6 seks zaobljub (da bo leto 2017 tvoje najbolj seksualno leto)

Zaprisezi si, da bo leto 2017 tvoje najbolj seksualno leto doslej, mi pa ti bomo pomagali s šestimi zaobljubami, s katerimi boš poskrbela, da bo eksplozivno že v tem trentuku!

6 seks zaobljub (da bo leto 2017 tvoje najbolj seksualno leto) (foto: getty images, Courtney Companies) getty images, Courtney Companies
3. 3. 2017

ZAOBLJUBA 1 - Naj bo seksa še več!

Pri seksu velja nepisano pravilo – več ga je, boljše je. Zato je najbolje, kadar ga imaš na voljo vsakokrat, ko ti prija.

Raziskave kažejo, da reden seks zmanjšuje stres, saj v telo izloča endorfine in oksitocin – ob vsem tem pa ti še pomaga do boljšega spanca, zdravi prehlad in celo poskrbi, da se tvoja koža bolj sveti.

Tu je nekaj nasvetov, kako si zagotoviš še več seksi akcije.

 • Vsak dan je dan za predigro

Ni skrivnost, da podaljšana predigra vodi k bolj zadovoljivemu seksu in boljšim orgazmom za njo. Dvojna zmaga! Seksologinja Emily Morse ponese to še korak dlje:

“Kot predigro si običajno predstavljamo tisto, kar naredimo v hitrem ogrevanju za glavno stvar. Vendar je bolje, če predigro razumemo kot dolgotrajno zapeljevanje, ki se začne takoj po zadnjem orgazmu in nadaljuje, vse dokler nista ponovno skupaj v postelji.”

Ko torej prideš do sape, začni kar takoj ogrevati motorje za naslednjič, pa če bo to čez eno uro, čez nekaj dni ali naslednji teden. Osredotoči se na poželjive poglede, seksi sporočilca, poljube in dotike – vse, kar te bo dodobra vzburilo za naslednjo seksi seanso.

 • Pozabi na spontanost

Obstajata dva tipa poželenja: spontani in odzivni. Spontani je tisti čarobni trenutek, ko se poklopijo vsi planeti in ob prvem flirtu začutiš med nogami nujnost njegove prisotnosti, kar so potem konča v simultanih orgazmih in tuširanju v tropskem vrtu.

Torej seks, kot ga vidiš samo v hollywoodskih filmih.

Študije namreč namigujejo, da le okoli 15 odstotkov žensk (v primerjavi s 75 odstotki moških) poželenje izkusi na takšen način.

Zato se raje osredotoči na odzivno poželenje, tisto, ki ga ustvarita skupaj. Načrtujta noč, ko bosta na ves glas poslušala The Weeknd (Starboy na nenehnih ponovitvah, oh, ja!), si mešala sladke koktajle in v rahli opitosti poplesavala na nežne komade – dokler vaju plesni korak ne odpelje v spalnico za bolj intimno izražanje v visokih notah.

 • POSKUSI! 20-MINU­TNO POLJUBLJANJE

Nastavi uro in skupaj sprej­mita izziv: 20 minut poljubljanja. Ta trik poveča tvoje poželenje hitreje kot v igri Candy Crush dobiš dodatno življenje. Začni z nežnim grizljanjem njegove zgornje, potem pa spodnje ustnice.

S konico jezika potuj po njegovih ustnicah, potem pa se s poljubi počasi premikaj po njegovem telesu. On naj prav to počne tudi tebi. Ko bo ura oznanila konec, bosta oba hrepenela po prvinski zadovoljitvi.

ZAOBLJUBA 2 - Dosezi svoje!

Super je biti tista oseba, ki daje, ampak če se to dogaja prepogosto, partnerjevo zadovoljstvo sčasoma zdrsne daleč pred tvoje lastno. Zato svoje orgazme z naslednjimi pogumnimi potezami spet postavi kot glavno prioriteto.

 • Še bolj vroč oralni seks

Ko je on naslednjič z obrazom tam spodaj, ga spodbudi, da med jezikovnimi vajami vate vstavi še svoje prste in z nežnimi gibi boža notranjost, medtem ko ti svoje boke premikaš za vodenje njegovega jezika, dokler ne zadene ravno pravšnje točke. Mešanica stimulansov za užitek, ki ti bo spremenil življenje.

 • Ponudi si svoj prst

Izkusita misijonarski položaj, le da imaš noge pokrčene, s stopali pod stegni. To ustvari odličen kot za njegov dostop do točke G, obenem pa ti omogoča, da se sama dotakneš svojega ščegetavčka in ga z majhnimi krožnimi gibi še dodatno stimuliraš med njegovim trenjem.

ZAOBLJUBA 3 - Premikaj meje

Če si v postelji dovoliš biti pustolovska, se boš kmalu počutila kot divja raziskovalka, ki osvaja nova ozemlja – na telesu drugega. Raziskave potrjujejo, da redno raziskovanje novega v seksu vodi do tesnejše povezanosti.

 • Poskusi dominacijo

Končno položaj, pri katerem on vstopi od zadaj, ti pa vseeno ohraniš popoln nadzor. Ko on leži na hrbtu, ga zajahaj, obrnjena proti njegovim stopalom.

Spusti se na roke in se počasi premikaj nazaj, dokler je potrebno, da on lahko vstopi, nato nadaljuj z želenim tempom. Tvoja točka G bo dobila odlično stimulacijo, on pa fantastičen razgled.

