50 seksi dejstev o seksu

Samo zate smo izbrskale 50 najbolj neverjetnih dejstev o najpomembnejši postranski stvari na svetu.

24. 12. 2012

1. Tvoje prsi se med vzburjenjem povečajo kar za 25 odstotkov in postanejo zelo občutljive. Če bi bila nenehno vzburjena, ne bi potrebovala čudežnega modrčka!

2. So fantje, ki znajo med orgazmom zadržati izliv. Nekaterim je to prirojeno, drugi so se tega naučili iz knjig o taoistični spolnosti, tretji pa ... se mogoče celo pretvarjajo, da jim je prišlo (in lažejo, da obvladajo to veščino, se razume).

3. Povprečna hitrost sperme med izlivom je 45 km na uro, zato bi jo na cestnih odsekih z oznako šolska pot ujel radar. :)

4. Živčni končiči se iz ščegetavčka nadaljujejo na področje venerinega grička (to je tam, kjer raste tvoj grmiček), zato ti tako paše, če se med seksom drgneš vanj.

5. Orgazem je prijeten in sproščujoč že sam po sebi, ima pa še cel kup drugih pozitivnih učinkov: ko se tvoje telo strese, možgani izločijo endorfine, ki so naravno protibolečinsko sredstvo (poskusi seks med bolečo menstruacijo in ti bo orgazem sprostil krče!) in oksitocin, hormonček sreče, ki poskrbi za občutek povezanosti s tvojim dragim.

6. Baje trenutno največji penis na svetu v mehkem stanju meri 23 in v trdem 34,5 cm. Ne, ponosni lastnik se ni sam prijavil in nas poklical, da bi ga osebno zmerile, ga je pa zato zadržala varnostna služba na newyorškem letališču, ker je bilo 'očitno', da v hlačah tovori drogo in orožje. Takole metaforično je to celo res ... Z lahkoto bi se zasvojile in se predale ...

7. Draženje prsnih bradavičk je povsem enakovredno dražen­ju ščegetavčka ali vagine, saj aktivira natanko isti del možganov. Če torej združiš vse troje, boš uživala trojno.

8. Rezultati številnih anket dokazujejo, da ženske najbolj mikajo nogometaši in plavalci ... Zakaj, ne pojasnjuje nobena, a tako pač je in naj se šahisti s tem mirno sprijaznijo.

9. Svoje oralne spret­nosti nadgradi z draženjem notranje strani njegovih stegen. Tam je super občutljiv za tvoj dotik in nežna masaža bo njegov užitek še povečala.

10. Med penetracijo delajo tudi tvoje krož­ne mišice, zato se penetracija upravičeno imenuje tudi telovadba (posebej, ko gre za seks brez čustev).

11. Ščegetavček ima kar 8 tisoč živčnih končičev! Prava elektrarna!

12. In niti ne neha rasti vse do tvojega 32. rojstnega dne! Noro ... Ko boš dopolnila to magično številko, bo tvoj vir užitka kar štirikrat večji, kot je bil v tvoji puberteti.

13. Samski fantje, malo posluha! Srečno poparčkani so nam zaupali, da je seks tisočkrat boljši v ljubezenskem razmerju.

14. Povprečni ženski orgazem traja 25 sekund.

15. Seks trikrat na teden lahko prepreči motnje erekcije, ki običajno nastopijo s starost­jo, saj redna aktivnost ohranja formo mišic, ki držijo skupaj njegovo premoženje.

16. Na Nacionalnem uradu za ekonomske raziskave v ZDA so prepričani, da redno spolno življenje osrečuje bolj kot dodatnih sto tisoč dolarjev na leto. Nad krizo s seksom!

17. Preden mu ga vzameš v usta, si ustnice namaži z mentolovim balzamom. Občutek zanj naj bi bil približno takšen, kot da si si ga privoščila na smučišču med smrekami. Malo ga prijetno zazebe, a je zato vse skupaj še toliko bolj vznemirljivo.

18. Tudi punce imamo mokre sanje, če seveda sanjamo kaj lepega. Če ne verjameš, na jutro, ko si prepričana, da si se zbudila iz erotičnih sanj, v svojo luknjico vtakni prstek in – presenečenje!

19. Še en dober razlog za to, da vsaj v mrzlih mesecih leta prideš v posteljo v samostoječih nogavicah: znanstveniki so odkrili, da imaš več možnosti za dober orgazem, če so tvoje noge tople. P. S.: Rajcajo jih tudi bele nogavičke ali dokolenke.

20. Na tvoj libido bolj kot misli na packarije vpliva nežnost: pred seksom se za minuto zakoplji v njegov objem in mu prevohaj vrat.

21. Moški svojo srečo v razmerju enačijo s količino doti­kan­ja. Nauk: čim več 'šlatanja'!

22. Dobra novica: ženske s starostjo lažje doživimo orgazem. Zakaj bi se torej bala staranja? Brez zveze!

23. Druženje z njegovimi moškimi prijatelji je pametno skrčiti na minimum, saj fantje pravijo, da jih pogled na njihovo punco, ki z njegovo klapo preklinja in pije pivo, oropa vse moškosti.

