5 načinov za noro dober seks med menstruacijo

Nič 'seksualnega posta' in nič brisač! Seks med mestruacijo je zmaga!

5 načinov za noro dober seks med menstruacijo (foto: Getty Images) Getty Images
22. 1. 2022

Si že slišala za dejstvo, da ženske v povprečju porabijo približno 6,25 let svojega življenja za menstrualne dneve? Ja, lepa številka! In če dobro pomisliš, lahko slednje pomeni tudi 6,25 let 'spolnih počitnic'. Si predstavljaš?

Ni razloga, da bi se v 'tistih' dneh odpovedala posteljnim radostim, pišejo pri angleški različici Cosmopolitana.

Čeprav se nekaterim seks v dneh med menstruacijo naravnost gnusi, ti sporočamo, da ni nobene potrebe po tem. Razkrivamo, kako so lahko ti dnevi med rjuhami neskončno zabavni.

6 načinov za noro dober seks med menstruacijo:

1. 'Doggy' slog

Seks med menstruacijo je še bolj prvinska stvar od običajnega seksa. Torej, zakaj ne bi izkoristila te prednosti? "Nazaj k naravi ..." Preizkusita 'pasji' položaj. Ta vaju bo prisilil v to, da te bo fant nekoliko razvajal. On bo prevzel vso delo in tebi res ne bo potrebno kaj dosti početi.

2. Pod prho

S seksom pod tušem bosta ubila dve muhi na mah. Prvič, začinila bosta svoje spolno življenje. Drugič, povsem se bosta izognila umazaniji. Iskreno, tuši so pravzaprav narejeni za tovrsten 'kavs'. Pralna podlaga, super odmev, voda sproti spira prav vse … Kakor da se nič ni zgodilo. Kako čarobno! Pazita le, da se slučajno ne poškodujeta.

Seks

3. Pretvarjajta se, da je on tvoj super heroj

Naj se nasloni na steno in te dvigne tako, da ti s prepletenimi dlanmi podpre zadnjico ali te drži za stegna. Ti se ga elegantno oklepaj z nogami in si predstavljaj, da jahaš konja. Ob tem mu poskušaj olajšati suvanje naprej in nazaj.

4. Združita se v misijonarju

Čeprav ima misijonarski položaj nekoliko slab prizvok (kot denimo vanilja ali čokolada), je kljub temu tako zelo priljubljen z razlogom. Da seks ne bo tako 'umazan', naj tvoj partner poklekne med tvojimi nogami, tvoje gležnje naj parkira na svoja ramena, tvoja zadnjica naj bo popolnoma dvignjena s postelje.

Ne samo da bo lahko vate vstopil zelo globoko, globoko, globoko ... ti boš v tej pozi tudi dodobra raztegnila svoji kolenski tetivi. Malo joge nikomur ne škodi!

5. Naravni lubrikant

Sodiš med tiste, ki za pošteno vzburjenje potrebujejo kar nekaj stimuliranja z rokami? Se ti zdi, da boš v dneh menstruacije zanjo prikrajšana in zato ne deležna pravega užitka? Ne skrbi.

Zaupaj nam. Tvoja nožnica je zaradi naravnega lubrikanta (beri: menstruacije) dodobra navlažena. Seveda pa to ne pomeni, da morata predigro izpustiti. To pot med njo raziskujta erogene cone drug drugega, na katere običajno pozabljata.

Preberi še: Izvoli! Ubijalski erotični triki, ki bodo vajin seks spremenili v orgazmična nebesa

Priporočamo tudi: "Ne zapusti ga. Ne odnehaj! Srečni konci vendar obstajajo!" (sijajen zapis naše novinarke Petre Arula)