 • Načrtuj drzno presenečenje

Ko te naslednjič pobere za zmenek, ga pri vratih pozdravi le v modrčku in hlačkah ali pa ovita le v brisačo. Povej mu, da potrebuješ samo še nekaj minut. In teh nekaj minut bo on z veseljem izkoristil. Saj rezervacija lahko počaka.

 • Bodi malo poredna

Preveza čez oči zanj – uporabi nekaj, kar imaš pri roki: šal, njegovo kravato, svileno prevezo, ki si jo slučajno kupila v seks trgovini. Potem s prsti nežno potuj po njegovem telesu. Vsaka minuta bo še nadgrajevala njegovo pričakovanje za trenutek, ko boš umaknila prevezo in te bo lahko ugledal v vsej tvoji seksi goloti.

ZAOBLJUBA 4 - Okrepitev povezanosti v vajini spalnici

Tu sta dva načina, ki ju ti in tvoj dragi lahko izkoristita, da še dodatno okrepita seksualno povezanost.

 • NEOPAZNO: Zajahaj kavč – potem pa še njega

To je za trenutke, ko si lena, pa si vseeno želiš seksa. Tvoja edina naloga je, da s svojim dragim gledaš teve. V eni od študij o odnosih namreč razkrivajo, da pari, kjer partnerja nimata skupnih prijateljskih skupin, uživajo bolj zadovoljiv seks, ko si delijo druge interese – TV-šove, knjige ali filme.

Med crkljanjem si predvajajta vama ljubo TV-serijo, ki je prej še nista gledala.

Nove izkušnje vaju zbližujejo (ko sta potem, na primer, oba navdušena na prvo sezono Izganjalca hudiča), zato naj te ne preseneti, če nekje okoli tretje epizode on ne bo več uspel nadzorovati svojega mednožnega gasilčka.

 • OPAZNO: Bolj pretkano kot običajno

Ko uživaš v svojem priljubljenem položaju, pri katerem si ti na njem, in začneš čutiti, da se on približuje orgazmu, ga vodi do roba žimnice (dodatne točke, če ti to uspe tako, da on ostane v tebi).

Naj mu roke in glava potem visijo z roba postelje, ko nadaljujeta akcijo. Ne le da se boš počutila kot kraljica, ki jaha svojega seks sužnja, dodatna kri, ki bo njemu stekla v glavo, mu bo na vrhuncu ponudila nepopisen užitek, ki mu bo preplavil celotno telo.

Manever, ki potrebuje nekaj vaje in spretnosti, a bosta na koncu oba navdušena nad timskim uspehom.

ZAOBLJUBA 5 - Postani mojstrica porednih besed

Poskusi naslednje vroče scenarije.

 • Uganka s čustvenčki

Poskusi z naslednjim stavkom:

Potem napiši: “Reši uganko, da boš vedel, kaj si od tebe želim danes.”

Resda mu morda ne bo jasno, kaj naj počne s tistimi melonami, a vse drugo bo dovolj, da bo poln pričakovanj .

 • Pošlji mu vroče glasovno sporočilo

Poskrbi, da sporočilo prekineš ravno v trenutku, ko bi morala povedati najbolj vroč del: “Ravno sem se tuširala in sem premišljevala o tisti noči ... Moram ti povedati, da sem postala čisto …”

Zelo ga bo zanimalo, kako se konča ta anekdota.

 • Postani seks mačkica

Priznaj, da bi bila z veseljem označena za seks mačko. Kako to uresničiš? K seksu pristopita igrivo – usmeri njegovo roko na del tvojega telesa in mu prišepni, da si že ves dan razmišljala, kako bi on s teboj počel nekaj nesramnega.

 • TU JE! LETO VELIKEGA O

Kar bodi sebična v postelji. Povej mu, kako želiš, da se te dotika, in pri tem uporabljaj spodbudne besede. “Točno tako.” Ali: “Obožujem, ko me primeš tako.” Če pa se počutiš nekoliko bolj pogumno, pa: “Zdaj sem jaz na vrsti.” Moški imajo radi male usmeritve, ti pa dobiš seks, kot si ga želiš.

ZAOBLJUBA 6 - Izpopolni svoj predal igračk

Začini nabor seksi igračk z naslednjimi super izdelki – če si upaš!

 • Za boljšo predigro

Zanimiv vibratorček po imenu Crave Duet Flex objame tvoj ščegetavček in se trese kot zvočniki na koncertu Lila Wayna. Uporabi ga v pasjem položaju ali pa si ga pritisni ob lice, ko imaš v ustih njegovo pokončno liziko.

 • Naj bo odličen vsak misijonarski

Namesti Tenga Vi-Bo na koren njegovega penisa in uživaj v tresljajih, ko on postane prava človeška igračka, ki tvoj ščegetavček z vsakim vbodom zatrese z dobrodošlimi vibracijami.
we-vibe.com

 • Podvojen užitek

Manjši del vibratorja We-Vice Sync vstaviš za božanske občutke draženja točke G, večji del pa počiva ob tvojem ščegetavčku. Potem vstopi še on – brez skrbi, prostora bo dovolj.

Po predlogi Julie Vadnal & Danielle Kam priredil Darjo Hrib
Fotografije: getty images, Courtney Companies

Preberi še: "Ja, tako! Hitreje ... ja, še, šeee" - Poglej, kako nanj vplivajo tvoji kriki naslade! ali pa Poglej, kaj o tebi pove tvoj najljubši seks položaj (+ kako ga izboljšaš!)