24. Danes ti kuhaš? Zelenino juho? Ne čudi se, če ga boš po obroku naskočila, ker je zelena močan afrodiziak že zaradi svojega vonja. Ja, prav si prebrala, in enako velja za šampanjec – moški pravijo, da diši kot me tam spodaj.

25.Seks na prvem zmenku je lahko tudi dober, ni pa še nič v primerjavi s tem, kar lahko pričakuješ po šestih mesecih. Ja, splača se vztrajati ...

26. Če je blizu orgazma, ti pa niti še ne, prste uporabi kot erekcijski obroček (stis­ni!) in bo trajal bistveno dlje.

27. Študije so pokazale, da seks krepi tvoj imunski sistem.

28. Sperma vsebuje koktajl cinka in kalcija, ki tvoje zobe, če jo seveda 'uporabljaš' redno, varuje pred nastankom zobne gnilobe. Boš raje ostala pri zobni vodici? Se nam je kar zdelo.

29. Iz spletne ankete ameriškega Cosma: večina ljudi v dvajsetih seksa povprečno 112-krat na leto.

30. Med 'crkljanjem' porabiš kar pet kalorij na minuto in to je približno enako, kot da bi vozila sobno kolo. Če doma nimaš sobnega kolesa, upamo, da imaš vsaj ljubimca.

31.Med poljubljanjem pride prek sline do izmen­jave informacij glede part­nerjevega hormonskega in zdravstvenega stanja. Sicer ne dobiš izpiska, a morebitna neujemanja lahko možgani uredijo tako, da si tega človeka ne boš več močno želela.

32. Bi rada od fanta dobila več komplimentov? Nič lažjega! Ko te na primer pohvali, mu povej, naj te raje ne hvali preveč, ker ga boš takoj naskočila. Zelo zvita taktika, ne?

33. Slab seks lahko uniči razmerje, zato prve znake naveličanja ali neujemanja vzemi skrajno resno.

34. Nekatere ženske doživijo orgazem celo med telovadbo, a tega v fitnesu, kjer se vsi pačijo in vzdihujejo, k sreči nihče ne opazi. Najhitreje se bo zgodilo med trebušnjaki, 'kvihtan­jem' ali pri jogi (in še hitreje, če je osebni trener seksi). Samska? Hitro na fitnes!

35. Če le nisi istospolno usmerjena, se tvoja telesna temperatura, ko te objame moški, dvigne kot pri blažji gripi.

36. Resnica: tudi moški lahko doživijo multipli orgazem. Ko konča, ga še naprej draži, a bolj nežno kot prej, ker je zdaj bolj občutljiv.

37. Seks ti lahko dobesed­no odpihne možgane. Med zelo intenzivnim seksom in po nekaj močnih orgazmih lahko nastopi začasna amnezija. Ampak da se zdaj fantje ni bi izgovarjali na to, če te bodo po seksu poklicali z napačnim imenom – fenomen je namreč izjemno redek.

38. Moški pomislijo na seks 19-krat na dan. Fino je, če si takrat nekje v njihovi bližini ...

39. Ženske na seks pomis­lijo 'samo' desetkrat na dan, a se več ukvarjajo s svojimi mislimi.

40. Študije kažejo, da so njegove spolne fantazije bolj usmerjene vate, medtem ko tvoje večinoma vključujejo druge ljudi.

41. Bolj moško je videti tvoj partner (široko čelo, velik nos, močna čeljust, na tone dlak), več testosterona (in spolnega nagona) ima.

42. Ženske dosegamo najmočnejše orgazme med samozadovoljevanjem, na drugem mestu so orgazmi med oralnim seksom in šele nato tisti med penetracijo, je pa res, da so zadnji daljši.

43. Ko se približuješ orgazmu, začneš zadrževati dih. A pot do močnega orgazma je ravno nasprot­na: globoko dihaj in v tvoje mednožje se bo nateklo še več krvi.

44. Vagina je raztegljiva, a se med vzburjenjem skrči, da je užitek za oba večji.

45.Če ima tvoj fant (upamo, da samo začasne) težave z erekcijo, se izogibaj položaja, ko si ti na vrhu, ker se mora tako njegov penis boriti še s silo težnosti. Dokler negotovi časi ne minejo, se ljubita v pasjem položaju.

46. Hkratni orgazem je precenjen, saj se zgodi zelo redko: šele ko bosta zelo uigrana, ne bo več zgolj stvar naključja, zato: če njemu praviloma pride prej kot tebi, poskrbi, da se bo najprej dovolj dolgo ukvarjal s tabo.

47. Ko smo vzburjeni, oddajamo feromone, zato naša koža diši drugače. Pojdi ven nepotešena in te bodo zavohali divji lovci. Nočeš biti predmet lova? Preden oblečeš malo črno oblekico, se samozadovoljuj.

48. Analni seks je prijeten, če se znaš dovolj sprostiti in če ima fant veliko občutka za tvoje telo, in samo v tem primeru ne boli.

49. Večina moških nima nič skupnega s Christianom Grayem iz romana 50 odtenkov sive, kar pomeni, da jim je najbolj všeč čisto normalen, klasičen seks.

50. Večina žensk občasno sanja o Christianu Grayu ...

 Bolj slastno od orgazma

Punce pravijo, da je ta hrana boljša od orgazma in bi jo le izjemoma zamenjale za seks.