4 znaki, da je pripravljen na resno razmerje

Ja, gospod 'Pravi Zate' se obnaša približno takole ...

16. 4. 2013
  • Na tvojih vratih se je pojavil z zajtrkom

Dokler še ni povsem prepričan, da s tabo misli resno, te bo bolj ko ne nadlegoval samo ponoči. A ko ga prešine, da si prava zanj, bo našel tisoč načinov, kako se vključiti v tvoj dan: na vratih se bo pojavil s svežimi rogljički, povabil te bo na Rožnik, na kosilo, na Čopovi pa te bo hotel prijeti za roko ...

  • Trudi se, da bi ga videla v najlepši luči

Fant, ki bi te rad samo spravil v posteljo, se ne bo trudil z etiketo. Najbrž se bo celo obnašal, kot da si dela antireklamo, ker se očitno hoče izogniti tvojim poznejšim očitkom. Tega, 'pravega', pa imaš na sumu, da hoče prikriti nekaj stvari, ki se jih sramuje in bi bil vsekakor rad na tvoji ravni.

  • Neobremenjeno spregovori o svoji preteklosti

Kar naenkrat bi ti rad povedal vse o sebi, in to vključuje tudi pripoved o njegovi bivši, le da v njegovem glasu ne zaznaš nobene grenkobe ali navezanosti, kar je znak, da je pripravljen iti naprej – s tabo.

  • Prijatelju po telefonu reče, da si njegova punca

Dokler te kliče z milijon ljubkovalnimi imeni, ni pa še nikomur rekel, da si njegova punca, ga ne vzemi preveč resno. Zato pa bodi pozorna na dan, ko bo uporabil najbolj preprosto in najlepšo besedo na svetu: punca!

Besedilo: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri