5 znakov, ki ti kažejo, da si se vanj čisto zaljubila

Spoznaj znake, ki ti jasno sporočajo, da si zaljubljena.

5 znakov, ki ti kažejo, da si se vanj čisto zaljubila (foto: Profimedia) Profimedia
20. 8. 2016

1 Metuljčki

Metuljčki so najboljši znak, da se zaljubljaš. Vsakič, ko zazvoni telefon, dobiš sporočilo ali ko veš, da ga boš videla, začutiš tisti tako prepoznavni občutek v trebuhu.

Ko prideš v tisto obdobje, ko se ne moreš nehati skrivnostno smehljati, pa tudi, če sama hodiš po cesti. Da, to je znak, da si zaljubljena.

2 V njegovem objemu se počutiš varno

Za vsa tista dekleta, ki se nerado 'crkljajo', naj vam povem, da je nekaj  posebnega v tem, ko se počutiš sproščeno v rokah svojega fanta.

Jaz sem vedno bila tisto dekle, ki ni prespala pri svojem fantu, samo zato, ker se nisem počutila dovolj sproščeno. Znak, da si zaljubljena, je trenutek, ko te tvoj fant zgrabi, te stisne k sebi, ti pa se nenadoma počutiš varno in srečno. Oh da, ljubezen je lepa stvar.

3 On je prvi, kateremu želiš povedati novico

Najlepša zveza je tista, ko si z nekom za katerega verjameš, da lahko postane tvoj najboljši prijatelj. Vsakič, ko se zgodi kaj smešnega, ko ti je dolgčas, ali pa si mogoče imela slab dan, je prva stvar, ki jo po navadi storiš, to, da pokličeš svojo prijateljico.

Toda, nekega dne boš spoznala, da želiš poklicati svojega fanta.  Trenutek, ko se več ne boš obremenjevala s tem, kaj si bo mislil o tebi, če mu poveš kakšno prismuknjeno zgodbo.

Znak, da želiš svojemu fantu povedati nekaj, preden to poveš svoji prijateljici, je odličen znak. Bodi pozorna le, da pri tem ne pretiravaš, in mu poveš čisto vsako malo podrobnost svojega dneva. Ne pozabi, da imaš prijateljice z razlogom.

4 Ne misliš samo na svoje potrebe

Ko sprejemaš odločitve, sebe ne postavljaš več na prvo mesto. Tudi to je znak, da si zaljubljena. Ko razmišljaš o tem, kam bi šla na počitnice ali pa, če bi se preselila v drugo mesto, razmišljaš tudi o tem, kako bo to vplivalo na tvojega partnerja ali osebo, ki ti je všeč.

Tudi tako preprosta zadeva, kot recimo, kateri film bi si ogledala, je lahko dokaz, da si se zaljubila. Če ob tem razmišljaš, kaj bi si želel on, potem si v objemu ljubezni.

5 Tvoja prva misel je on

Ko je prva misel, ko se zbudiš, namenjena njemu, ali pa takoj preveriš, če ti je pustil kakšno sporočilo, potem si nedvomno zaljubljena. No ja, nič ni narobe, da ves čas razmišljaš o njemu, pa vendar ne pozabi živeti svojega življenja.

In še zadnja stvar, ki jo moram deliti s tabo. Nikoli ne pozabi, da ljubezen ne boli. V primeru, da je fant do tebe grob, nesramen ali pa te preprosto ignorira, potem je čas, da tako osebo pustiš za seboj in živiš svoje življenje dalje. Brez njega! Verjemi, nikoli se ne bo spremenil, ti pa si zaslužiš, da s tabo ravnajo lepo!

Preberi še: 4 zelo pogoste seks težave (in odgovore, kako jih rešiti) ali pa preizkusi 3 nedolžne seksi trike, s katerimi mu zmešaš glavo.