5 super seksi (miselnih) trikov boginje seksa

Iznašle smo nov način razmišljanja o njegovem telesu, ki bo tvoje začetniško znanje o moškem telesu v trenutku povišalo v mojstrsko. Trik je preprost: ko se ga boš dotikala, misli na svoje telo.

9. 10. 2015

Končno odštevanje: ročni premiki po njegovi raketi ga bodo zanesljivo pripravili na izstrelitev, ne boš si pa prislužila naziva boginja seksa.

A ti seveda nočeš, da bi svojim prijateljem rekel, da je seks s tabo … kar v redu. Ne, ti hočeš, da bi mu od presenečanja zaprlo usta.

No, to se da in sploh ni težko.

Osvoji novo tehniko razmišljanja o njegovem telesu, pa bo na vprašanje, kako se kaj obneseš v postelji, iz sebe spravil samo en velik nasmeh. Saj ni nor, da bi te reklamiral naokrog!

Vsa skrivnost je v vedenju, katere točke tvojega telesa so anatomsko podobne njegovim. Katera tvoja in njegova tkiva imajo sicer različno obliko, a so si po anatomski sestavi podobna kot jajce jajcu.

Če veš, da so nekatere erogene cone njegovega telesa popolnoma podobne tvojim, ti ni treba prebrati vseh priročnikov tega sveta, da bi razumela, kako rokovati (in jezikati) z njimi.

Ker se približno enako odzivajo in enako uživajo, lahko knjigo zapreš in s teorije že danes zvečer preideš na prakso. In to kakšno prakso …

1 Telo penisa … je podobno stranski okroglini tvojih prsi

Pomisli, kaj občutiš, ko on na začetku predigre nežno stisne tvoje prsi. Občutek ni enako intenziven kot v bradavičkah, zato pa kot dober uvod v dober film ustvari občutek napetosti in pričakovanja.

Ko se predigra šele začne, je dovolj nežen prijem, zato ne navali nanj kot buldožer in hiti počasi, pri tem pa se izogibaj njegovi najbolj svojeglavi glavi – ta pride na vrsto malo pozneje.

Ko opaziš, da se je odzval na tvoj dotik, lahko rahlo stopnjuješ moč prijema. Ker v telesu penisa ni toliko živčnih končičev kot v glavici, lahko svoj osvajalni pohod končaš v galopu.

Če bi namreč nadaljevala nežno kot poletna sapica, bi se hitro naveličal in si vzel, kar mu pripada.

Seksi plus

 • Trdno ga zagrabi z obema dlanema ter ga zazibaj močno naprej in nazaj. Nepričakovan gib bo zbudil njegove še najbolj zaspane živčne končiče.
 • Z jezikom ga obliži po obeh straneh ter ob tem menjavaj ritem in intenzivnost, kot da bi se lotila najboljše lizike v svojem življenju. Zabaven zavoj v stran mu bo noro všeč.
 • Ulezi se nanj in ga objemi s prsmi, nato pa se zadrsaj po njem. Če ne verjameš, da deluje, si vzemi trenutek za vajo iz moške matematike: pogled na tvoja hribčka + njegov penis med njima = ? Odgovor preberi z njegovega obraza.
 • Tvoje roke in usta naj si razdelijo delo: s prsti objemi spodnji del, z usti pa se loti zgornjega. Pritožbe v primeru takšne popolne obravnave sprejema samo še tramvaj komanda.
 • Manjšo brisačo namoči z vročo vodo, ga ovij vanjo in rahlo stisni. Toplota v kombinaciji z dotikom ga bo zanesljivo pogrela do vrelišča. Paro izkoristi za odpiranje por in zavor.
 • V roke si stisni nekaj lubrikanta, nato pa ga stiskaj, kot da bi ožemala perilo. Če se ne spomniš več, kako to gre, ker ima tvoj novi pralni stroj odlično centrifugo, hitro na roke operi eno majčko.

seks

2 Njegova jajčka … so podobno občutljiva kot tvoje prsne bradavičke

Ali veš, da tvoji bradavički v vzburjenem stanju postaneta večji, trši in tudi temnejše barve? Enaka stilska preobrazba v veselih trenutkih doleti njegova jajčka.

Gre za to, da med spolnim vzburjenjem spolne organe dobesedno preplavi kri. In zato ni čudno, če se ti občasno od užitka zvrti v glavi! Več krvi tam spodaj pomeni večjo občutljivost, in zato zahteva tudi večjo previdnost.

Njegova jajčka so že tako ali tako občutljiva – če bi se mu v divjini približal medved, bi v eno roko prijel hlod, z drugo pa bi si pokril mednožje. In kot tebi ni všeč neposreden napad na tvoja gumbka, tudi jajčkom ni všeč, če jim takoj pokažeš zobe.

A nekaj nežnega stiskanja, božanja in sesanja z usti (ne pozabi na brazdo, ki poteka po sredini spodnjega dela njegove mošnje in je njegova skrita erogena cona) je podobno sladki bolečini, ki je bistvena sestavina ljubezni in … življenja.

