5 korakov, da bo tvoja naslednja AVANTURA najboljši seks vseh časov

Ali znaš izkoristiti svoje avanture? Nobenega razloga ni, da ne bi pri občasnem seksu uživala ravno tako, kot bi uživala pri seksu v dolgotrajnem razmerju. Da bi kar najbolje izrabila svoje orgazme, smo ti pripravili vodnik za enkratno enkraten zmenek za eno noč.

5 korakov, da bo tvoja naslednja AVANTURA najboljši seks vseh časov (foto: Profimedia) Profimedia
14. 4. 2017

Malokdo med nami zna izkoristiti vzburjenje in magično povezanost, ki se splete med dvema neznancema, ki sta si v tistem trenutku neskončno všeč in znata izživeti krasen seks.

Ne znamo se sprostiti in velikokrat smo obremenjeni z neprijetnimi občutki, s katerimi se moramo spopasti naslednje jutro. Tako skoraj nikoli ne izrazimo svojih resničnih želja.

Vendar, drage punce, lahko uživate intimnost in zaupanje tudi s čudovitim neznancem. Lahko se naučite sporazumevati tako z besedami kot s telesom, kakor se pari, ki so že leta v razmerju. Imate namreč skupen cilj – obojestransko zadovoljitev. Pri tem pa vam ni treba čakati na zaupanje in razumevanje, za katera potrebujemo čas, da se razvije med dvema.

Še vedno upoštevajte običajne zmenkarske previdnostne ukrepe, pomagajte si z vsem, kar je dobro pri dolgotrajnem partnerstvu. Odkrivamo vam pet skrivnih korakov, s katerimi boste dosegle, da bo vaša naslednja avantura najboljši seks, kar ste jih doslej doživele.

Skrivnost št. 1:

Prepustite se in pokažite, kako vam je všeč

Ko ljubite: Instinktivno vesta, kaj vama je všeč – od francoskega govorjenja do najljubše poze. Ker se ljubita, si zaupata in si ne bojita povedati, katere nove igrice bi rada še preizkusila in kakšne so vajine skrite želje. Ne bojte se, da bi si partner slabo mislil o vas. Veste celo, da se mu boste zdele še bolj poželjive, če se boste spustile v novo erotično dogodivščino z njim.

Ko vas žene sla: Težko veste, kaj jih vzburja in oni težko uganejo, kaj je všeč vam. Med večerjo pa si tudi ne morete privoščiti spraševanja, kaj je komu všeč in kaj je preveč.

Bližnjica do sreče: Sprostite misli.

Da bi dosegle stanje zaupanja in intimnosti kot pri partnerstvu, se morate odreči obsojanju – njega in sebe. Ključ do tega je, da živite le ta trenutek in ne pričakujete nič drugega kot čudovito preživete skupne trenutke.

Če se vam torej v možgane prikrade kakšna misel o nečem, kar je vaš bivši rekel o vašem telesu, se opomnite, da je to minilo in da nima nikakršnega smisla, da bi pokvarilo ta večer. Ali pa da vam misli odplavajo in začnete razmišljati o tem, da on razmišlja, ali ste prava za zvezo – takoj se ustavite!

Zapomnite si, da sta skupaj le zaradi enega razloga – skupnega užitka. Ne razmišljajte o ničemer drugem kot o tem, kar se dogaja ta trenutek. Maja, 24, pravi, da je ključnega pomena, da se počuti seksualno samozavestno, pri čemer si pomaga tudi z lepim spodnjim perilom. “V pravo razpoloženje se spravim, ko si oblečem seksi rdeče ali črno perilo. Če se tudi na splošno počutim dobro, sem samo še bolj zapeljiva.”

Skrivnost št. 2:

Zadržane bodite kdaj drugič

Ko ljubite: V partnerstvu lahko uživate v taki vrsti intimnosti, v kateri se sproščeno smejete, ker se vam ne posreči zapeljivo sleči krila, kot ste nameravale, ampak se spotaknete in skoraj padete. Vse skupaj je zelo zabavno in ko se skupaj smejeta, vaju to le še bolj zbliža.

Ko vas žene sla: Tako ste obremenjene s tem, da bi bilo vse popolno, da ste popolnoma zadrte in nesproščene, kar seveda zmanjšuje seksi energijo med vama.

Bližnjica do zadovoljstva: Bodite igrive.

Ključ do dobrega seksa je v sproščenosti. Če želite ustvariti erotično vzdušje, pošljite živce na pašo. Topla, zapeljivo zatemnjena spalnica je veliko boljše ozračje za dober seks kot vročica na zadnjih sedežih taksija – je pa dobrodošla predigra … Za kaj takega ne potrebujete mesecev načrtovanja – le kakšno svečo in vžigalice imejte pri roki, ali pa ugasnite večje luči in pustite svetiti kakšno res majčkeno.

Ne priporočamo, da se do konca napijete, vendar bo kozarček vina ali dva pripomogel k bolj sproščenemu vzdušju. Če se vam pripeti kakšna nerodnost, ohranite humor in se smejte sami sebi in dovolite, da se on smeje z vami.

“Najbolje se ujamem s fanti, s katerimi se lahko skupaj smejeva, in to velja tudi za eno noč. Veliko bolj sproščena sem, če vidim, da zna jemati stvari s smešne plati.” Mojca, 25 let.

Skrivnost št. 3:

Dovolite si izraziti najgloblje želje

Ko ljubite: S partnerjem sta se tako dobro spoznala, da točno vesta, kaj vaju vzburja in kako eden drugemu lahko nudita kar največ užitka.

