50 odtenkov v vajini postelji: Naj te zveže z legendarno sivo kravato

S pomočjo kravate Christiana Greya lahko tvoje sanje postanejo resničnost.

50 odtenkov v vajini postelji: Naj te zveže z legendarno sivo kravato (foto: Ilustrirala: Jenny Yuen) Ilustrirala: Jenny Yuen
7. 2. 2015

Ne boš verjela, ampak slovita siva kravata, ki je krasila naslovnico prvega dela trilogije Petdeset odtenkov sive, dejansko res obstaja.

kravata

Kravata Fifty Shades je nekaj kar morata obvezno dodati na seznam seksi pripomočkov. Prešita je iz luksuznega sivega in srebrnega materiala, zaradi česar predstavlja popoln dodatek k različnim oblačilom, v katerih lahko uživate tako zunaj kot znotraj spalnice.

Partner si jo lahko nadene z namenom zapeljevanja, lahko pa jo položiš na nočno omarico, kjer bo te bo vedno čakala, pripravljena na strastne igrice.

Za položaj bosta potrebovala: Kravato Fifty Shades (on) in visoke pete (ti).

Kako izvedeta položaj?

Dan prej se dogovorita, da bo naslednji dan, ko prideta iz službe, čas za poredne igrice. Tisti dan naj on za v službo obleče sivo kravato, ti pa čevlje z visoko peto in naj se zapeljevanje začne še preden gresta od doma.

Ko prideš iz službe se sleci do golega, na sebi pa pusti le čevlje z visoko peto. Počakaj, da pride domov. Ko vstopi skozi vrata, naj se igra začne. Povej mu, da si bila danes zelo poredna punca ... On naj odloži službene stvari in nemudoma sleče le sivo kravato, s katero ti preveže oči in pelje v vajino 'rdečo sobo'.

Kaj bo sledilo, prepuščamo vama, le pred začetkom ne pozabita določiti varne besede (slednja je lahko karkoli, vendar pa morata oba vedeti, da ta pomeni konec igric).

Psss ... v nadaljevanju, lahko uporabita še kakšen seksi pripomoček iz zbirke 50 odtenkov sive, ki ga naročita v spletni trgovini www.skrivnosti.com.

In ne skrbi, na dom bodo prišli v diskretno zavitem paketu ;)