50 odtenkov v vajini postelji: Uporabita Ben Wa kroglice

"Zaradi stalnega premikanja srebrnih kroglic v meni, zardim. Ker se premikajo ter me hkrati masirajo, sem zelo, zelo pohotna. Oh, ta občutja so neverjetna." – Ana Steele

50 odtenkov v vajini postelji: Uporabita Ben Wa kroglice (foto: Ilustrirala: Jenny Yuen) Ilustrirala: Jenny Yuen
28. 1. 2015

Slovite kroglice Ben Wa so nekaj, kar moraš nujno preizkusiti, saj so odličen stimulans, ki te bo pripravil na vročo pustolovščino s tvojim gospodom Greyem.

Potrebovala bosta seveda srebrne kovinske Ben Wa kroglice Fifty Shades, ki so precej težke, zato boš poleg popolnega zadovoljstva, ki pride skupaj z njihovo uporabo, z njimi tudi okrepila mišice medeničnega dna.

Kroglice so bile prvotno oblikovane za uporabo med ležanjem, a se bodo z redno uporabo tvoje mišice tako zelo okrepile, da jih boš lahko kasneje nosila kar med hojo, tako kot slavna gospodična Steele.

Kako izvedeta položaj?

Skloni se naprej in primi za gležnje, medtem ko naj ti tvoj partner v vagino zalo previdno in z občutkom vstavi kroglice.

Nato se vzravnaj in s kroglicami malce hodi naokoli (pojdi mu po kozarec pijače). Če boš naredila par korakov boš ugotovila, da kroglici potujeta navzdol in te masirata po notranjosti.

Nato mu lezi čez kolena, tako da bo zadnjica gledala gor in bo na voljo za nežno šeškanje (ali za masažo, če sta bolj nežne sorte).

Naj začne z nežnim božanjem zadnjice, nato pa stopnjuje do gnetenja (morda celo šeškanja). Bolj bo dotik močan, bolj boš občutila premikanje kroglic. Ko začutita, da je dovolj, naj prime za vrvico in izzvleče kroglice iz tvoje vagine.

Nato se nežno prekobalita na posteljo, počasi naj prodre vate in te zapolni tam, kjer sta bili prej kroglici.

Psss ... če si slučajno spregledala, kovinske Ben Wa kroglice lahko naročiš v spletni trgovini www.skrivnosti.com.

In ne skrbi, na dom bodo prišli v diskretno zavitem paketu ;)