6 najbolj vročih ljubezenskih poljubov

Obstaja veliko vrst ljubezenskega poljuba in vsi imajo seveda zagovornike in uporabnike. Svojega bližnjega lahko torej poljubiš na sto načinov in ga s poljubi odpelješ po skrivnostnih poteh. Tukaj je nekaj predlogov:

6 najbolj vročih ljubezenskih poljubov (foto: Profimedia) Profimedia
2. 11. 2017

1 Poljub zgornje ustnice

Partner ponavadi poljubi tvojo zgornjo ustnico, medtem ko ti poljubljaš njegovo spodnjo. Zakaj?

Starodavni kitajski taoisti, ki so napisali tantrične tekste in Kamasutro, se strinjajo, da je ženska zgornja ustnica s subtilnim energetskim kanalom povezana s klitorisom.

Med poljubom je ta energetski kanal odprt in ustvarja krog spolne energije skozi obe telesi. (V praksi je stvar seveda veliko preprostejša.)

Če partner poljubi tvojo spodnjo ustnico, naj ne bi bilo tega učinka. Preveri!

2 Poljub jin-jang

Od vseh najbolj strasten poljub, ker se dogaja med samim orgazmom oziroma takrat, če smo natančni, ko si ti na vrhu. Zelo sočen poljub, ko se vajini telesni sokovi premešajo med seboj.

Tantrični mojstri pravijo, da ženska slina še posebno med vrhuncem vsebuje zdravilne lastnosti, ker harmonizira moško in žensko energijo, se pravi princip jin-jang.

3 Čutni poljub

Nežno raziskuj! Nežne poljube trosi izmenično vzdolž njegove zgornje in spodnje ustnice. Nato s konico jezika drsiš po celotni dolžini njegovih ustnic. To zahtevaj tudi od njega.

Gre za enega najbolj čutnih uvodov v globljo spolnost.

4 Metuljev poljub

Od tebe zahteva popolno zbranost. Rahlo našobi zaprte ustnice in preplavi njegov obraz s hitrimi in nežnimi poljubi. Zlasti se osredotoči na občutljive predele na zaprtih vekah, senceh, čelu, licu in med tem božaj njegov obraz s svojimi trepalnicami.

5 Jogijski poljub

Lezi nasproti partnerju in nežno pritisni svoje ustnice na njegove, kakor da bi ga želela poljubiti. Nato preprosto ostani v tem položaju nekaj časa (kolikor želiš). Tantrični mojstri priporočajo, da v njem vztrajaš vsaj sedem sekund.

Rezultat takšnega poljuba naj bi bil božanski občutek vzajemne ljubljenosti.

6 Kamasutrin poljub

Gre pravzaprav za igro (tekmovanje) v poljubljanju, v kateri zmaga tisti, ki prvi ujame ljubimčevo ustnico nežno med zobe.

Če izgubiš, lahko nadaljuješ z izzivanjem partnerja. Ko ga raznežiš z igranjem užaljene punčke, se z zobmi polasti njegove spodnje ustnice in se mu nato kot zmagovalka zasmeji v obraz.

Takšna igra po Kamasutri pri obeh straneh podžiga strast, poleg tega je zabavna, smešna, presenetljivo intimna in sproščujoča.

NE SPREGLEJ! 10 aktivnosti, ki jih lahko to jesen počneta skupaj (izbor naše pravkar zaročene novinarke)

Preberi tudi: On je tvoj fant, NE tvoj najboljši prijatelj!