Ko vas vodi užitek: Če pričakujete, da bo sam uganil vaše vroče točke, je to enako, kot če bi ga poslale, naj vam izbere najljubšo torbico.

Bližnjica do zadovoljitve: Preidite k bistvu in bodite iskrene.

Če želite tistih nekaj ur, ki jih nameravata preživeti skupaj v postelji, uživati, je najbolje, da mu nakažete, kaj vam je všeč. Dejstvo je, da je tudi moškim neprijetno razkrivati svoje seksualne želje – predvsem prvo noč. Zagotovo si bo oddahnil, če mu boste nakazale pot.

Težko je najti prave besede, če se ne poznata; prav gotovo ga ne želite prestrašiti s hladnokrvnimi napotki. Ko dela tako, kot vam ustreza, zamomljajte: “Mmm, to mi paše,” ali “Če boš delal tole malo bolj počasi, bom eksplodirala.” Besede mu nežno šepetajte v uho. Če se tako dobro poljublja, da se ne želite pogovarjati, enostavno položite njegove roke tja, kjer jih želite čutiti, ali pa položite svoje na njegove in tako uravnavajte tempo, ki vam odgovarja.

Katja, 25 let, pravi: “Ko se vas dotika ravno prav na pravih mestih, ga vzpodbujajte s svojimi vzdihljaji. Vzburilo ga bo, ko bo videl, kako vam ugaja.”

Skrivnost št. 4:

Slačenje naj ne bo zadrega

Ko ljubite: S svojim moškim poznata vsak delček vajinega telesa in četudi nimata popolnih postav, se počutita udobno, kadar sta skupaj gola.

Ko ste pohotni: Ko se slačite pred moškim, ki ste ga ravnokar spoznale, se boste lahko še bolj zavedale delov telesa, ki vam niso najbolj pri srcu. Zaradi tega se boste težko sprostile in uživale v svoji seksualnosti.

Bližnjica do sprostitve: Slecita eden drugega.

Če se bosta slačila skupaj, bo manj neprijetno, kot če je najprej na vrsti eden, potem drugi. Najbolje je, da se prepustita strasti in si istočasno trgata kose oblačil. Če boste začele in mu zapeljivo slekle srajco, ne bo trajalo dolgo, da vam bo sledil.

Ko boste gole, vas bo najbrž spet zagrabilo, da bi trebuh ‘vlekle noter’ ali skrivale zadnjico, dokler ne pridete varno med rjuhe. Toda za to ni nikakršne potrebe! Kot smo vam že velikokrat povedali – on nima nikakršnega namena detajlno analizirati vaše telo. Tukaj imate Cosmo mantro, ki si jo ponavljajte: “Tako srečen je, da je lahko z mano, da mu niti na kraj pameti ne pade, da bi iskal napake.” Ponavljajte si jo toliko časa, da vam bo prešla v kri.

Namesto da se razburjate, kako ste videti, se raje osredotočite na to, kaj se dogaja vašemu telesu. Moški resnično radi gledajo žensko, ki jo preveva strast, zato se prepustite trenutku. Da bi res zakurile ogenj, lahko začnete tako, da se božate in mu pokažete, kako vam je všeč, potem pa pustite, da on nadaljuje.

Večina moških obožuje ženske, ki znajo pokazati, kaj jim je všeč in so sproščene v svojem telesu. Bolj kot se boste posvečali svojim občutkom namesto razmišljanju – boljši seks bosta imela.

“Najboljši seks na prvem zmenku se zgodi tako, da se bolj malo pogovarjava. Kaj mi paše, mu pokažem tako, da njegove roke vodim po tistih conah, ki so najbolj vroče,” pove Sandra, 26 let.

Skrivnost št. 5:

Izživite svoje fantazije

Ko ljubite: Vzele ste si čas, da ste raziskale vse dimenzije seksa. Veste, da je vzburjanje možganov tisto, kar lahko privede do vrhunske zadovoljitve in tako si dopustite, da vaše misli svobodno plavajo; ravno tako kot telesi.

Ko vas žene sla: Ko razkrivate svoje najglobje fantazije, se počutite, da razkrivate prehitro in da preveč naenkrat razkrijete o sebi. Preveč ste obremenjene, da bi naredili vse popolno, poleg tega pa se še obremenjujete s tem, ali so mu všeč vaši novi lestenci, da enostavno pozabite na svoje fantazije.

Bližnjica do uspeha: Predstavljajte si, da je George Clooney. Miselne svobode, ki jo imate lahko s svojim 'gospodom avanturo', se sploh ne zavedate. V resnici ga sploh ne poznate, tako da je resnično fantazijski lik. Vsi vaši prvi vtisi so dobri, ker vajina zveza še ni mogla biti na preizkušnji. Tako ste pravzaprav v postelji z namišljeno osebo, lahko si zamislite, da je kdor koli iz vašega fantazijskega sveta.

Če vas vzburja misel na Brada Pitta ali Eminema – zamislite si tistega, ki vam je všeč, zaprite oči in si predstavljajte ta vroči zmenek. Lahko je divji in neustavljiv ali pa vam podrejeni suženj seksa.

“Bila sem ravno prav sproščena, zadovoljna, spila sva vsak nekaj kozarčkov. Prepustila sem se mu, zraven pa sem si odvrtela še svoj film. Za oba je bilo nepozabno!” Karin 23 let.

Mina K. Potokar

Preberite še: Laži, ki jih govorimo sami sebi, ko smo v zvezi brez prihodnosti in Poglej, kaj se zgodi, če partnerja vsakodnevno občuduješ!

Priporočamo tudi: Fantastična vaja, ki odpravlja ljubosumje in prebuja ljubezen!