in raziskav sklepaš o posameznikovih posteljnih sposobnostih. Dovolj je že, da preučiš njegove pivske navade in politično prepričanje.

Če imaš v teh dneh zmenek z nekom novim ali si radovedna in te zanima, kako lahko vsakdanje navade vplivajo na spolno življenje, potem beri dalje.

To je 6 subtilnih znakov, da je nekdo dober v postelji:

1. Zmerno pitje alkohola

Če fant, s katerim si pristala na zmenek, preneha s pitjem po enem ali dveh pivih, lahko to pomeni, da se bo tvoj dan končal z noro kvalitetnim seksom.

No, obstajajo pa tudi primeri, ko se zgodi, da zmerno pitje izboljša spolno izkušnjo. V mislih imamo sproščenost, ki je posledica nekaj popitih kozarčkov. Poleg tega pa raziskave kažejo, da lahko uživanje rdečega vina (v zmernih količinah!) poveča spolno zadovoljstvo žensk.

2. Samozavest

Se ukvarjaš s svojim in ne tujim spolnim življenjem? Te niti malo ne zanima, kako seksajo drugi ali s kom to počnejo? Veš, kaj ti je všeč v postelji in kaj ne? No, si na dobri poti do popolne ljubimke. Si samozavestna in s takšnimi ljudmi v postelji ni nikoli dolgčas.

3. Dobre plesne sposobnosti

Način, kako nekdo pleše, lahko pomeni veliko. Skakanje, zvijanje telesa in gibi rok veliko povedo o tem, kakšno domišljijo ima posameznik ali je v dobri fizični kondiciji in kako je gibčen. Verjetno ni potrebno poudarjati, da takšnim samozavesti ne manjka!

Da ne bo pomote … Vsekakor obstajajo izjeme!

4. Dobrovoljnost v vseh vremenskih razmerah

Zabaven moški lahko privede žensko do orgazma pogosteje in močneje kot moški, ki ravno nima smisla za humor, so zapisali pri Psychology Today. To so ugotovitve raziskave, v kateri je sodelovalo 44 študentk, ki so 'zmenkovale' s fanti.

5. Gojenje strasti do političnih tem

Si feministka, ki se običajno izogne političnim diskusijam z ljudmi, ki jih ne pozna prav dobro? Napaka! Gojenje strasti do politike na vsakem koraku je pravzaprav prima. To lahko pomeni, da je nekdo dober v postelji. Ne glede na to, kako liberalen in konservativen je človek, če rad razpravlja o politiki, je zelo verjetno, da boš s takšno osebo med rjuhami doživela en sam žur!

6. Nekadilci

Strokovnjaki so mnenja, da imajo nekadilci srečnejše spolno življenje kot kadilci iz večih razlogov. Kajenje zmanjša dotok krvi v genitalije in posledično se zmanjša tudi spolni libido. Tako pri moških kot pri ženskah. Po vrhu vsega pa kajenje otežuje tudi fizično aktivnost. Khm, pa smo tam …

Preberi še: 11 čudaških stvari, ki jih počnejo VSI pari, ki so že dolgo v razmerju

Priporočamo tudi: TEST seksualne inteligence: 8 vprašanj - 8 sekund