5 TOP (ekstra odličnih) idej za valentinov zmenek, po katerem bosta še bolj zaljubljena

Že razmišljaš, kje bosta s svojim Dragim preživela valentinovo? Tvoj valentinov dan bo nepozaben, če boš izbrala eno izmed spodnjih pet idej za zmenke. Zapomnila si ga boš (bosta) celo življenje. Zagotavljamo :)

5 TOP (ekstra odličnih) idej za valentinov zmenek, po katerem bosta še bolj zaljubljena (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 2. 2020 | Promocijsko sporočilo

1. ideja: poustvarita svoj prvi zmenek

Se še spomniš vajinega prvega zmenka? Čas je, da ga poustvariš. S to idejo za zmenek boš zagotovo naravnost navdušila svojega dragega. Sprehodita se po isti ulici kot sta se, ko sta se spoznala, obiščita isto kavarno, restavracijo, kjer sta skupaj pila prvo kavico ali uživala ob prvi romantični večerji. In vsekakor obiščita lokacijo, kjer sta se prvič poljubila. Skupaj obujajta spomine, prikličita ljubeče, strastne, romantične trenutke in skušajta zopet najti tisto iskro zaljubljenosti, ki sta jo čutila čisto na začetku vajine skupne poti.

2. ideja: obiščita sobo pobega

Soba pobega je odlična izbira, če želita preizkusiti svojo raziskovalno žilico, vajino medsebojno usklajenost in razvedriti možgančke. Gre namreč za vrsto avanturistične igre, ki poteka v določenem prostoru, v katerem je zaklenjena skupina ljudi. Udeleženci morajo s pomočjo predmetov, ki so jim na voljo v sobi, rešiti uganke, odkleniti ključavnice, dešifrirati kode in poiskati sledi, da pridejo na prostost v določenem času. Običajno imajo sodelujoči na voljo za rešitev le 60 minut. Sobe so zasnovane tako, da morajo udeleženci med seboj sodelovati, se povezovati in uporabiti svoje sposobnosti logičnega sklepanja (vir: Wikipedia). Če želita valentinov zmenek preživeti v večji družbi, pa s seboj povabita še prijatelje.

3. ideja: pojdita na tečaj slikanja ali poslikavo telesa

Če sta bolj umetniški duši, pa se lahko skupaj odpravita na tečaj slikanja in ustvarita čisto pravi skupni “masterpiece”. Pri tem ni toliko pomembno, kaj bosta ustvarila, temveč vajino sodelovanje. Slikanje v dvoje namreč krepi medsebojno komunikacijo, je izjemno zabavno, kreativno in povezovalno. Hkrati lahko deluje tudi terapevtsko, pomaga pri sproščanju in izboljšuje koncentracijo. S tečajem slikanja bosta zagotovo odkrila novo dimenzijo vajinega odnosa. Lahko pa gresta še korak dlje… poslikavo telesa (body painting), ki je lahko zelo erotična in seksi izkušnja.

4. ideja: pika na I - romantična večerja v ekskluzivni restavraciji

Ob koncu dneva pa si privoščita še kulinarično razvajanje v ekskluzivni restavraciji. Svetujemo vama restavracijo Don`t tell mama, kjer vaju bosta že prefinjenost in eleganca ambienta odpeljala v drug svet, iz krožnika pa bodo zadišale mamine dobrote na Chefov način. V restavraciji je sicer na voljo tudi dnevna izbira malic, ki jih dopolnjuje ponudba tedenskih kosil ter obvezen in pester izbor alacart jedi. 

Mmmmmm… dobro in domače.

Lahko pa se prepustita razvajati posebnim Chefovim dobrotam. Prav za valentinovo pripravljajo poseben meni za razvajanje vajinih borbončic, ki si jih lahko ogledaš tukaj.

Za več informacij pa hitro skoči na njihovo spletno stran in rezerviraj nepozaben valentinov večer.

Sodeluješ pa lahko tudi v nagradi igri TUKAJ in osvojiš nekaj slastnega za dve osebi. Njami...

5. ideja: privoščita si vikend pobeg v gore

Le kaj je lepšega od pogleda na čudovite gore, svežega gorskega zarka in umika od vsakdanjega stresa in glasnih mestnih ulic? Za ljubitelje narave, miru in aktivnosti v naravi, je vikend pobeg v gore zagovoto sanjski oddih. Čez dan lahko uživata v objemu narave, snežnih radostih, zvečer pa se razvajata ob dobri hrani in družbi drug drugega.