5 vročih zgodbic o seksu na NEOBIČAJNIH mestih, ki vaju bodo v hipu vzburile

Kaj dela neobičajna mesta tako posebna, ko pa gre v resnici za čisto običajna mesta? Zakaj občutimo posebno vznemirjenje, ko se ljubimo v dvigalu, v taksiju, na šolskem dvorišču, na plaži, …?

5 vročih zgodbic o seksu na NEOBIČAJNIH mestih, ki vaju bodo v hipu vzburile (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2021

Gotovo je vzrok za to zavedanje, da nas lahko opazi kdo od mimoidočih, profesor, sosed, sošolka, starši, prodajalka … Občutek, da delamo nekaj neprimernega, nekaj, kar ni v skladu z normami, daje celotnemu aktu posebno težo in zato so takšni seksi vedno na vrhu naših seznamov: najboljših pet.

Katera neobičajna mesta opisati? Kakšno neobičajno situacijo poiskati? Kaj o tem še ni bilo napisanega? Ali lahko odkrijem neraziskano?

Zbrala sem nekaj najbolj vročih zgodbic, za katere verjamem, da jo katera od vaših celo prekaša! Le tako naprej: raziskujte in uživajte. Saj veste, kaj pravijo, v ljubezni in vojni je vse dovoljeno!

1 | Bližnje srečanje v kabini za pomerjanje

“Že kakšen mesec sem redno zahajal v enega od ljubljanskih trgovskih centrov. Razlog za to niso bili tedenski popusti, ampak prelepa prodajalka na oddelku tekstila. Odkar sem jo prvič ugledal, mi je po glavi rojil le še njen sončen nasmeh, lepi beli zobje, črni lasje, ki so ji silili v oči, in božanska postava, ki jo je precej neuspešno skrivala pod obveznim brezrokavnikom z oznako: ‘Danes je z vami Polona.’

Moja omara se je polnila z majicami, boksericami in s hlačami, pri Poloni pa več kot prikupnega nasmeška, s katerim me je vsakič sprejela, in hudomušnega pogleda, s katerim se je poslovila, nisem dobil. Domišljija je ustvarjala ljubezenske filme, kaj več od običajnih fraz pa v živo nisem spravil skupaj.

Nekega poznega popoldneva, bil je torek, pa sem se na njenem oddelku zadržal malo več časa. Kupcev ni bilo veliko, zato sva imela priložnost celo poklepetati. Nekako sem iz sebe spravil, da mi je všeč, in ko je Polona to slišala, je rekla samo še: ‘Sem mislila, da tega ne boš nikoli izustil!’ Obrnila se je proti kabinam za pomerjanje, odgrnila zaveso ene od njih in mi namignila, naj ji sledim.

Ko sem prišel do kabine, je stala tam, samo v satenastem belem nedrčku in tangicah. Bila je še lepša, kot sem si jo predstavljal v sanjah. Potegnila me je k sebi in za nama zagrnila zaveso.

Najini telesi sta se v trenutku prepletli, roki sta raziskovali njeno toplo in nežno kožo. Zašepetala je, da si želi seksa. Potegnil sem kondom na svojega pokončnega junaka, Polona me je potisnila na tla in se usedla name. V nekaj sekundah sva končala v ekstazi in obležala vsa zadihana. Najina pogleda sta se ujela, na hitro sva se oblekla in neopazno smuknila iz kabine.

Sledila je kratka pavza, ki jo je Polona prekinila z besedami: ‘To je bil samo seks, ne? Veš, trenutno ne iščem resne zveze.’ Narahlo sem prikimal, vendar bi lagal, če bi rekel, da nisem ob tem čutil malo razočaranja.” - Simon, 28 let, diplomirani ekonomist

2 | Mišičasti gondoljer

“V času študija sem zimsko sezono preživela kot pomočnica v kuhinji v smučarski restavraciji, do katere sem dnevno prihajala z gondolo. Sredi sezone je naša restavracija organizirala zabavo za vse sezonske delavce in seveda so bili povabljeni tudi gondoljerji.

Večer je bil živ, nekaj smo tudi popili in ob odhodu v dolino sem v gondoli ostala sama s tistim, ki je bil od vseh gondoljerjev najbolj simpatičen in postaven.

Povem lahko le to, da tako vročega, čutnega in močnega seksa še nisem doživela.

S postavnim gondoljerjem sva se preostanek sezone le lepo nasmihala eden drugemu, zame pa je od takrat naprej gondola postala najljubše prevozno sredstvo.” - Nina, 25 let, turistični tehnik

3 | Polnočna serenada

“Meni je najbolj v spominu ostalo smučanje v Avstriji, pa ne zaradi dobre smuke, temveč zaradi nepozabne noči, ki sem jo preživela z učiteljem smučanja. Ves teden sem pridno sledila njegovim uram skupaj z drugimi začetniki, ob koncu tečaja pa smo bili vsi povabljeni na zabavo s podelitvijo diplom o opravljenem začetnem tečaju.

Polna luna nas je vse navdihnila, tako da je večer mineval ob pripovedovanju zgodb o čarovnicah, jaga babah in volkodlakih. Z učiteljem smučanja sva si že ves teden izmenjevala vroče poglede, vendar do česa več zaradi drugih tečajnikov ni prišlo.

Zadnji večer pa sva sedela skupaj in le na pol poslušala, o čem se pogovarjajo drugi za mizo.

