6 razlogov zakaj bi z "geekom" bila fantastičen par

Piflarji, nerdigeeki, kakorkoli jih že imenuješ - zdaj je odličen čas, da se zapleteš z enim teh bistrih fantičev, ki ljubijo video igre, fantazijske zgodbe, stripe in vse tematike, ki povprečnega frajerja prestrašijo s predolgimi besedami.

6 razlogov zakaj bi z "geekom" bila fantastičen par (foto: Profimedia) Profimedia
20. 2. 2015

1. Geeki so vedno pripravljeni za igranje domišljijskih vlog

Mešanje erotične domišljije z realnimi uprizoritvami je nekaj precej domačega za izkušenega geeka. Meja med igranjem plemenitega viteza in igranjem ječarja, ki te je zvezal na posteljo in se te bo poslužil, kot bo hotel, je namreč precej tanka. Sicer pa tako že veš, da so možgani ključen seksualni organ - in ta organ pri geekih vedno deluje s polno paro. 

2. Geeki obožujejo interakcijo

Imajo kopico komunikacijskih kanalov in niso tisti tipični pobalini, ki nikakor ne odgovorija na tvoja sporočila. Najdeš jih na vseh socialnih omrežjih, vedno so priklopljeni na Skype, dejavni na forumih, klepetajo v spletnih klepetalnicah in se družijo po internetnih igrah.

geek

Od svojega geeka zato lahko vedno pričakuješ, da bo komentiral na tvojem blogu, retvital tvoje tvite, lajkal tvoje objave in ti na elektronsko pošto pošiljal članke, ki te morda zanimajo (beri: smešne video posnetke z mački).

3. Geeki so modno zanimivi

Ker imajo vedno neka odštekana očala in nore majice z bizarnim potiskom kakšnega superheroja iz filma, ki ga še nikoli nisi videla.

4. Geeki so priročni

Računalnik kašlja, Wi-Fi ne deluje, mobilni telefon mrtev? Za geeka je to le zabaven izziv, ki ga bo rešil mimogrede, na poti do WCja. Pa še domače spletno omrežje ti bo preimenoval v nekaj duhovitega ... recimo Pretty Fly for a Wi-Fi.

5. Geeki razumejo več-dimenzionalna razmerja

V kartoteki imajo med drugim turbuletno digitalno razmerje z avatarjem neke Švedske gospodinje v kateri od spletnih iger. Na medmrežju klepetajo s kopico prijateljev iz vseh starostnih skupin in vseh koncev sveta.

geek

Naj te ne preseneti tvoj geek, če izveš, da si na enkrat si pošilja sporočila s 56-letnim očetom dveh otrok, ki sodeluje v njegovem projektu fantazijske zgodbe in 24-letno seksuljo iz Švice, ki z njim trikrat na teden igra World of Warcraft.

6. Geeki imajo ključ do zabave

Ni ga filma, glasbenega albuma ali TV-serije, ki je geek ne bi znal najti na spletu in do konca dneva imeti pripravljene, da v njej skupaj uživata na kavču. Kako je to dobil? Hej, tega se pa ne sprašuje.