6 SOČNIH posteljnih trikov, ki moškega spravijo ob pamet (VEDNO!)

Predstavljamo ti sočne trike: od poredne igre s kartami do zanimive uporabe njegove kravate, ki bodo tvojega moškega še bolj potegnili v razmerje.

Splezaj že nanj! (foto: Profimedia) Profimedia
13. 12. 2020

Najprej ugotovi, ali z izbrancem maksimalno izkoriščata potenco strasti v razmerju. Po pravici si odgovori na naslednje vprašanje:

Kako bi opisala svoje poželjive trenutke na dober dan?

  • So v zdravi meri.
  • So zadovoljivi.
  • So odlični.
  • So noro fantastični.

Če nisi izbrala ‘noro fantastične’ možno sti, veliko zamujaš. Ampak ne skrbi, odpeljali te bomo (in tudi njega) na želeni nivo zunajzemeljskega vzburjenja in potešitve. Mogoče ti ta visoko zastavljeni cilj ne bo vsakič ustrezal, ker naredi odbito dober seks predvsem občutek posebnega stika in močna intenzivnost. Če pa si pripravljena na malce eksperimentiranja, beri naprej.

1. Če ne dražite njegovih mod, niste naredile nič 

Znano je, da so moška moda del njegove primarne cone užitka, a vse prevečkrat obvisijo osamljena, ker je vsa pozornost namenjena gasilčku. “Ženske se osredotočijo na penis, a božanje, gnetenje in lahkotno obdelovanje mošnje lahko moškemu prinese neverjetno zadovoljstvo,” razlaga priznana ameriška seksologinja Gloria Brame.

Da bi svojemu izbrancu lahko odprla obzorja novega užitka, pomoči mehko bombažno cunjo v toplo vodo, potem pa nežno ‘obriši’ njegova moda. To jih bo segrelo in navlažilo za naslednji korak, ko boš počasi (še večji užitek, če imaš nekaj nohtov) drsela s konicami prstov po notranji strani njegovega stegna preko naročja mimo mednožja na drugo stegno.

Takrat bo njegovo srce – in tudi drugi organi – že utripalo od pričakovanja, kaj sledi. Z jezikom nato izriši črko W okoli njegovih jajčk: dol po stranici levega, gor in dol po sredini in spet gor po stranici desnega.

Preizkušaj in menjaj pritisk jezika – mehko ga ošvrkni prvič, drugič pa proces izvedi počasneje z močnejšim pritiskom. Z menjavanjem premikov jezika ga boš pustila v večnem pričakovanju naslednje poteze, dokler se mu od užitka ne bodo pričele obračati oči. Ko bo v tako vzburjenem stanju, da bo že komaj dihal, pa mu vendarle ponudi celotno oralno obdelavo.

2. Zadnji čas, da poskusite to seks igrico

Naslednji trik lahko sklepaš kot popestritev predigre. Zmešaj paket kart in jih položi s slikami navzdol med vaju s partnerjem. Nato izmenično vlecita karte s kupčka in sledita spodnjim navodilom. Igra naj traja toliko časa, kolikor bosta zdržala.

Pravila:

  • Kdor potegne karto s številko, mora po lastni izbiri poljubiti toliko delčkov partnerjevega telesa, kolikor pravi številka.
  • Kdor potegne kraljico, dobi 10-minutno masažo.
  • Kdor potegne kralja, drugemu nudi 10-minutno masažo.
  • Ko se v igri pojavi karta fanta, si drug drugemu simultano nudita užitke naslednjih 5 minut.
  • Asi so divji. Kdor ga potegne, imenuje meseno željo, ki mu jo drugi mora izpolniti.

3. Dobro ga obdelajte oralno

Obstaja razlika med odličnim oralnim seksom in oralnim seksom tipa “O moj bog, kaj se dogaja? Uaaaaaaa, to je noro!” Slednji je tako fantastičen, da te po koncu ne bo hotel nikoli izpustiti iz svojega življenja. A priučiti se moraš manjšega trika: začni počasi in nežno, potem pa postopoma nadgrajuj tempo in pričakovanje.

Začni tako, da držiš njegov penis z eno roko, medtem ko ga vzameš v usta. Z mirujočim jezikom premikaj njegovega prijateljčka naprej in nazaj v ustih, vsake toliko naj se rahlo zadene ob tvoje zobe.

Ko začne piskati kot mali kužek, se spravi z jezikom zarisovati črte po spodnji strani korena. Nato ga kar naenkrat vzemi v usta in prični izmenično lizati in vleči, tako da nikoli ne bo vedel, kaj lahko pričakuje. “Element presenečenja doda moč vzburjenja,” je povedala Gloria. Po nekaj minutah dodaj še malce močnejši pritisk, pridruži pa naj se še roka.

Še ena strategija, ki mu bo odvzela dih: lahkotno povleci kožico na modih istočasno z ustno obdelavo. Potem pa v to vključi še igranje s predelom med njegovimi modi in anusom, ki je izredno občutljiv in nabit z živčnimi končiči. Tam je tudi njegov neposredni stik z moško točko G.

4. Splezajte že na vrh!

Moški smo včasih pravi obsedenci s kontrolo. A ko je na sporedu seks, z veseljem predamo vajeti. “Veliko je razlogov, zakaj moški obožujejo položaj, pri katerem je ona zgoraj, vodilni pa je zagotovo dejavnik večje preglednosti njenega telesa,” je povedal dr.

