5 stvari, ki jih ne smeš početi, ko flirtaš!

Ni prvič, da pišemo o napakah, ki jih ženske najpogosteje počnejo med flirtanjem. A ker je igra spogledovanja precej bolj kompleksna, kot si marsikdo domišlja, je morda pametno, da spregovorimo še nekaj besed na dano temo.

5 stvari, ki jih ne smeš početi, ko flirtaš! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 1. 2016

Navkljub temu, da imaš pri flirtanju prednost, saj moški potrebujejo zelo malo, da jih ženska prepriča, si lahko po nepotrebnem zapraviš svoj 'veliki met' na naslednjih drobnih spodrsljajih ...

1. Poveš mu, da je "luškan" 

"Luštni" ali srčkani so miniaturni pudlji, prsti na dojenčkovih nogah in večina gozdnih živali pod dvema kilogramoma teže.

Morda se ti zdi, da se na prvo žogo tole sliši kot kompliment, ampak noben moški ne bo "ploskal z ritjo", kot temu pravi naša nona, če ga boš opisala s tem pridevnikom. Poskusi z bolj možatimi opisi - reci mu, recimo, da je močan kot mitološki hrust, izklesan iz dragocenega marmorja. Recimo.

2. Delaš se neumno

Če hočeš, da te spoštuje, moraš najprej spoštovati sebe. Vemo, da moški pogosteje razmišlja s penisom, kot z možgani, tako da igranje razstresene lolite morda vžge večkrat kot igranje potencialne nosilke doktorskega naziva, ampak na koncu boš s simuliranjem neumnosti pritegnila točno tiste tipe, ki jih v naših člankih o tem, kakšnim tipom se moraš izogibati, dajemo na prvo mesto.  

Naj spomnimo: to so hiper seksualni jamski ljudje, ki te obravnavajo slabše kot zvitek WC papirja.

3. Polovičarstvo

Ne spogleduj se, če temu nisi predana. Ne posmehuj se in ne mežikaj tipu, ki te v resnici sploh ne zanima. Preprosto ni fer.

flirt

4. Razkrivanje v javnosti

Seveda boš pritegnila pozornost večine nepotešenih samcev v območju celotne poštne številke, če boš sredi plesišča razprla srajco, dvignila majico ali se nenadoma znašla v bikinah, čeprav nisi v klubu na plaži, ampak le kako boš s tem uvodom ujela tipa za kvaliteten zmenek, kaj šele za kakršno koli resno razmerje?

Za potrebe nazornosti, si za hip predstavljaj, da si kot božično darilo - in božična darila niso zabavna, če so že odvita, mar ne? ;)

5. Komunikacija iz dolgočasja

SMS-i so odlična platforma za malce digitalnega flirta. Ampak ne pošiljaj sporočil iz dolgočasja, ker ta običajno nimajo nikakršne vsebinske vrednosti. In se berejo nekako takole: "Heeeeeeeeeeeej!" ali "Juuuhuuuuu!"

Takšna sporočilca, namenjena klicanju po njegovi pozornosti, mu bodo obenem dala misliti, da imaš precej nezanimivo osebnost in da si morebiti zato tudi dolgočasna v postelji. Premisli, kaj boš poslala, naj ima sporočilo skratka smisel in naj ima namen. 

Preberi še: 8 zgrešenih prepričanj o seksu, v katere si verjela kot najstnica ali pa preveri 7 znakov, da že razmišlja o drugi ženski.