50 odtenkov v vajini postelji: Preizkusita seks položaj s slušalkami

Ko telesu ne dovzameš enega, ampak kar dva čuta, in ko je pozornost usmerjena na njegov dotik, se lahko zgodi prava eksplozija strasti. 

50 odtenkov v vajini postelji: Preizkusita seks položaj s slušalkami (foto: Ilustrirala: Jenny Yuen) Ilustrirala: Jenny Yuen
26. 1. 2015

Knjižna uspešnica Petdeset odtenkov sive, kjer gospodična Anastasia Steele noro seksa z gospodom Christianom Greyem se lahko bere tudi kot odličen priročnik za popestritev spolnih aktivnosti.

Številni prizori kar kličejo po tem, da bi jih preizkusili tudi sami, zato ti tokrat predstavljamo seks položaj, s katerim lahko noro dobro popestrita vajino spolnost.

Potrebujeta: dvojne kovinske lisice Fifty Shades, mehko prevezo za čez oči, predvajalnik glasbe, slušalke in satenast bič Fifty Shades.

Kako ga izvedeta? 

Najprej naj te tvoj dragi zveže z lisicami in čez oči nadene prevezo. Če gre, naj te na posteljo priklene za roke in noge.

Na ušesa naj ti da slušalke in prižge glasbo. Christian je na primer Anastasii zavrtel tole:

Ti se prepusti strastnim zvokom, on pa naj z bičem začne z nežnim božanjem po tvojem telesu, kar pa naj občasno prekine z nežnimi udarci z bičem po tvojih prsih.

Nato naj začne poljubljati tvoja stopala in s poljubi potuje vse do tvojega najintimnejšega dela, kjer naj postopoma začne z oralnim zadovoljevanjem.

Tik preden ti pride, naj neha.

Nato naj osvobodi tvoje noge, malo privzdigne tvojo zadnjico (tako da bodo v stiku s posteljo samo še tvoja ramena) in začne čisto počasi prodirati vate. Temo stopnjujta, dokler se oba ne zlijeta v orgazem.

Psss ... če si slučajno spregledala, čisto vse pripomočke lahko naročiš v spletni trgovini www.skrivnosti.com.

In ne skrbi, na dom bodo prišli v diskretno zavitem paketu ;)