5 VROČIH novoletnih zgodbic, za VROČE leto!

Resnične zgodbe resničnih ljudi. 

5 VROČIH novoletnih zgodbic, za VROČE leto! (foto: Profimedia) Profimedia
1. 1. 2018

"Nisem poznala njegovega imena"

"Na novoletno zabavo sem se odpravila s prijateljem, ker sem se pravkar razšla s svojim fantom. Takoj ko sva vstopila, sem opazila reeeees vročega tipa in videla sem, da me je opazil. Pristopil je do mene in začel s pogovorom, jaz pa sem mu rekla le; 'Ne reči niti besede več.'

Skupaj sva se odpravila do proste spalnice. Vzdignil je moje krilo in me začel zadovoljevati s prsti, vse dokler nisem prišla. Sklonila sem se, odpela njegov pas in začela z obdelovanjem njegovega korenjaka v krožnih gibih. Stokal je od užitka in nadaljevala sem, dokler ni prišel v moja usta. Uživala sem ob vsaki kapljici.

Prijel me je za pas in me vrgel na posteljo. Porival ga je globoko vame in ko mu je prišlo, sem pospermana splezala nanj. To je bil najboljši seks mojega življenja, čeprav nikoli nisem izvedela, kako mu je bilo ime."

"Noč, ko sem obdelal MILF"

"Na novoletni zabavi sem bil s svojimi starši, tam pa smo se zabavali še z drugimi njihovimi prijatelji. Vsi so bili zelo pijani, še posebej prijateljica moje mame, približno 45 - letna mačka. Visoka, suha, s telesom 18 - letnice in velikim umetnim oprsjem. Tisti večer je bila videti res dobro. Imela je črno mini krilo in rdeč top, ki je komaj prekril njene prsi.

Moj oče je predlagal, da jo odpeljem domov. Ko sva hodila do avta, ji je torbica padla na tha in ko se je sklonila sem imel popoln pogled na njeno razgaljeno zadnjico. Ko se je obrnila, je videla, da jo gledam. Mislil sem, da se bo razjezila, namesto tega pa je le potegnila svoj top gor in mi popolnoma pokazala svoje prsi. 

Ko sva se vozila me je vprašala, ali se mi zdi vroča in seveda sem rekel ja. V naslednjem trenutku me je začela božati po penisu, jaz pa sem jo s prsti začel zadovoljevati.

Ko sva prišla do njene hiše, sva se odpravila naravnost v njeno sobo, slekla me je in začela lizati moj penis. Seksala sva v mnogih položajih, ko sva končala, pa je zaspala v mojem naročju. Jaz sem ostal buden in ponosen, da sem pri 22-ih letih položil mamino prijateljico, o kateri sem fantaziral od nekdaj."

Hitro v kuhinjo!

"Že več kot leto dni imam razmerje z moževim prijateljem Geoffom. Z možem sva gostila novoletno zabavo v svoji hiši in seveda je bil tam tudi moj ljubimec. Ko sem se v kuhinjo odpravljala po vino, mi je Geoff sledil, me zgrabil za boke, prislonil na pult in začel. Dvignil je mojo mini rdečo obleko, umaknil tangice in penis zaril vame. Bilo je hitro, ampak strastno!"

"Novo leto, prihaaaaaaajam"

"S prijateljicami smo se odločile, da novo leto preživimo v klubu. Najprej sem plesala z različnimi moškimi, ko sem ob šanku zagledala najbolj čednega moškega, kar sem jih kdajkoli videla. 

Njegovi temno rjavi lasje in zagorela polt! Prijel me je in me začel poljubljati. NJegov jezik je bilo super čutiti ob mojem. Vprašal me je, ali bi plesala in skupaj sva se odpravila na plesišče. Njegov penis je drgnil ob mojo vagino in že po nekaj trenutkih sem bila popolnoma mokra.

Verjetno je ples tudi njega vzburil, saj me je povabil v njegovo sobo in seveda sem mu sledila. Iz mene je strgal oblačila, jaz pa iz njega. Ustvarila sem si popoln poglej na njegovo premoženje. Povedala sem mu, da mi je všeč hitro in sunkovito in naredil je točno to. Najprej je mojo muco polizal s svojim vročim jezikom in to mi je prijalo. Prosila sem ga, naj ga zarine vame.

Bolj, kot je porival, bolj mi je prihajalo dokler njegove sperme nisem čutila v sebi in še nikoli se nisem počutila bolje. Po tem večeru ga nikoli več nisem videla, še vedno pa je to najboljše novoletno praznovanje do zdaj!"

"Noč, ki je ne bom pozabila!"

Praznovali smo prihod leta 2000, na zabavi pa sem bila z bratom in njegovim prijateljem Jasonom. Vsi smo pili, plesali, se zabavali in cel večer sem se spogledovala z mnogimi moški. Do mene je naposled pristopil opiti James in mi rekel, naj ga spremim v spalnico. 

Takoj ko sva vstopila, je začel poljubljati moj vrat, svoj penis pa je porinil proti meni. Obrnila sem se in iz njega strgala oblačila. Prijel me je in me vrgel na posteljo in videlo se je, da je komaj čakal trenutek, ko ga bo porinil vame.

Dala sem se na vse štiri, on pa ga je zaril v mojo mokro muco. Porival me je, jaz pa sem vzdihovala ... tisto uro sem si prislužila ure in ure vroče akcije, ki je ne bom pozabila nikoli!"

Več erotičnih zgodb lahko prebereš na tej strani.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: To so moški z najbolj seksi zadnjicami leta 2017 (med njimi so tudi 4 Slovenci!)

Priporočamo tudi: To pismo, ki ga je fant napisal punci po skupnem potovanju okoli sveta, moraš prebrati!