Seksi plus

 • Ko ga strastno poljubljaš na usta, v roki nežno pestuj njegova dvojčka. Zadostuje že toplota tvoje kože, brez stiskanja in vlečenja ter brez besed.
 • Nežno ju zmasiraj – tako nežno in previdno, kot da bi na primer masirala okolico oči. Tvoji gibi naj bodo počasni in naj sledijo njegovemu dihanju.
 • Z nohti ga nežno popraskaj po njegovi mošnji. Prepričaj se, da so tvoji nohti gladki in brez ostrih robov – in če so namazani z rdečim lakom, bo med uživanjem težko mižal.
 • V usta daj najprej levega in nato še desnega, okušaj ju in nežno valjaj po jeziku, kot da bi imela na njem kos čokolade.
 • Podnju zakoplji nos in vohljaj kot psička, ki zasliši ljubezenski klic (hov). Njihov vonj je običajno dokaj močen in presenečena boš nad njegovim ter (!) svojim odzivom.
 • Ko si na njem in čutiš, da je tik pred vrhuncem, se nagni nazaj in ju vzemi v roko, nato pa nežno potegni stran od telesa. To je tako, kot da bi na bojišče poklicala še konjenico – zmaga zagotovljena.

3 Koren penisa … se odziva enako kot tvoje velike sramne ustnice

Všeč ti je, ko te zagrabi tam spodaj, ne da bi se posebej posvečal seksi gumbku. Občutek je fenomenalen, ker so tvoje sramne ustnice med vzburjenjem nabrekle od krvi, in zato zelo občutljive za draženje.

Sama veš, da se v takšnih trenutkih rada podrgneš ob njegovo nogo in podobno. No, koren penisa je natanko tako občutljiv kot 'zaščitna obleka' tvojega ščegetavčka.

To je del, kjer se penis stika s telesom, in je kot vrata, skozi katera v penis vdre kri. Če koren zagrabiš in stisneš, s tem omejiš pretok krvi ter mu kot improviziran erekcijski obroček pomagaš zadržati erekcijo in odložiti orgazem.

Koren penisa je meso moškega telesa, ki ob pravilni obdelavi prinaša korist za oba: daljši seks in bolj konkretno izvedbo.

Seksi plus

 • Koren penisa objemi s palcem in kazalcem, kot bi mu nataknila erekcijski obroček. Stisk izmenično stopnjuj in popuščaj. Preprosta tehnika mu bo prinesla najlepšo in najdaljšo erekcijo v življenju.
 • Trdno primi spodnji del penisa in ga potegni navzdol do korena, kot da bi mu penis hotela potisniti v telo. Glavica se bo počutila ravno prav zapostavljeno – še bolj si te bo zaželel v sebi.
 • S konico jezika kot morski pes okrog seksi kopalke zaokroži po spodnji postaji penisa. Ker je isto akcijo običajno vajen spremljati v zgornjem kontrolnem stolpu, bo od presenečenja še bolj vzburjen. Ne pozabi ga tu in tam pogledati v oči.
 • Še smo pri jeziku: s celo površino ga nekajkrat oblizni kot kornet, ki se na soncu prehitro topi, nato pa si vzemi nekaj sekund pavze. Med sušo se bo on topil od pričakovanja, a nadaljuj šele, ko zaslužiš čarobno besedico – prosim.
 • Po orgazmu je koren edini del penisa, ki prenese še nekaj dotikanja. Povsod drugod zaradi preobčutljivosti vlada alarmantno stanje. Ko se iz njega še vedno cedi sperma, ga nežno zmasiraj tam spodaj.

4 O njegovi glavici … razmišljaj kot o svojem ščegetavčku

Ni tako zelo občutljiva kot tvoj seksi gumbek, ker je približno enako število živčnih končičev pri njem razporejenih na malo večji površini, je pa zato konica kljub temu najbolj občutljiv del njegovega telesa.

Navodilo za uporabo: previdno in po pameti, vsaj na začetku predigre.

Kot tudi sama med samozadovoljevanjem ne bi pikirala naravnost na klitoris, enako tega ne privošči njegovi neumni glavici. Najprej se poigraj z njeno neposredno okolico ter se za ogrevalni krog z jezikom zapelji pod krono in po njej.

Bodi pa pozorna tudi na majhno zaplato kože v obliki trikotnika na spodnji strani penisa, kjer se glavica loči od trupa.

To mestu se strokovno imenuje frenulum in je križišče prav vseh živčnih vlaken v glavici. Ko vzburiš frenulum, se bo vzburjenje razširilo na ves penis, od tam pa na celo telo.

V vsej neposredni okolici glavice in na njej se zadržuj na kratko, ker sicer tvegaš njegovo preveliko vzburjenje. Deset sekund na enem in deset na drugem mestu je popolnoma dovolj oziroma ravno prav.

