50 odtenkov v vajini kadi: Ti na njem, on z vibracijskim prstanom

"'Občuti ga, ljubica', mi je Christian zašepetal v uho. Začela sem sopsti, saj sem si ga želela... ga potrebovala. Na vrhuncu sem se mu prepustila in skupaj sva prišla do olajšanja." – Anastasia Steele

50 odtenkov v vajini kadi: Ti na njem, on z vibracijskim prstanom (foto: Ilustrirala: Jenny Yuen) Ilustrirala: Jenny Yuen
16. 2. 2015

Podajta se tudi vidva na pot užitka in vzburjenja. Za to ne potrebujeta nikakršne čudežne naprave, ampak le majhen silikonski vibracijski prstan za penis.

Nošenje vibracijskega prstana izboljša orgazmični odziv, saj ljubljenja ne le podaljša, ampak zagotovi tudi prijetno draženje njenih malce bolj skritih intimnih predelov.

Za položaj bosta potrebovala: Vibracijski prstan Fifty Shades

Kako izvedeta položaj?

Pripravita si dišečo kopel, prižgita svečke in si pred "kopanjem" privoščita kozarec penine. Najprej naj v kad zleze on, nato ti nanj. Za začetek se nanj ulezi s hrbtom, tako da te bo on lahko z rokami božal po celem telesu.

Naj začne z draženjem bradavičk, nato pa drsi z rokami do ščegetavčka. Ko boš dovolj vzburjena, ga zajahaj, še prej pa naj si on natakne na penis vibracijski obroček.

Z vsakim posameznim gibom bo prišlo do neverjetnega klitoralnega draženja, s pritiskom penisa ob tvojo G-točko, pa boš kmalu prispela orgazmična nebesa. 

Psss ... če si slučajno spregledala, Vibracijski prstan Fifty Shades lahko naročiš v spletni trgovini www.skrivnosti.com.

In ne skrbi, na dom bo prišel v diskretno zavitem paketu ;)