William Granzig, ki na ameriški univerzi v Miamiju predava klinično seksologijo. “Prav tako pa je zanj vzburjajoče, ko so ženske v vlogi agresorja, a se to žal zgodi premalokrat.” Ta novi položaj pa ni slab niti zate. Konec koncev, biti v vodilnem položaju ti nudi možnost spreminjanja položaja telesa med akcijo za pridobitev lastnih užitkov.

Za začetek ga zajahaj in prični z menjajočim kroženjem bokov v obeh smereh. Po nekaj minutah se začni počasi dvigovati in spuščati. Nato se vrni na kroženje bokov, le da se to pot rahlo nagni nazaj in mu ponudi pregled nad tvojih slokim telesom pod nepravim kotom. Ohranjanje kontrole od tu naprej bo težje, ker se bosta oba približevala ciljni črti strasti.

5. Izvedi ubijalskega 'ta hitrega'

Sekunda res mine v trenutku, a zakaj se ne bi raje končala v hitrostno doseženem orgazmu. “Hitri seks je tako intenziven ravno zato, ker ne vključuje romantike,” razlaga dr. Granzig.

“Tu je med sestavinami le surova in spontana strast. Fantje ga imajo še raje, ker izničuje strah pred izvedbo – ni jim namreč treba skrbeti, ali bodo lahko zadržali erekcijo (ali orgazem) naslednjih 45 minut.”

Za pričetek tvojega napada počakaj, dokler nisi res vzburjena (beri: naravno navlažena). Nato ga naskoči, ravno ko je seks zadnja stvar v njegovi glavi. Recimo, ko gleda kakšno tekmo na televiziji ali dela za računalnikom.

Pristop je naslednji: sedi poleg njega, vabljivo s prstom podrsaj vzdolž njegove zadrge in samo počakaj, da te napade. Čas izvedbe: 120 sekund. Končni rezultat: ena od desetih najboljših seksualnih izkušenj.

6. Vpelji eksotični dodatek

Morda imaš kje v spalnici skrit kakšen pripomoček na baterije, ki ga upo rabiš, kadar si sama, vendar ženske niste edine, ki si lahko povečate užitek s temi igračkami. Povedano preprosteje, vključevanje seksualnih igrač v ljubezenske trenutke je zabavno in potencira užitek obeh.

Nekateri moški se sicer lahko teh zadev malce ustrašijo, še posebno, če jih prej še nikoli niso videli. V takih primerih ga samo pomiri, da je igračka tu le kot erotični dodatek in nikakor ni nadomestilo. Predlagamo naslednje vzpodbudne igrače:

Potuhnjeni vibrator

Hitrostno utripanje elektronske napravice doda popolnoma novo dimenzijo občutenja. Da se tvoj moški ne bo prestrašil kakšnega ogromnega umetnega tiča, se raje odloči za manjše, tiste v obliki jajc. Namesti ga ob njegova moda ali na spodnjo stran glavice penisa v predigri. Ali pa ga pritisni ob svoje lice, ko mu ga vzameš v usta. Lahko pa ga stisneš tudi med vajini mednožji med samo akcijo, kar bo v zadovoljstvo obeh.

Ušesni čepki

Izničenje motečih zvokov iz okolice postavi človeka v nekakšen uživaški vakuum in ga prisili, da se osredotoči le na fizične občutke. Če čepkov nimaš, si pomagaj s koščki vate in mu jih namesti v ušesa. Potem pa le opazuj, kako pozorno bo prihajal do užitka.

Njegova kravata

Golega pritisni ob steno, vzemi njegovo kravato, mu jo zavij okoli zapestij, da bo že pomislil na vezanje, potem pa jo hitro izmakni in zapelji med njegove noge. Nežno jo vleči naprej in nazaj v slogu žaganja, tako da se bo drgnila ob njegov penis. To bo povzročilo čudovito trenje, ki ga bo pripeljalo do vrhunca.

Seksi hrana

Kepico sladoleda si položi med dojki. Ker je dovolj vroče, bo sama spolzela proti popku. Povabi ga, da se posladka. Potem pa njemu prepusti izbiro naslednjega vročega dela telesa, ki mu bo prinesel slastno osvežitev, tebi pa novo zadovoljitev.

Pohotne nujnosti

Nebeški seks je več kot le tehnika. Tu je nekaj spalničnega vedenja, ki dvigne temperaturo obeh.

Naj bo hrupno

Ključ do uresničitve posteljnih želja je pogovor. Povej mu, kaj in kako ti najbolj ustreza. Stokanje in godenje od užitka je odlična potrditev in navodilo, da naj nadaljuje – in naj se nikar ne ustavi. Poleg tega ga tvoje vzdihovanje še dodatno vzburja.

Razkaži obline

Telesna samozavest je seksi, zato naj te ne bo sram kazati svojih oblin in uživati v svojem telesu. Poleg tega se ne moreš osredotočiti na dobre občutke, če te skrbi, kako si videti.

Privabi svetlobo

Vsaj malo! Moški potrebujejo vizualno stimulacijo in želijo videti vse. Lahko skleneta kompromis in se ljubita pri pridušeni svetlobi.

Besedilo: Darjo Hrib

Fotografije: Profimedia

Preveri še: Kaj poza, v kateri spita, pove o vajinem partnerstvu?

Priporočamo tudi: "Kako sem svoj libido vrnila na raven 18-letne sebe" (izpoved mlade Slovenke)