5 vročih holivudskih seks scen, ki jih morata preizkusiti

Luči, kamera, akcija! Obožuješ jih, saj veš, katere mislimo. Romantične prizore na veliki zaslonih. Zdaj si ti na vrsti, da začneš in posnemaš najbolj vroče, najbolj ikonične seksi aktivnosti doma. Naj bo ta vikend (pa tudi vsi prihajajoči) vreden stiskanja pod odejo (ali kje drugje) s tvojim najljubšim izbrancem!

5 vročih holivudskih seks scen, ki jih morata preizkusiti (foto: Cosmo) Cosmo
10. 2. 2016

1 Beležnica (The Notebook)

Vroča zgodba: Ni potrebna dodatna razlaga, zakaj so seksi prizori z Ryanom Goslingom tako zelo vroči. Ampak vse lepo po vrsti. Po dolgih sedmih letih čakanja se poti Rachel in bradatega Ryana končno spet prekrižajo.

Doživita vrhunec strasti, ki je bil v vseh teh letih intenzivno prisoten pri obeh. Gosling jo pritisne ob zid, ji sleče oblačila in jo odnese v spalnico, kjer se prepustita divjemu mečkanju. Ja, prosim!

ryan

Posnemajta! Privoščita si 'ta hitrega'

Ne čakaj na primerno priložnost, preprosto izkoristi trenutek. Ključ vodenja je hitro in divje. Zgrabi ga takoj, ko ga zagledaš.

Sleci samo spodnje hlačke, ostani v petkah in se prepusti užitkom pod oblačili. Hiter seks je seks razburljivih dimenzij. Če imaš možnost, počakaj na deževen dan in dovoli, da osvežujoče dežne kapljice zmočijo vajina telesa. Mokri naelektrenosti ne bo videti konca.

2 Titanik (Titanic)

Vroča zgodba: Ko z nebrzdano strastjo trčita dva popolnoma različna svetova, razred delavcev in bogatašev, vemo, da je takšna ali drugačna katastrofa blizu.

A Kate in Leo se vseeno prepustita, da njuna ljubezen epsko prestopi bregove. Trenutki, ko jo s poželjivimi pogledi strasti portretira, do trenutka, ko se prepuščata užitkom na zadnjih sedežih. Občutki, da jih lahko zalotijo, dvigne dodaten val vzburjena na poti do vroče erotične pustolovščine.

t

Posnemajta! Razbijta rutino, seksajta v avtu

Pomanjkanje prostora in udobja še nikoli ni bilo tako seksi, zato je morda skrajni čas, da se pustiš zapeljati. Preveri, ali je ročna zavora zategnjena. Naslonjala sedežev nagnita nazaj in se prepustita užitkom.

Noge na ramena, noge okoli njega, noge za glavo, dovoljeno je pravzaprav vse. Ni pa treba posebej poudariti, da so potne roke na zarošenih oknih obvezne, kajne?

3 Široko zaprte oči (Eyes wide Shut)

Vroča zgodba: V skritih kotičkih se lahko dogaja marsikaj. Zakonska idila zakoncev Harford se začne zapletati, ko Alice prizna Billu, da ga je nekoč skoraj prevarala.

Bill se zato kmalu začne boriti s skritimi željami, ki privedejo do tega, da na videz popoln par nadaljuje svoje seksualne fantazije tudi z drugimi osebami. Njun odnos se prepleta v vzburljivih in nepričakovanih erotičnih avanturah.

oči

Posnemajta! Seksajta na zabavi

Odpravita se na zabavo, kjer je vse prežeto z divjo atmosfero in že na vhodu diši po seksi kemiji. Vso energijo usmeri v uresničevaje najglobljih fantazij, zato si natančno oglej kotičke za seks na eks.

Spogleduj se, pleši, naj bo tvoj izlet v neznano adrenalinski, nepozaben in predvsem orgazmičen. Novi, neznani prostori, omara, postelja, ki diši po tujem, in zavedanje, da vaju prav nihče ne pozna – kombinacija vsega tega je neverjetno vroča.

4 Čedno dekle (Pretty Woman)

Vroča zgodba Edward Lewis je bogat poslovnež, ki na službeni poti po naklučju spozna privlačno prostitutko Vivian in jo najame za eno noč v hotelu.

"Kaj delaš?" Jo vpraša. "Vse," mu odgovori.  "Samo na ustnice se ne poljubljam." Lahko je nežen in čuten ali divji in eksploziven, včasih tudi spravljiv ali pa zgolj iz navade. Ekspirementirajta strastno in nenasitno.

julija

Posnemajta! Hrepenenje po nedotakljivem

Tudi drugih delov telesa ne pustita lačnih, zato se tokrat izognita poljubljanju na usta. Pri poljubljanju 'od glave do peta' nikoli ne veš, kdaj boš naletela na mino, ki samo čaka, da eksplodira.

Ko kraljuješ zgoraj, opazuj, kako z ustnicami drsi po tvojem telesu. Ko bo zaigral na prave strune, pa mu to nemudoma pokaži z glasnejšimi vzdihi, in ko bo res dober, se ne obotavljaj in mu to pokaži še s celim telesom.

Saj veš, prepovedan užitek je najslajši.

5 Duh (Ghost)

Vroča zgodba: Kombinacija rahločutnosti in komičnosti, kjer Molly in Sam odigrata vlogi neskončno zaljubljenega para. Najbolj ganljiv seksi prizor se zgodi, ko Molly v ateljeju oblikuje glineno posodo.

Za njo brez srajce sedi Sam, ki jo želi z dotikanjem rok in božanjem po vratu odvrniti od dela. V tistem trenutku se ne zdi nič bolj vroče od njenih misli. Čuti, a ne vidi.

Demi ta prizor zaigra resnično kul, saj se pretvarja, da je osredotočena na delo, čeprav se predaja popolnim užitkom.

duh

Posnemajta! Noro dobra seks predigra

Bodi muza za njegovo naslednjo umetniško stvaritev, tudi če nista v ateljeju. Draži ga s poljubi in dotiki po celem telesu, ki se namenoma še nekaj ur ne stopnjujejo v vroč spolni odnos.

S tem boš fanta razvnela do te mere, da bo razmišljal samo še o seksu.

Nežno se dotikaj njegovih rok in nezavedno ti bo sledil ter mimogrede odkril še tvoje posebne erogene cone, tvoj ritem, moč pritiska in še kaj. Podžgala boš strast, ki se bo razplamenitila v njem in gorela s takšno silo, da ne bo več zaznaval zunanjega sveta.

Po predlogi Rose Surnow napisala Petra Rozman
Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kaj bi ti povedal njegov penis, če bi lahko govoril?