5 POPOLNIH idej za zmenek po koronačasu (NA NOVO se bosta ZALJUBILA!)

Čas izolacije in ukrepov v času koronavirusa je verjetno tudi vama prinesel kaj pozitivnega v razmerju, verjetno pa sta kaj, kar sta počela pred tem obdobjem, tudi pogrešala. S tabo delimo 4 ideje, kako po tem občutljivem obdobju še bolj okrepiti odnos.

5 POPOLNIH idej za zmenek po koronačasu (NA NOVO se bosta ZALJUBILA!) (foto: Shutterstock) Shutterstock
30. 4. 2020 | Promocijsko sporočilo

1. ideja: Poustvarita svoj prvi zmenek

Se še spomniš vajinega prvega zmenka? Čas je, da ga poustvariš. S to idejo za zmenek boš zagotovo naravnost navdušila svojega dragega. Pripravita si piknik na isti jasi, kot sta ga imela takrat, sprehodita se po isti ulici kot tistega usodnega dne, usedita se na teraso iste kavarne ali restavracije, kjer sta skupaj uživala ob prvi romantični pijači ali večerji. 

2. ideja: Podoživita prvi poljub

Vsekakor obiščita tudi lokacijo, kjer sta se prvič poljubila. Poljubita se ponovno ter skupaj obujajta spomine, prikličita ljubeče, strastne, romantične trenutke in poskušajta zopet najti tisto iskro zaljubljenosti, ki sta jo čutila čisto na začetku vajine skupne poti.

3. ideja: Skupaj ustvarjajta, kuhajta ...

Če sta bolj umetniški duši, skupaj ustvarita čisto pravi skupni “masterpiece”. Pri tem ni toliko pomembno, kaj bosta ustvarila, temveč vajino sodelovanje. Slikanje v dvoje namreč krepi medsebojno komunikacijo, je izjemno zabavno, kreativno in povezovalno. Prav takšno pa je lahko tudi skupno kuhanje, če vam je razvajanje brbončic bližje ... Ljubezen bo šla definitvno skozi želodec!

5. ideja: Privoščita si vikend pobeg v gore

Le kaj je lepšega od pogleda na čudovite gore, svežega gorskega zraka in umika od vsakdanjega stresa in glasnih mestnih ulic? Za ljubitelje narave, miru in aktivnosti v naravi je vikend pobeg v gore zagovoto sanjski oddih. Čez dan lahko uživata v objemu narave, snežnih radostih, zvečer pa se razvajata ob dobri hrani in v družbi drug drugega.

4. ideja: Romantična večerja v ekskluzivni restavraciji

Seveda si privoščita še tisto pravo piko na i – kulinarično razvajanje v ekskluzivni restavraciji. Svetujemo vama restavracijo Don't tell mama, kjer vaju bosta že prefinjenost in eleganca ambienta odpeljala v drug svet, s krožnika pa bodo zadišale mamine dobrote na Chefov način. V restavraciji je sicer na voljo tudi dnevna izbira malic, ki jih dopolnjujeta ponudba tedenskih kosil ter obvezen in pester izbor alacart jedi. 

P. S. Zaradi posebnih trenutnih razmer ti je zdaj omogočena tudi brezstična dostava prek WOLT in prevzem hrane v restavraciji.