5 nasvetov za nepozabno Valentinovo

Prišel je ta dan v letu, ko želimo svojo boljšo polovico presenetiti z romantičnimi in ljubezenskimi dejanji. Nimaš pojma, kaj, na kakšen način in zakaj? Ni problema, predstavljamo vam pet izvrstnih predlogov za Valentinovo, ki se jih boste še dolgo spominjali.

5. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

1. Manj je več

Velike romantične geste, ki jih lahko vidite v filmih, niso edini način, da izrazite svojo ljubezen. Namesto risanja srčkov in ljubezenskih sporočil po nebu je pogosto lepše, prijetnejše in intimnejše, da pokažete, kako cenite in ljubite svoje izbrance z nekaj pozornosti. Pripravite jim romantično večerjo z njihovo najljubšo jedjo in sladico ali pa jih odpeljite na izlet v kraj, ki ima za vaju oba poseben pomen in jim povejte, koliko vam pomenijo in kako ste srečni, ker ste z njimi.

2. Pokažite, koliko vam je mar

Dan ljubezni ni samo v poklanjanju daril in pozornosti. Izkoristite ta dan, da resnično pokažete, da vašega partnerja ne jemljete za nekaj povsem samoumevnega. Spomnite se nečesa, kar že dolgo nista počela skupaj in ti ponovno poskusite, strastno jih objemite, poljubite in jim čez dan preko sporočil in s pomočjo domišljije dajte vedeti, kaj sledi.

3. Premešajte strasti s seksi spodnjim perilom

Erotično perilo je eden izmed načinov, s katerim boste zagotovo premešali strasti in vzplameneli hrepenenje. Izberite nekaj, kar najbolje opiše vaše lastnosti in razpoloženje. Seksi nežno povabilo v noč počasnega odkrivanja in intenzivnih užitkov, ter prsni korzet ali catsuit za pustolovščine z veliko zapeljevanja. Moški lahko presenetijo tudi s provokativnimi tangicami - idealnimi za nepozaben striptiz.

4. V postelji poskusite nekaj novega

Z novimi pozami, igranjem vlog ali igranjem s spolnimi igračkami boste zagotovo odkrili nove spolne vrhunce. Vibratorji za pare, s katerimi lahko hkrati uživate v koristih sodobne tehnologije in odkrijete nove načine stimulacije, so idealna začimba za dvig vaših spolnih izkušenj na novo raven.

5. Naj traja čim dlje

Zakaj bi bil Valentinovo pomenilo le en dan, posvečen ljubezni? Presenetite svojo ljubljeno osebo tako, da jim posvetite cel teden. Načrtujte zabavne in romantične dogodke za dneve pred in po dnevu ljubezni. Pojasnite svojo ljubezen in naklonjenost s prijetnimi malenkostmi (skupaj si ogledajta serijo ali film, ki vama je všeč) pa tudi z izrazi popolne predanosti (med spanjem partnerju ne smrčite na ušesa).

Naj bo vsak dan nova seksi ljubezenska avantura. Vaša pozornost ne bo ostala neopažena. To je lahko priložnost za ustvarjanje nove rutine, ki bo izboljšala in polepšala vaše življenje.

Valentinovo je odlična priložnost, da s svojim partnerjem doživite nekaj novega in razburljivega. Izkoristite priložnost.