5 OBVEZNIH zaobljub za izboljšanje vajinega razmerja

Če si boš želela, da bi zadela na lotu samo zato, da bi šla lahko končno na sanjske počitnice, imaš za to bolj malo možnosti. K sreči je še druga možnost: lahko se potrudiš, da bo vajin vsakdan doma, pa čeprav v najetem stanovanju, s kolesom in na varčevalnem programu, tak, kot da bi bila ves čas na počitnicah.

5 OBVEZNIH zaobljub za izboljšanje vajinega razmerja (foto: Profimedia) Profimedia
23. 2. 2017

Kako je to mogoče? Preprosto je, če se obnašaš tako, kot takrat, ko si zares na počitnicah: bolj si pozorna nanj, vidiš le pozitivne plati življenja in predvsem se potrudiš, da poskusiš čim več novih stvari. Torej ...

1 Večkrat bova preživela večer samo midva, brez televizije in z ugasnjenim mobilnikom.

Zakaj je to pomembno?

Običajno se dobita s prijatelji v mestu in greste nato nekaj spit, a tako le plavata nekje na površini in se med smehom in neumnostmi nikoli ne dotakneta globljih tem. Ko sta na počitnicah, pa si iz nič naredita žur, poleg tega sta sama in se posvetita le eden drugemu. Odslej bodita tudi čim večkrat aktivno sama, to je brez brenčanja televizije in pipkanja telefona. Samo vidva, dobra večerja in seks za sladico!

2 Ne bova hodila vsak v svoj fitnes, ampak se bova vpisala na tečaj borilnih veščin.

Zakaj je to pomembno?

Si opazila, kako se med počitnicami vedno povežeta? Da ni to tudi zato, ker se veliko ukvarjata s športom in ker gre običajno za nekaj novega? Med fizično aktivnostjo se v telesu izločajo hormoni sreče, če sta ob tem potenju za nameček še skupaj, pa se sreča podvoji. Poskusita nekaj, česar nihče od vaju ne zna, da bo za oba enako zanimivo in da bosta medtem še malo tekmovala.

3 Skupaj zavežita predpasnike, odprita kuharsko knjigo in skuhajta nekaj novega.

Zakaj je to pomembno?

Namesto pice in pločevinke piva se odločita, da bosta poskusila kaj čisto novega: eksotičen recept iz eksotične dežele, ki ga lahko spremlja eksotičen koktajl. Okus jedi in koktajla vaju bo prestavil daleč stran iz sive Ljubljane in pričakal pridih pustolovščine, poleg tega pa je skupno sukanje za štedilnikom lahko zelo zabavno.

4 Več se bosta pogovarjala o različnih zanimivih temah in manj o zoprnostih, ki so se zgodile v službi.

Zakaj je to pomembno?

Ko sta nekje daleč in službe ni vidiku, se več pogovarjata o pomembnih, zanimivih temah, in kar naenkrat vama dol visi za zoprnega šefa, vsiljivo tajnico ali tistega kretena, ki je nezasluženo napredoval. Takšni pogovori so živ dolgčas, nekonstruktivni in, še huje, negativni!

5 V postelji ne bosta hitela, ampak si bosta vedno – če že za kaj – vzela za seks ves čas tega sveta!

Zakaj je to pomembno?

Zakaj ti tako lepo prihaja na počitnicah? Ker se vama nikamor ne mudi in ker v mislih nimaš nobenih skrbi. Okej, doma se jim nekoliko teže izogniti, a skrbi ne bodo nič manjše, če jim boš pustila, da te mučijo celo med seksom. Ure, ki jih zapraviš za gledanje trapastih resničnostnih šovov, zato raje pretopi v seks – počasi se slecita, strastno seksajta in se nato dolgo valjajta, crkljajta, cmokajta ... Si hotela recept za občutek sveže zaljubljenosti? Ta, prav ta!

Po predlogi A.B., Gabrielle Hurwitz, Helin Jung in Michelle Ruiz priredila Alja Maček

Preberi še: 10 čudovitih filmov, ki si jih mora vsaka ženska ogledati popolnoma sama in Seks HOROSKOP: Poglej, kdo je nežen in kdo ima raje grob seks

Priporočamo tudi: Horoskop: Kako se glede na znamenje spopadaš s koncem ljubezni? in "Sram me bodi!" (piše Mojca Zemljak)