50 odtenkov v vajini postelji: Naj te draži z bičem, dokler ti ne pride

Bič bo služil kot nekakšen podaljšek njegove roke, usnjena konica pa bo prebudila tvoje čute in te prek močne vzburjenosti pripeljala do nepozabnega orgazma.

50 odtenkov v vajini postelji: Naj te draži z bičem, dokler ti ne pride (foto: Ilustrirala: Jenny Yuen) Ilustrirala: Jenny Yuen
31. 1. 2015

Če obožujeta seks položaje iz erotičnega romana Petdeset odtenkov sive, je bič Fifty Shades nekaj, kar morata obvezno imeti v vajini 'rdeči sobi'.

Ali kot pravi Ana Steele: "Ob dotiku usnja na svoji koži zadrhtim in močno zajamem sapo. Hitro je potegnil z bičem ter z ostrim udarcem zadel natanko tisto sladko točko in takrat – nisem mogla več prenesti – mi je prišlo v veličastnem slogu s krikom, ki je pričal o moji odrešitvi."

Za položaj z bičem bosta potrebovala: bič Fifty Shades in set za privezovanje Fifty Shades.

Kako izvedeta položaj?

Tvoj gospod Grey naj te zveže s setom za privezovanje, nato pa poklekni pred njim kot kaže slika.

S srebrnim delom biča naj nežno sledi liniji tvojega telesa in prebudi erogene cone, zaradi česar bo tvoje telo postalo bolj občutljivo in pripravljeno na vse močnejše draženje. Nato naj začne z bičem drseti od popka do tvojega najintimnejšega predela, po nekaj ponovitvah pa naj se ustavi pri klitorisu in nadaljuje z draženjem dokler ti ne pride.

Za drzne: draženje naj občasno zamenjajo z občutkom zadani udarci.

Psss ... če si slučajno spregledala, čisto vse pripomočke lahko naročiš v spletni trgovini www.skrivnosti.com.

In ne skrbi, na dom bodo prišli v diskretno zavitem paketu ;)