5 seks skrivnosti, ki jih imajo moški

Naslednje skrivnosti, ki ti jih še ni zaupal, ti lahko spremenijo seksualno življenje … poskusi se prepustiti spremembam in uživaj v še boljšem seksu kot si ga imela doslej …

5 seks skrivnosti, ki jih imajo moški (foto: Profimedia) Profimedia
8. 8. 2016

Njegova skrivnost številka 1:

Hrepeni po tem, da bi bil zapeljan

Torej, na vrsti si ti … Prevzemi dominantno vlogo in začasno v postelji postani njegova gospodarica – brez vprašanj mu sleči hlače in si ga privošči – naj bo pregrešno!

Njegova skrivnost številka 2:

Ni prepričan, če je dovolj izkušen

Če se ti zdi, da ne ve, kaj bi počel v postelji, zgrabi njegovo roko in mu pokaži točke užitka, hitrost in moč pritiskov na tvoje najbolj občutljive dele. Uporabi tudi besede 'tukaj', 'močneje', hitreje' … in mu z zvoki užitka pokaži, ko bo šel v pravo smer!

Njegova skrivnost številka 3:

Tudi on izbira položaje, v katerih je njegovo telo videti napeto

Za spremembo poskusita spremeniti prostor večerne akcije – namesto v postelji, se predajajta strasti pred ogledalom, kjer se bosta lahko oba naslajala drug nad drugim!

Njegova skrivnost številka 4:

Ni prepričan, ali ti lahko zaupa svojo spolno fantazijo

Ni ti treba ravno raziskovati moških fantazij, se pa moraš zavedati, da jih ima in jih bo imel tudi, če te noro ljubi. Če ti je to težko sprejeti, vseeno poskusi tako, da mu zaupaš kakšno svojo fantazijo. Spopadi se s tem – čim prej, tem bolje!

Njegova skrivnost številka 5:

Sprašuje se, če se imaš z njim lepo

Ne pretvarjaj se in ne kriči kot porno igralka, ki v vročem filmu doživlja vrhunec. Če pa imaš potrebo po tem, da med seksom stokaš glasneje … si privošči! Namig: bolj boš natančna z zvoki in gibi telesa, bolj mu bo jasno, da zares uživaš!

Preveri še 7 vročih idej za nepozaben seks.