Ob prvi priložnosti sva se izmuznila iz lokala in kot otroka stekla po smučišču, ki se je kopalo v svetlobi polne lune.

Vsa zasopla sva si padla v objem in kar je sledilo, je bil najbolj originalen, enkraten, fantastičen, neponovljiv seks, kar sem jih kdaj doživela. Polna luna in zgodbe o volkodlakih so dodale svoje: Auuuuuuuuuuuuuu …” - Ksenja, 26 let, pravnica

4 | Pogled z razglednega stolpa

“Kot tabornica sem se udeležila taborjenja v naravi. Ker sem bila vodnica, sem imela precej odgovornosti in nalog z nadobudnimi taborniki. Vsak večer, ko smo se zbrali ob tabornem ognju, sem skrito opazovala simpatičnega vodnika, ki je bil najboljši pevec, kitarist, pripovedovalec zgodb in najbolj priljubljen med mladimi taborniki in njihovimi vodji. Mitja. Že ime se mi je zdelo tako lepo, da sem ga med enim od popoldanskih počitkov urezala v bližnje drevo.

Nekega večera, ko so otroci že mirno spali v svojih šotorih, sem se sprehodila do bližnjega razglednega stolpa. Ko sem vsa zasopihana priplezala na vrh, se mi je odprl prečudovit pogled na pokrajino. Sonce je pravkar zahajalo, nebo pa je bilo obarvano v prelepe barve. Zaprla sem oči in vdihnila to lepoto vase. Takrat me je od zadaj objel par rok. Hotela sem že krikniti, a zagledala sem njegove oči. Bil je on. Mitja.

Ves čas najinega ljubljenja nisva spregovorila niti besedice. Vsa čutila so srkala vase vonj kož, okus najinih solz, najina pogleda pa sta bila prikovana eden v drugega. Po vrhuncu sva prepletena in potna obležala v objemu in ko sva spet zaslišala glas noči in se zavedala lepote okoli naju, je rekel: ‘To sem si želel od trenutka, ko sem te zagledal.’

Danes nisva več tabornika, vendar z otroki še vedno med počitnicami kampiramo. Postala sva prava poznavalca slovenskih kotičkov, na katerih lahko postavimo šotor, najini najljubši pa so tisti, ki imajo v bližini kakšen razgledni stolp. In ko otroka zaspita, se odtihotapiva do stolpa, tam pa …” - Karmen, 34 let, fizioterapevtka

5 | Ko profesorja ni ‘doma’ … študentje seksajo …

“V bistvu ni bilo nič posebnega, le adrenalin, ki se je sproščal ob dogajanju, je naredil seks tako poseben, da bo za vedno ostal na prvem mestu mojih naj …” je začela zgodbo Natalija.

“V 2. letniku študija nam je veliko preglavic delal predmet, katerega nosilec je bil profesor, ki mu je do pokoja manjkalo manj kot leto dni. Snov niti ni bila tako težka, le nikoli nisi vedel, kako se pripraviti, ker so bila vprašanja na kolokvijih ali ustnih izpitih tako različna. Druga težava je bila, da je profesor zelo rad zamujal, zgodilo pa se je tudi, da se na izpit sploh ni prikazal.

Nekega dne sva na ustni zagovor prišla samo Peter, kolega iz 3. letnika, ki izpita še vedno ni opravil, in jaz. Bila sva si že kakšno leto všeč, vendar več kot do poljubljanja med nama ni prišlo.

Pred kabinetom sva na klopi že kakšne pol ure poskušala ponavljati snov, vendar so nama misli in besede ves čas silile k drugim temam: kako bi bilo, če bi midva, kdaj bo, če bo … Beseda je dala besedo in naenkrat je Peter predlagal: ‘A si upaš z mano v profesorjev kabinet?’ Ne da bi pomislila, sem vstala in sama prva vstopila v kabinet. Ogromna delovna miza, police, polne knjig, umazano okno in dva naslanjača so bili videti stari in dolgočasni.

Peter me je zagrabil, me potisnil proti mizi, z eno roko umaknil kup papirjev in knjig in naredil prostor za mojo zadnjico. Medtem ko sem vlekla hlače s sebe, je on že opremil junaka, me potegnil k sebi in vstopil vame. Potiho sem zakričala od užitka, preko njegovih ramen pa sem ves čas pogledovala proti vratom. Končala sva hitro in tiho.

Ravno ko sva za sabo zapirala vrata kabineta, je po hodniku prišel profesor. Povabil naju je v kabinet in nama začel zastavljati vprašanja. Zaradi zadrževanega smeha se nisva upala s Petrom niti pogledati. Začuda so bila vprašanja tako lahka, da sva oba opravila izpit. Medtem ko nama je vpisoval ocene v indeksa, sva se končno pogledala. Peter mi je pomežiknil, jaz pa sem se mu nasmehnila.

Na poti domov sva se ustavila še na pijači, kjer so naju precej čudno gledali, ker se nikakor nisva mogla nehati smejati. Ostala sva prijatelja, kaj več od tega pa niti jaz niti on nisva želela.”- Katarina, 28 let, samostojna podjetnica

Napisala Lea Vodušek

Preberi še: 10 vročih seks predlogov za Noč čarovnic 2016

Priporočamo tudi: Moške najbolj moti, če po koncu ljubljenja storiš to!