5 znakov, da bi TI morala narediti prvi korak

Prepoznaj prve znake, da se med vama nekaj dogaja. Kdo ve, morda je pa to začetek usodne ljubezni.

5 znakov, da bi TI morala narediti prvi korak (foto: Getty Images) Getty Images
29. 1. 2015

1. Vajini roki se dotakneta ...

... ko v zavetišču za zapuščene živali hkrati pobožata mačjega mladička. Prišepni mu, da gre mačkica s tabo domov, a da jo lahko pride kadarkoli obiskat, se z njo igrat, priboljškov pa bosta veseli.

2. Vajina pogleda se srečata ...

... ko se vzporedno ustavita na rdeči luči. Nekaj te spreleti, pogled se te dotakne drugače in glob­lje kot običajno. Odpri šipo, in če jo odpre tudi on, zakriči svojo telefonsko številko, še preden se prižge zelena luč.

3. Strike!

Pravkar si na bovlingu podrla vse keglje! Po zmagoslavnem kriku pogledaš v njegovo smer, on pa se ti odobravajoče nasmehne in strese z glavo. Všeč mu je, da si boljša od njega, zato ga za nagrado za športno obnašanje povabi na drink.

4. On je tvoj sramež­ljivi seksi natakar

Na tvojem koktajlu se bohoti dodaten dežniček, v njem pa je več kandiranih češenj kot v kozarcu tvoje prijateljice. Ne bo te preveč očitno osvajal, ker ga opazuje šef, ti pa mu na račun lahko mirno napišeš svojo telefonsko.

5. Misliš, da je hud tip?

Drugega ti za začetek pravzaprav ni treba vedeti, in ker ne moreš ničesar izgubiti, svojega seksi novega soseda povabi k sebi na kavo in ga malo povprašaj o življenju. Videti bo povsem nedolžno. No ja ... niti ne.

Po predlogi Marine Khidekel priredila Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri