6 stvari, za katere on ne ve, da te spravljajo ob živce

Moški bodo vedno dobri v vsaj eni stvari - v tem, da te spravljajo ob živce in se tega niti ne zavedajo. Počno stvari, ki se njim sicer zdijo popolnoma vsakdanje, normalne in neškodljive, v tebi pa zbujajo nečloveško jezo in nikakor ti ni jasno, kako se jih sčasoma ne uspe odvaditi. Tule je nekaj najbolj poznanih nadležnosti.

6 stvari, za katere on ne ve, da te spravljajo ob živce (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2016

1 Gledanje drugih deklet

Fantje vedo, da te moti. Problem je, ker se sami niti ne zavedajo, da gledajo. Njihov pogled ujame dekle, ki ravnokar vstopilo v prostor, na neki popolnoma metafizični ravni. V bistvu gledajo, še preden se zavedo, da gledajo. Je to dovolj dobro opravičilo?

2 Selektivno poslušanje

Sliši, ampak ne posluša. Tako bi njegovo poslušanje verjetno opisalo večino deklet. Ker ga do konca zgodbe, ki jo razlagaš, zamoti nekaj drugega. Recimo razmišljanje o televizijskem sporedu. Ali pa mu ti razlagaš, kako je neka prijateljica že drugič noseča, on pa nemudoma prične razmišljati, kdaj sta nazadnje seksala s kondomom. 

3 Ne odgovori nemudoma na sporočilo

Se odloči, da bo to storil, ko do konca spije pivo s prijateljem in nato pozabi. Ali pa ravnokar igra video igre in je preveč zaposlen. Ja, temu se reče zaposlen. 

4 Odloči se, da gre ven s prijatelji (in te ne povabi zraven)

Ti seveda želiš, da je doma. Sicer ne bosta nič počela, ampak bi raje videla, da je tam, če morda postaneš žejna in je hladilnik predaleč ali pa nenadoma potrebuješ masažo stopal. Še najbolj pa mu zameriš, ker te ni povabil zdraven.

Razumi, da fantje potrebujejo čas, ki je namenjen samo njihovim prijateljem. Ker se potem pogovarjajo tako butaste stvari, da bi ti tako ali tako ves čas samo zavijala z očmi, če bi bila prisotna.

5 Ne dojame, da si jezna

In potem seveda postaneš še bolj jezna. 

6 Norčuje se iz tvojih stvari

Dvanajst pilic za nohte, miniaturne pincete in spodnjice, ki so pravzaprav le ena vrvica? Okej, to slednje vsekakor obožuje tudi ob bolj resnih trenutkih. 

Preberi še: 9 noro dobrih stvari, ki se ti zgodijo, ko se s fantom razideta ali pa 6 vrst poljubov, ki razkrivajo, kakšen je v postelji

NE SPREGLEJ TUDI: Nagradna igra, v kateri lahko osvojiš lepotno razvajanje in vstopnice za predpremiero filma Dojenček Bridget Jones!