Seksi plus

 • Priznati moraš, da obožuješ, kadar se te dotika skozi svilene tangice. In ker se dobro z dobrim vrača, si te iste tangice ovij okrog roke in nato z njo rahlo podrgni po njegovi glavici.
 • Z eno roko zagrabi njegov penis, nato pa z usti objemi njegovo glavico. Ničesar ne počni, samo dihaj malo močneje kot sicer. Vroča sapa ga bo ogrela in pripravila na vroče nadaljevanje.
 • Glavici pusti, da razišče notranjost tvojih ličkov. Tam je koža še posebej mehka, a ker pot do tja vodi mimo zob, bodi previdna. Tudi njegovi zobje na tvojem ščegetavčku te v resnici ne veselijo najbolj …
 • Predstavljaj si, da je njegova glavica vrh slamice, skozi katero se v tvoje žile cedi tvoj najljubši koktajl. To nadgrajeno sesanje mu bo vsaj za spremembo zelo všeč.
 • Ko si na njem, dvigni svoje boke do točke, ko je še za silo v tebi, nato pa močno stisni vaginalne mišice, ki si jih okrepila s tisočimi Keglovimi vajami.

5 Njegov presredek … je tvoja G-točka

Tkivo med anusom in modi se imenuje perinej ali presredek in ima visok erotični kvocient. Koža tu je zelo tanka, in zato zelo blizu živcem.

Če boš draženje presredka uvrstila na seznam dobrot zanj, bo njegov orgazem še močnejši. To je nekaj podobnega kot penetracija pod kotom, ki doseže tvojo točko G.

Imajo pa fantje včasih predsodek pred tvojim zadrževanjem v bližini njihove zadnje odprtinice. Jasno mu povej, da nimaš namena napredovati proti prepovedanemu ozemlju, dokler za to ne boš dobila posebnega dovoljenja. In kako najdeš njegovo točko P?

Na vrhu prostate, moške spolne žleze, ki leži pod sečnim mehurjem, natančneje na sredini med korenom penisa in analno odprtino. Presredek boš z lahkoto dosegla, ko se bosta ljubila v misijonarskem položaju.

Seksi plus

 • Ko ga obdeluješ z usti, s palcem, kot da bi na policiji dajala prste odtise, potiskaj kožo njegovega presredka.
 • Ustnice oblikuj v poljub in ga narahlo sesaj. Občasno se z jezikom pomakni naprej do korena penisa in nazaj do analne odprtine … če seveda smeš.
 • Tvoja konica jezika naj se spremeni v kačji jezik. Če že ne mara sikanja v vsakdanjem življenju, to ne velja za tvoje 'spodnje' sikanje.
 • Ko ti katerikoli položaj dovoljuje še poslovanje z njegovo točko P, to izkoristi brez pomislekov.
 • Postavi ga v pasji položaj – naj se ne boji, ker si nisi ničesar privezala za pas! – in ga dolgo liži od jajčk do anusa. Če ti pusti, mu v zadnjično odprtino vtakni prst in mu za konec zmasiraj prostato še od znotraj.

Kako se dokoplješ do pravih povratnih informacij

Ni najbolj zgovoren, ti pa bi rada vedela, kako ti gre?

Tu je nekaj nevsiljivih načinov, s katerimi boš iz njega izvlekla vse skrivnosti.

Med delom

 • Če ti kdo reče, ali boš še en košček čokolade, najbrž veselo prikimaš. Po nečem, za kar nisi najbolj prepričana, ali mu je bilo všeč, ga tako vprašaj, ali bi še. Če ti ne bo odgovoril in se bo raje posvetil tebi, je odgovor negativen.
 • Ne sprašuj ga, ali mu je nekaj všeč ali ne – raje ga vprašaj, ali mu je bolj všeč A ali B. Ker ne pričakuješ, da mu bo oboje enako všeč, ti bo odgovoril iskreno in brez slabe vesti.
 • H govorjenju ga boš najlaže spodbudila s svojim zgledom. Začni govoriti med seksom in zagotovo ti bo – če ne danes, pa jutri – sledil.
 • Lažje bosta spregovorila, če se seksa ne bosta lotevala, kot da gre za neko pomembno državno slovesnost. Če se bosta občasno nasmejala, bodo stekle tudi besede.

Po delu

 • Povej mu, da se bosta šla igrico ocenjevanja. Od ena do deset naj oceni vse, kar boš rekla. Igra sama po sebi ni resna, ti pa boš prišla do pravih informacij.
 • Stisni se k njegovim prsim in mu povej, v čem si najbolj uživala ti, nato pa upaj, da ti bo tudi sam povedal isto.
 • Reci mu, da bi rada, da bi vajin seks postal še boljši, a da za to potrebuješ njegovo pomoč. Daj mu na razpolago: ustno ali pisno poročilo njegovih občutkov pred, med in po – v kakršnikoli obliki ti jih je že pripravljen dati, vseh boš enako vesela.
 • V roke vzemi nekaj Cosmov, v katerih si že prej označila članke o seksu, nato pa ga poprosi za pošten komentar.

Besedilo: Alja Maček, fotografije: Chris Clinton

Preberi še: Najbolj vroče od vročega: 50 super porednih namigov in punc (prijateljice smo prosile, naj nam zaupajo svoje najbolj(še) seksi trike).